Do wymiany mam laczniki stablizatora z przodu
Jaka firme polecacie, cena nie gra roli (czytalem, wiem iz nie warto oszczedzac na zamiennikach, czesciach slabejajkosci do GT)
Printable View
Do wymiany mam laczniki stablizatora z przodu
Jaka firme polecacie, cena nie gra roli (czytalem, wiem iz nie warto oszczedzac na zamiennikach, czesciach slabejajkosci do GT)
Skoro wiesz, że nie warto to po co pytanie? Kup drogie i po sprawie. Lemforder 80zł, TRW 63zł.
TRW jest oryginał
TRW dają radę na łódzkich dziurach / 18 cali 225/40/18
dzieki za konkrety !
kupie wiec TRW :)
Mogę tylko podpowiedzieć, żebyś kupił metalowe, żadnych plastikowych części!
tak jest ;)
Na forum jakis czas temu polecane były łączniki polskiej firmy JGR, ja u siebie na tył wrzuciłem we wrzesniu i poki co jest ok, na przód kupiłem na zapas bo cena za 2 jest jak za 1 sztukę czegoś lepszego,
Oczywiscie posiadaja metalowe miseczki, jak jeszcze nie masz to sprawdź allego :]
JRC - bardzo trwałe choć ich cena mogła by sugerować zgoła coś innego i w całości są metalowe.
Mam zamontowane w obu moich AR159.
Jakby co to mam dwa takie łączniki JGR na przód (jeszcze na gwarancji) do odstąpienia po cenie fabrycznej (po 22 zł + koszt przesyłki).
dobre sa te JRC czy tam JRG ?
czy reklame robicie komus :P
Czytałem, że sa dobre i dlatego je kupiłem. Niestety za późno je zamówiłem i jak przyszły i dostarczyłem do mechanika to już miałem wymienione (na TRW) i tylko dlatego mogę je aktualnie odsprzedać.
Tak więc opinie mają dobrą, ale lepiej niech się wypowiedzą Ci, którzy używają tych łączników (JGR) już dłuższy czas.
dzieki za rzetelna odpowiedz
:)
jesli nie sa takie zle chetnie je odkupie
Ja mam JGR od roku. Jest OK. Nie wiem ile na nich zrobiłem ;)
Jak chcesz o nich opinii to poczytaj o nich w necie. 3/4 to pozytywne opinie. Tylko jedna rzecz - należałoby też wymienić czy mieć w dobrym stanie gumy stabilizatora.
No to oczywiste, jak stabilizatorlata w rękach to łączniki tego nie zniwelują :) jak ktoś sam robi to koszty zamykają się do 100zł i nawet na piwo zostanie. A wymiana gum daje spokój ba lata raczej.
Wysyłane z mojego Xperia Neo V za pomocą Tapatalk 2
JGR- mega tanie, i dobre :) za cene lemfordera masz 3X JGR, jeżeli jestes w stanie wymienić sam, to wybór jest prosty....
pomoze mi ktos skompletowac na przod
wszystkie rzeczy - laczniki, drazki, koncowki drazkow itp itd
jak to w miare tanie jest to wszystko powymieniam
moze pomysle tez nad wymiana tylu, bo dziwnie podskakuje na wybojach, tak 'zarzuca lekko
zrobi ktos fajna oferte na wszystko ? i nie naciagnie przy okazji
skoro laczniki JGR sa ok ,to moze reszte tez z JGR ?
Z tego co mi wiadomo JGR robi tylko łączniki. Mówiąc wszystkie rzeczy rozumie się wahacze także? Najpierw pojedź do jakiegoś dobrego mechanika, z konkretnym sprzętem aby sprawdził co i jak, a dopiero później zastanawiaj sie co kupić i z jakiej firmy :)
nonsens troche ....
chyba mam prawo teraz pytac jakie mam kupic :
-laczniki
-drazki
- koncowki drazkow
- wahacze
bede autem jezdzic ok 2,3 lata wiec te elementy i tak trzeba bedzie wymienic (bede musial ja to zrobic)
chce juz teraz wiedziec jakich firm polecacie dane elmenty
co ma wiec wspolnego wizyta u mechnika z moim pytaniem
drązki - JGR ja ma takie na przodzie i teraz na tyl zakładam jak widzisz wszyscy polecaja ja osobiście nie narzekam.
drazki i koncówki - MaxGear przystępna cena i solidne .
wahacze - to zależy ile jedzisz i po jakich drogach ja mam Fasty wszystkie i póki co nie narzekam
dzieki za konkret porade ! !