Witam koleżanki i kolegów. Jest ktoś chętny na mały spocik tak jak w temacie? :) Jakieś pomyśły plany? :) Bo chętnie bym się wybrał :)
Printable View
Witam koleżanki i kolegów. Jest ktoś chętny na mały spocik tak jak w temacie? :) Jakieś pomyśły plany? :) Bo chętnie bym się wybrał :)
No ja na ten przykład bardzo chętnie jeśli tylko mam możliwość. W Świdnicy jestem w weekend (nie każdy), w tygodniu we Wrocławiu, gdzie spoty są co środę o 19:00 pod mostem Milenijnym.
no panie i panowie zgłaszać chęci :) wiosna zapasem :)
Fajnie by było wprowadzić jakieś stałe spotkania, co miesięczne a w okresie wiosennym i letnim nawet częściej, pod milenijny bym z chęcią podjechał ale ta godzina a bardziej dzień są po prostu nie do zaakceptowania dla osoby pracującej z po za wrocławia;] Jak coś się wykluje to przyjadę ;] i nie musi to być Świdnica panowie ;p
świdnica to byc nie musi - racja dlatego czekam na jakieś propozycje dot. miejsca daty itd:) i zgłaszać się ! :)
No na spot to i jak chętny jestem :D tylko jeszcze nie mam pomysłów gdzie :P
Na mnie też zawsze można liczyć jeśli chodzi o obecność :) tym razem dam Wam pole do popisu w organizacji :D
Bo jeśli o mnie chodzi to będę chciał regularnie organizować grille w plenerze ale to nie teraz jeszcze bo za zimno.
Może też powtórzymy spot objazdowy jak w 2009, tym razem jako zapowiedz Rajdu Elmot i przejechać go trasami które będą wyznaczone na ten rok z jakimiś małymi modyfikacjami i postojami, w tym jednym większym na obiad, taki mam wstępny plan.
A tegoroczny Elmot to 11-13 kwietnia
http://forzaitalia.pl/news/item/185-...Bladami-elmotu
http://www.forum.alfaholicy.org/doln...tml#post237295
Chociaż tego akurat nikt z Was nie może pamiętać bo jeszcze Was tu nie było :D
No to kwiecień powoli robi się interesujący, wstępnie mogę się wpisać :D
ja się zawsze wpisuje na spoty :)
problemem jest czterobrygadówka dlatego mimo chęci nie zawsze będę mógł przyjechać...
Czekam na najbliższy termin i będzę patrzył po grafiku jak z pracą.
popieram flatbeet b fajny pomysł :)
My Bad XD z tym grilowym spotem to dałem ciała... przyznaje się bez bicia;] pogoda teraz ma być względna bez żadnych śnieżnych rewelacji;p mam nadzieje że DDZ i DZA też by się w końcu pokazały :)
W sumie z Legnicy mam niedaleko piszcie jakis termin moze Teddiego namowie i podjedziemy :)
Całkiem przyjemnie się zaczyna robić :) Planujemy coś na kwiecień czy trochę wcześniej?
Pomysł ciekawy :D osobiście jestem za. Jedyną niewiadomą jest tylko moje wolne w kwietniu. Aczkolwiek jakiś grill wcześniej jak tylko będzie cieplej jak najbardziej.
PZDR siroccoxp
spota spota spota!!
Tallmenowe oczy jeszcze nie widziały więcej niż 3 alf w kupie (nawet w serwisie pracując:P)
Podejrzewam, ze jak bedzie jakis termin to z lca pojedzie pare osob :) Ja osobiscie bym sie chetnie spotkal :)
Ja chciałbym posłuchać tego twojego v6;] zapowiada się fajnie:)
czyżby temacik powoli umierał?
Chętnie przyjadę :) pytanie: sami AR maniacy czy z ,,przybytkiem" ? :D
Wydaje mi się że czekają na wiosne;] bo spoty w zimie to zawsze słabo z frekwencją jest
Dokladnie jak juz robic spot to na wiosne, cieplej i jasniej bedzie wiec idealnie by bylo.
no dobra dobra bo ja się tu nakręcam jak to świerzak :P
W zime mozna przyjechac tylko raczej stac przed autem sie nie bedzie xD bo zimno.. po ostatnim spocie na milenijnym (moim ostatnim) wszyscy stwierdzili ze pizdzi. Tak wiec trzeba by bylo ogarnac jakas przytulniejsza miejscowke a nie plener bo w takich warunkach tylko piwo ma odpowiednia temperature :D
No my ostatnio też tak staliśmy, bo był plan jechać na pizze ale były 4 osoby z czego 1 dochodziła do siebie po sobocie to stwierdziliśmy, że się zbieramy :D
Fajnie by było się spotkać w większym gronie, może jakieś v6 by przyjechało :dance3: zrobić objazd w kolumnie... pierwsza klasa;]
No właśnie czekamy na kwiecień, może się coś zorganizuje z Pawłem na tej przejazd odcinkami elmotu :P ale nie ukrywam, że coś wcześniej by się przydało :D
ja będę myślał o organizacji kwietnia i przejazdu ale jak chcecie sie wcześniej spotkać to chętnie wpadnę :)
ale w tym wypadku daje Wam pole do popisu w organizacji :D
W marcu powinno byc juz w miare optymalnie wedlog mnie ;) grill pewnie odpada ale spotkac sie pogadac, czemu nie :}
Dokładnie. Wy już się znacie między sobą a ja chętnie spotkam się gdzieś choćby pogadać i poznać Was osobiście:)
Jestem tego samego zdania. Jak sie juz pozna starych wyjadaczy to mysle, ze latwiej bedzie sie zgrac i spotkac.
Widzę, że temat powoli umiera :D co byście powiedzieli na spota w Marcu nad jeziorem w Dobromierzu ? :D
Dobromierz - fajna zapora. Grilla tam skołować i będzie fajnie.
Mnie lokalizacja pasuje ;) tym bardziej ze w marcu kilka podwojnych wolnych wypada. Grill rzeka lub jezioro i jest caly zestaw.
mozna by cos zrobic w legnicy lub wroclawiu. Tylko tak za miesiac jak juz cieplej o wiele bedzie bez ryzyka deszczu :D Pisze sie.
W sumie nak na razi deszczu nie uswiadczysz a i przed poludniem we wro potrafi byc na tyle cieplo ze mozna bez kurtały śmigać.