Jest ktoś z Częstochowy lub okolic kto jest szczęśliwym posiadaczem Alfy Romeo GT ?
Znacie kogoś takiego? Widzieliście wogóle GT na mieście?
Printable View
Jest ktoś z Częstochowy lub okolic kto jest szczęśliwym posiadaczem Alfy Romeo GT ?
Znacie kogoś takiego? Widzieliście wogóle GT na mieście?
Widziałem GT, nie znam właściciela, a blachy miał SC...tak więc od nas.
mowisz o czerwonej ?
ja tez widzialem w niedziele i we wtorek jak jechalem do pracy wlasnie czerwona gt na rejestracji sc
Wiesz nie kojarzę dokładnie koloru. GT nie ma dużo u nas w mieście i jak dobrze kojarzę to jakiś czas temu była do sprzedania czerwona GT w Częstochowie...może nawet ta którą widziałeś. Ktoś chyba nawet prosił tu na forum o oględziny.
kurcze a myślałem ze będę pierwszy który będzie miał GT w czewie :(
Maybacha chyba w Czewie nie mamy jeszcze :]
Paulini? Spójrz w niebo :]
masz na myśli gwiazdę ?
no ma się rozumieć, że bez gwiazdy nie ma jazdy hehe
Pewnie już latają heli, Maybach jest zbyt popularny.
a niech sobie latają/jeźdżą czym chcą
ciekawe kiedy zaczna jezdzc GT bo to mniej popularne od maybacha ;)
Nie zaczną pewnie, bo sukienki im się nie zmieszczą :]
Tak na marginesie to powodzenia życzę w szukaniu tej wymarzonej GT. Jeździłeś już jakąś AR?
dziekuje :)
nie nie mialem nigdy samochodu tej marki
ale teraz z partnerka uznalismy ze chcemy sobie sprawic auto ktore bedzie nas cieszylo wygladem jazda i sama swiadomoscia posiadania
nie musimy sie kierowac rozsadkiem ekonomika auta gabarytami bo auta uzytkowe mamy a Gt chcemy miec dla frajdy
bedzie stalo w garazu tuz obok motocykla i bedzie uzywane dla przyjemnosci
Zgadza się w 100%, wyglądem i jazdą będzie cieszyło. To koniecznie GT? :]
Hehe nie, nie, nie tylko tak głośno myślę. GT już kilka w Czewie jeździ, 156 też jest sporo, 159 są, 147 też są...a dawno nie widziałem Brery :) Nie myślałeś o takim modelu?
no właśnie mówicie, że GT jeźdżą po częstochowie a ja jakoś kurcze ich nie widuje
muszę się bacznie rozgladać albo zmienić okulary hehe
- - - Updated - - -
Brera piękne auto ale niestety poza zasiegiem
wydać tyle kasy na spelnienie swojej zachcianki/kaprysu to troche jednak ponad moje mozliwosci finansowe
Gt jest rownie piekne i chce gyty :)
Ja kojarzę tylko jedną, tą o której pisaliśmy wyżej. Zresztą jak Wam się podoba to nie ma co się zastanawiać ile ich jeździ po mieście tylko ją brać. Z tego co się zorientowałeś dużo ich nie ma.
no i to jest wlasnie fajne w gt ze duzo ich nie ma :)
nie o to chodzi zeby sie wyrozniac ale fajnie jest miec cos czego inni nie maja pod blokiem
- - - Updated - - -
no tylko to tez ma minusy ze jest ich tak malo bo malo jest tez ofert sprzedazy
tzn oferty sa ale sensownych ogloszen jest malo i to juz abstrahuje od ceny
wiadomo te najtansze sa adkwatne do stanu a te drozsze wcale nie sa wiele lepsze
Racja. Sam szukałem jakiś czas temu Alfy, co prawda 156'tki, których jest na pęczki w porównaniu do GT, ale również chciałem kupić w miarę sensownych pieniądzach w dość możliwym stanie...po prostu samochodu do którego wsiądę i bez stresu wrócę do miejsca zamieszkania i "pakiet startowy" nie wyniesie równowartości zakupu auta. Pojechałem, podjechałem do mechanika na sprawdzenie, wyszło parę rzeczy, ale kupiłem...czy to był udany zakup?
