Widzę ostatnimi czasy że w moim pieknym (pięknym inaczej) mieście jest coraz ładniej, a to za sprawą co rusz pojawiających się nowych alf...w związku z powyższym jestem ciekawy ilu Nas jest, takźe zgłaszajcie się :)
Printable View
Widzę ostatnimi czasy że w moim pieknym (pięknym inaczej) mieście jest coraz ładniej, a to za sprawą co rusz pojawiających się nowych alf...w związku z powyższym jestem ciekawy ilu Nas jest, takźe zgłaszajcie się :)
Buongiorno :D
..mieszkam w okolicy Starachowic ale blachy mam TST więc chyba się kwalifikuje :D
kolego na forumowych ramkach latasz?
Witam:)
Nie mam jeszcze ramek klubowych:) jaki kolor tej 156?
Wysłane z mojego HTC Wildfire
Załącznik 119504
Tak to wygląda kolor NERO METALLICO
To i ja się przywitam z moją 156 SW V6 :)
Panowie to może jakiś spocik ?
Jak pogoda sie ogarnie to mozna zadzialac...:)
Panowie zapraszam :) https://www.facebook.com/groups/178542775666142/
Gdzie wy się podziewacie jak akurat jeżdżę po Starachowicach ? :) co prawda już prawie 10 lat mieszkam poza Starachowicami ale jak wpadam to żadnej alfy spotkać nie mogę. Wypatrywać Alf z ramkami forumowymi zaczynającymi się na WPI :D to bede ja :P
Blue i jest super. Wiem bo widziałem na spocie w Kielcach
Ja tez widzę, że coraz więcej AR w mieście i jestem zadowolony. Jak miałem 146 to jeździło może 3 a teraz aż miło spojrzeć.:victory:
Pozdro dla kolegi ze srebrnej 156 sw, mijalismy sie przy bp w tst ja wyjezdzalem czarna 147. Jakoś koło 16:) a co do kolegi z bordowej 155 to pracujemy w tej samej firmie...
witam jestem z Ostrowca ale moge sie podłączyć ; D
..coś się zaczyna dziać,coraz więcej AR w mieście :)
czerwcowy0520 również pozdrawiam (156 SW), a i kolegę stawu też czasami widuję
Pozdrowionka dla kolegi. Ja mam charakterystyczna rejestracje, ale jak mnie mijacie dajcie znać ja również odpowiem:o
Pozdrowienia dla kolegi z e 159 w moim kolorze czyli srebrnym. Pamiętam ze rejestracja zaczynała się od TST 27. Akurat na dolnych kolo 15.30 jechałeś za mną (Toyota Avensis). Miałem megabanana na twarzy bo we wstecznym lusterku 159 wygląda fantastycznie. Żałowałem, że nie wziąłem swojego samochodu. Świetnie by wyglądały dwie srebrne 159. A mini spotkanie w TST jest dobrym pomysłem ;)
założyłem już jakiś czas temu temat czy ktoś jest z TOS to tylko jeden Alfaholik się odezwał :D
Pozdrowienia dla koleżanki prowadzącą czarną 147 mijaliśmy się na krzyżówce obok stacji Statoil.
Światełka poszły w ruch :D
Ciesze sie ze zostalem posiadaczem 3miesiace temu alfy 147. I milo patrzec jak alfy mijaja mnie po ulicach. A jest ich naprawde duzo. Wczesniej albo bylo ich mniej albo ich nie widzialem
Wysłane z mojego GT-I9300
Hej bogusz. Często ją widzę na parkingu osiedlowym. Pozdrawiam
Jeśli chodzi o os. południe to na pewno. Czyżby ta srebrna alfa była z domków koło miodowej bo wydaje mi się, ze kilka razy ją widziałem jak tam skręcała?
Dokladnie ta srebrna mam na mysli
Wysłane z mojego GT-I9300
Panowie czy ktoś z Was ma kabel i FES'a i go ogarnia? Muszę sprawdzić na kompie czy nie mam walniętej geometri turbiny...tzn nie ogarniałem jeszcze tematu softów do diagnozy, ale po prostu muszę sprawdzić jak wyglądają wykresy ciśnień oczekiwanych i rzeczywistych, bo mam chyba lekkie przeładowanie mimo usunięcia przyczyny błędu Motor Control SYstem Failure
Ja mam w razie czego PW :rolleyes:
No cóż pogoda fajna. Ale jeżdżę jeszcze na zimówkach i szczerze jest mi wstyd, że na takich kapciach muszę jeździć. W przyszłym miesiącu będę kupował nowe letnie i wtedy już będę się pokazywał częściej :D
Panowie proponuje niedzielę ok 15-16
Miejsce do dogadania
No czasu mało na zastanawianie się więc jak z tym będzie ??
..hm myślę że parking tzw " targowica" był by ok ?! , jak ktoś ma lepsze miejsce to pisać bo czasu rzeczywiście mało
parking na targowicy albo parking piachy bym proponował.
..na targowicy więcej miejsca:)
na piachach to mi wahacze odpadną bo i tak są w agonii...niedziela pasuje, ale na 100% nie gwarantuje, bo mam już kabelek i będe walczył z przeładowaniem turbawy przez weekend:(
Dobra Pany ja i kolega 147 w wersji Ti będziemy,więc nie ociagać się myć maszyny i jutro się widzimy :)