Jak w temacie, z ciekawości chce sprawdzić ile nas jest zarejestrowanych na forum z Jasła. Bo troszkę Alf śmiga po mieście
Printable View
Jak w temacie, z ciekawości chce sprawdzić ile nas jest zarejestrowanych na forum z Jasła. Bo troszkę Alf śmiga po mieście
tak jak bezel mówiłem :P zarej. jest wielu .... tylko nikt się tu nie loguje :)
jest sporo,ja się dopisuję
czasem i ktoś podniesie rękę ale większość to ze zdziwieniem patrzy że mu ktoś machnął rączka :D
dokładnie tak :)
Jestem i ja :) Jak widzę klubowe ramki to zawsze macham.
Ja tam ramek klubowych nie mam i raczej mieć nie zamierzam. To pewnie dlatego jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby ktoś w 147, których po mieście jeździ całkiem sporo, odmachnął - taki pech:P
To może nie widzą i nie machaja
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Raczej są w szoku, przyglądają się dokładnie i próbują rozpoznać osobę, bliźniaczy samochód jest zbyt dalekim skojarzeniem.
I tu masz racje sa w szoku że ktoś im macha
Jak to moja żona mawia - "Nie wiedzą co mają";)
zdażylo mi się ze nie jeden posiadacz 147 spogląda na moją lale jak toczy się na dobrej glebie :P ale nie machają :)
Czyli można rzecz że w okolicach Jasła to alfistow jest tak wielu ze można na palcach po liczyć.
Djaw jakoś nie mogę Cię skojarzyć, a też mieszkam w Warzycach w zasadzie co weekend jak zjeżdżam z Rzeszowa :) muszę się rozejrzeć dokładnie :) pozdrawiam
Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4
Hehe, bo ja jestem w Warzycach elementem napływowym, do tego na weekendzie jestem mało mobilny (ew w niedzielę na parking pod kościołem zajeżdżam), a gdyby jeszcze tego było mało moje Belle są zakamuflowane na gorlickich blachach:)
No to czekamy może sie jeszczd ktos dopisze narazie to 4 osoby jest
Ze mną 5
Djaw ja w sumie też jestem napływowy z Jasła. Mieszkam od niedawna tutaj. Nawet do Kościoła jeżdżę do Jasła :) co do mojej Belli to czeka ją wymiana sprzęgła :(
Bezelek myślę że prawdziwych alfaholików z Jasła jest mało.
osa90 alfoholikow masz racje nie mniej a wielu co z tego ze alfy smigaja po mieście
to robimy spocik na 5 wozów :D
Nie gadajcie głupot, dopiero w Krośnie Alfaholików jak na lekarstwo :P
Arek w Jaśle tez jak widzisz że lipa
Jak jeździłem Hondą to też zrobienie spociku nie było proste, ale w przypadku AR to już całkiem słabo jest. A widuje się tego trochę, generalnie coraz częściej jakieś 156 się pokazują, trochę zmęczone już życiem.
Trzeba niestety jeździć do kolegów do Rzeszowa
Ciut daleko do Rzeszowa ot tak się wozić, moja za dużo pali :D
Kawałek jest ale na ciekawszy spocik można podjechać. Bo u nas o spocie to raczej można zapomnieć.
156 przeżywają drugą młodość :D można je kupić za 2500 i popyt jest jak na nówki z salonu :D szkoda tylko ze często ich żywot kończy się 2 tygodnie po zakupie
Dzisiaj jadąc przez miasto natknąłem się na kilka AR, tak jakby przy niedzieli wyjechali ludziska z garażów :) Cóż, wszystko potencjalni klienci :D Macie pomysł na jakąś dobrą, lokalną reklamę?
dziś z bezelem wpadliśmy na pomysł przy zakupie ramek do jego nowej 159 domówimy troszkę wizytówek i będziemy podrzucać na parkingach spotkane alfy w naszym miasteczku :D
- - - Updated - - -
no i Maćka z jego nowym nabytkiem zaprzaszmy na forum !!!!
Świetny pomysł z Panowie :)
To może podepnę się kiedyś do Waszej delegacji do RZE? :)
Dobra reklama to spoty a nie pisanie o spotach :P Trzeba się spotykać robić fotki, wrzucać na forum a może ktoś zobaczy i przyjedzie następnym razem.
żeby zrobić spot to właśnie taki temat jak został założony musi ściągnąć kilka osób jak narazie jest kilka osób z tego ja i bezel jesteśmy braćmi a arek z krosna .....
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Mysle że kiedyś są realne zorganizować coś lokalnego. A tak jak hajdi147 pisze że dzisiaj pomyślałem sobie nad tymi wizytowkami zebyt jakoś promować nasze forum.
Jestem i ja. Wiecie co ? dziś jeździłem troche po jaśle widziałem ze dwie Alfy i kto odmachnął... 1 Alfa na blachach RZ no i oczywiście miała ramki klubowe tak jak i ja.
A w Jaśle na ramkach chyba ze 4 autka śmigają.
niestety w tym regionie nigdy nie udało się zorganizować większego spotu (oprócz placków w Rymanowie, które organizowała Sabina :) ) Z samego pisania nic nie wyjdzie, bo nigdy nie wyjdzie tak żeby każdemu pasowało z terminem, to raz dwa ze większość ludzi jak przeczyta to będzie się "wstydzić" przyjechać :P Spotkać się nawet w 5 osób, pogadać, tak jak wspomniałem wcześniej porobić parę zdjęć wrzucić na forum ktoś zobaczy może się przekona i przyjedzie następnym razem.
Nie wiele jest alf z ramkami na miecie. Dzisiaj tez sie po mieście przejechalem to ani jednej alfy nie spotkalem.
Cos trzeba pomyslec nad spotem
Była jedna GT pod galerią no i ta rzeszowska i tak w ogóle to jakeś pustki w mieście.
Jak się cieplej zrobi to i spot wtedy może jakiś ?