Witam wszystkich :) może by zorganizował w najbliższym czasie
jakiś mały spocik . Potem pojechali byśmy całą grupą gdzieś posiedzieć i pośmiać .
Co wy na to ?:)
Printable View
Witam wszystkich :) może by zorganizował w najbliższym czasie
jakiś mały spocik . Potem pojechali byśmy całą grupą gdzieś posiedzieć i pośmiać .
Co wy na to ?:)
Ja jestem za :) Tylko nie mam czasu coś organizować, chcę na gotowe :D
nie ma wiecej chetnych:D
Słuchaj zapraszamy 16 do Sanoka a po tym terminie my przybędziemy do Was :)
Witam, możemy jakiś spocik ogarnąć, jest kilka fajnych miejscówek, gdzie można się spotkać i pogadać :)
Tak jak piszę, ja chcę na gotowe, jak ktoś zorganizuje :D A pojawię się na pewno :)
no jest kilka fajnych miejscówek , to możemy coś pomyślec .:)
No dobra, to może ugadamy się na "pogaduchy" np koło Lidla, w sobotę ~17? Co o tym myślicie?
a może w niedziele :) ?
Hmmm, jak zdrowie pozwoli to czemu nie :) Chociażby z 5 AR się pojawiło to będzie dobrze :)
więcej było by lepiej :) tyle ile bedzie to myśle że powinno byc fajnie :)
hmm... zapewne sie i ja zjawię ;)
zapraszamy :)
To w niedziele o 17 pod lidlem :)
No to kto sie dzisiaj zjawi?:D
O 18 bym byl:)
Niewiem ilu nas sie zjawi bo jakby nas paru było to pewnie koło 18 jeszcze bedziemy:D
Ja pewnie pozaglądam około 17, a ile będę ciężko powiedzieć :)
no ja też bede koło 17 .:D
Witam tutaj link do grupy Alfaholicy Małopolska i Podkarpacie https://www.facebook.com/groups/294659394017543/ proszę o dołączanie na FB może wspólnymi siłami uda się organizować jakieś większe zloty samochodów marki Alfa Romeo :)
Pozdrawiam Michał
Zagladnijcie do mnie na fb stykniemy sie kiedys pogadac
www.facebook.com/jtdtuning
Odbyło się spotkanie? Chętnie bym wpadł poobserwować bryki! Oczywiście jeśli będę na weekendzie.
Spotkanie odbyło sie ale było tylko dwie alfy:(
Ja sie zmylilem i pojechalem na.podpromie;) moze ktos wbije do niebylca?;)mam duzy plac mozna.sie spotkac;)
Czemu nie ale zeby pare alf przyjechało:D
Temat zawsze do dogadania;)
Wkoncu trzeba zorganizowac cos w naszych okolicach ja do niebylca nie mam tak daleko z węglówki to moge wpasc:Dtylko czy ktos jeszcze jest chetny
No ty masz wyjatkowo blisko to.jak.masz czas wbijaj na.warsztat na.kawe;))
Zapraszamy do Sanoka:
http://www.forum.alfaholicy.org/podk...sanoku-10.html
Ostatni zlot dziesięć Alf, pomimo kiepskiej pogody. Będziemy końcem kwietnia coś organizować, dlatego proponuje połączyć wspólnie siły tzn. Przemyśl, Jasło, Krosno i Sanok.
Niebylec to w trasie do Rzeszowa, nie mylę się?
Tak dokladnie:) na trasie 9
to kiedy mam wpasc na ta kawe ;p
Kiedy ci pasuje;)
to zależy kiedy masz czas :D
Jutro do poludnia mam 2 autka na remap pozniej immo w.nissanie a pozniej mam wolne;)
czyli po południu można zaglądnąc ;D
Smialo;)
Jakiś spocik w ten weekend w Krośnie ? :D
Możemy cos zorganizowac:D
no to działamy :) pisać kiedy komu pasuję sobota czy niedziela, ja się dostosuję :)