w okolicy widziałem tylko jedną 159 na ramkach!jest nas wiecej?
Printable View
w okolicy widziałem tylko jedną 159 na ramkach!jest nas wiecej?
Alfa Giulietta narazie na KR ale już nie długo będzie na KGR
Załącznik 120557
Ja tam ramek nie mam ale za to od 12 lat upiększam miasto swoimi autami:)
Belfer to tak jak ja chyba :P zawsze kupuję coś co nie jest jest w dużej ilości :) była 500tka (wtedy 4ta w gorlicach), było MiTo (z tego co wiem jedyne) a teraz Julka (wiem o jednej czerwonej, przynajmniej że była takowa)...
obecnie Julka na KGR 10X1
Kojarzę te Twoje "wynalazki":) Julkę czerwoną ma mój znajomy. Twojej jeszcze nie zauważyłem na rewirze. Ty bodajże z Szalowej jesteś, albo? Ja będę rejestrował GT to myślę, że mi panie w wydziale komunikacji zapodają GT podobnie, jak miałem V6 w porzedniej 156. Ty numer taki sobie wybrałeś czy leciały po kolei?
Jeśli GT to przedzwoń do wydziału i jak coś rezerwuj bo w propozycjach dostałem też "GG90", ale jakoś bardziej mi 10X1 przypasowała. Swoje opcje wybrałem z listy proponowanych przez znajomą z okienka :)
A od czerwonej Julki to nie przypadkiem z Uścia Gorlickiego albo tamtych terenów?
Tak pochodzę z Szalowej, widywany często w Bobowej :P
No to se spota sami możemy już zrobić :P
no to sobie robcie SAMI spota, co za problem bedziecie sie spotykac we 2 lub 3 :P aa w Nowym Saczu zostanaa same KN'y
zaniedlugo pojawia sie tez pewnie maniacy z Krynicy, Tegoborzy, Czchowa itd, ktorzy tez zaloza osobne tematy i tez beda sie spotykac we dwoch :)
od kad pamietam bylo tak ze okolice Nowego Sacza podjezdzaly do NS na spoty i robilismy razem bo bylo Nas wiecej, aa teraz widze wszystko sie rozdzielaa przez " nowych alfaholikow "
POWODZENIA :)
Określenie "sami" miało tutaj znaczenie całkiem inne. Chodzi o to, że mamy już skład na spota z samych Gorlic. Dawniej to się w "kupie" co najwyżej 3-4 alfy pod moim domem spotykały a teraz już można zaszaleć z 5 autami:) NS i okolice mogą śmiało wbijać do nas ale, zawsze jest łatwiej podjechać 5-10 km niż np 40-50. Jak by co, to zapraszam do mnie np. Można ściemnić, obszyć, naprawić, okleić między kiełbaską a karkówką.
Smieje sie, ale tak wyszlo jak bylibyscie samolubami :P ha ha ha :D Wiec jak bedziecie robic spota tymi 5 autami, to dacie Nam chyba znac, to podjedziemy, he he :D
jeszcze jak by sie oslonka przeciw sloneczna znalazla od strony pasazera do mojej 156 to juz bede wogloe zadowolony.. :D
Pojednanie drodzy rodacy!;) Zrobicie spota, NS przyjdzie, Pozdro
Jako nowy Gorlicki alfaholik zglaszam Gotowość ! :D
To kiedy ten spot ??? ;)
Ale musicie panowie przyznać że co byście nie robili to takiego kierownika jak my w Sączu mieć nie będziecie :)
Jak śnieg stopnieje:)
- - - Updated - - -
Ja mam w domu ale muszę sprawdzić, która strona. Jak nie u mnie to u moich byłych uczniów na złomie mają takich na pęczki:)
- - - Updated - - -
No nie. Gorlice są zbyt małe na tak duże nieszczęście:)
http://bobowa24.pl/2014/02/wypadek-m...o/#prettyPhoto[gallery-59623]/9/
czy to nie Twoja Giulietta Mwielebny?
Przecież to focus
póki co pokonane 5tys kilometrów w 1,5 miesiąca i nie można na nic narzekać. Spalanie na poziomie 11litrów ale prędkości najczęściej bliskie 120-160km/h, na autostradzie 160km/h cały czas wyszło ok. 13 litrów, na miejscu ale powolutku czyli 70-120 wyszło 9 litrów. Póki radość z turbinki i nowego auta to gonię i uciekam :P
znacie może jakiegoś dobrego i taniego blacharza w Gorlicach?
Co Ci trzeba klepnąć/pomalować?
troche połatać, wyszło parę niespodzianek po zimie ;/
Okej, dzięki wielkie.
dość często tam stoję, bo mieszka tam mój dobry znajomy z którym pogawędki sobie ucinamy :P
dodatkowo taka ciekawostka: W Łużnej koło tzw. starej mleczarni czyli w tej okolicy co ja stałem była stała miejscówka policji. Obecnie zmienił się tam właściciel, który tworzy na placu komis samochodowy więc auta będą straszyć jeszcze lepiej...
p.s. dziękuje za pozdrowienia awaryjnymi :)
Witam tutaj link do grupy Alfaholicy Małopolska i Podkarpacie https://www.facebook.com/groups/294659394017543/ proszę o dołączanie na FB może wspólnymi siłami uda się organizować jakieś większe zloty samochodów marki Alfa Romeo :)
Pozdrawiam Michał