Odpowiem na to pytanie gdy będę użytkował następny samochód, ale powiem Ci że przyjemność z jazdy Alfą jest ogromna.
W Superalfie nie ma nic sensownego? Domyślam się, że cena pewnie spora, ale może stan chociaż adekwatny do niej.
tak jest w superalfie GT czarne takie jak bym chcial ale stosunkowo mlode rocznikowo i cena 40 tys
dlatego szukam auta z rocznika 2004 ewentualnie 2005 wiadomo cena wtedy jest nizsza i do zaakceptowania
wiem jak sie prowadzi alfa bo mialem te przyjemnosc przejechac sie dluzszy kawalek
czasem bywa tak ze auto lepiej wyglada niz jezdzi ale ja nigdy nie kupuje oczami i auto oprucz wygladu musi dawac frajde z jazdy takze przed podjeciem decyzji o zakupie alfy gt przeprowadzilem jazde probna
Właśnie większość komisowych Alf lepiej wygląda niż jeździ. Oglądałem w jednym z komisów kiedyś Alfę, która dopiero co przyjechała i już wystawioną, różnica kolosalna dla oka.
Dawno nie wchodziłem na superalfe i dzisiaj z ciekawości wszedłem, a tu proszę Maserati :]
cos wlasciciele GT z naszego miasta nie chca sie pochwalic swoimi autkami
Ten temat spowodował, że zacząłem zwracać uwagę na GT w Czewie. Widziałem czarną, nie wiem czy na naszych blachach, ale to była bez wątpienia GT :P
Pozdro.
malo u nas w miescie GT, a moze byc o jedna mniej :(
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#4809aaab60
no chyba ze kupi ktos z czestochowy :)
pisz do bociana, on chce sprzedac GT, na superalfe bym uważał, znam kilka aut od tego sprzedawcy i nie wszystkie były takie super.
pzd.
bocian nie sprzedaje juz z nim rozmawialem
u mnie na osiedlu stoi czarna na nieciekawej feldze o ile dobrze pamiętam na niemieckich blachach w czerwonej skórze jakąś laska nią jeździ ;)
kolega demonobiker nie zagadal bo pewnie wstydliwy jest :D
to w takim razie jest tak wierny swojej belli ze nawet nie zagaduje do innych kobiet hehe
zawsze ja mijam zaprowadzając "własne" dzieciaki do szkoły ;) moja starsza 8 lat zawsze jej macha (alfie oczywiście) i mówi - siema alfa ;)
To samochody umówcie na spot :]
no wlasnie skoro juz jestesmy przy temacie spotu to jest wogole cos takiego w czestochowie?
Na jkar zerkaj na temat spotów. Ja osobiście nie byłem na żadnym, głupio mi z tego powodu strasznie, ale Częstochowskie ominęły mnie ze 2, bo są chętni na organizację...Maciek, QBA, ale raczej brak chętnych na udział w spotach.
Może w końcu jakiś uda się zorganizować.
Chętni są?
jkar troche slabo prosperuje ale wiadomo alfaholicy to ogolnopolskie forum a jkar lokalne
nie czepiam sie wiec prosze mnie nie linczowac za te slowa ale moze lepiej wykorzystac reginalne forum alfaholikow i mysle ze tu mozna wiecej zdzialac i trafic do wiekszej ilosci osob niz na jkar
a czy sa chetni to ja nie wiem moge jedynie mowic za siebie
tak jestem chetny mimo ze nie jestem jeszcze posiadaczem alfy to chetnie pojawilbym sie na takim spotkaniu zeby wlasnie popytac dowiedziec sie wiecej o interesujacym mnie modelu
mysle ze nie zostalbym wygoniony z takiego spotu tylko dlatego ze nie jestem posiadaczem tej marki
bylaby to pewnie nie tylko dla mnie okazj poznc blizej zalety i wady :) marki alfa romeo