Wpisuje w epera online i wyskakują mi 2 propozycje. Bez danych o wyposażeniu, kolorze itd... możecie to zweryfikować?
zar93200001357291
Printable View
Wpisuje w epera online i wyskakują mi 2 propozycje. Bez danych o wyposażeniu, kolorze itd... możecie to zweryfikować?
zar93200001357291
Bo ePer nie pokazuje tych danych.
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Koloru budy nie pokaze - to fakt
A dwie opcje masz bo pewnie jedna belgium ?
Aha, czy mozna w takim razie gdzieś rozgryść ten vin chodzi o wyposażenie co powinna mieć, co nie. Jaki powinna mieć silnik przede wszystkim?
Mam na oku kolejną alfe:
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#145612a9dd
Możesz spróbować wrzucić VIN do tego tematu http://www.forum.alfaholicy.org/159_...ie_nr_vin.html może użytkownik Alf-a147 Ci sprawdzi - o ile będzie wprowadzony do bazy danych do której ma wgląd ;)
Spróbować możesz :) Albo napisz PW do niego ;)
Tapicerke każdy pokazuje. A pytanie padło w kontekscie koloru samochodu i jego wyposażenia a tego ePer niet. Tylko ASO.
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Hm vin mojego auta daje więcej informacji. Sami zobaczcie:
zar93700005013683
Jak chcecie sprawdzić jakie auto miało wyposażenie (info dostępne w ASO) to zapraszam. Telefon w stopce.
- - - Updated - - -
Jak chcecie sprawdzić jakie auto miało wyposażenie (info dostępne w ASO) to zapraszam. Telefon w stopce.
Jak chcesz się dowiedzieć czegoś więcej to albo do kolegi z podanego tematu się odezwij albo zadzwoń sobie do jakiegoś ASO (choć nie we wszystkich udzielają takich info :O) ja musiałem dzwonić aż do Krakowa (pamiętam że to był jakiś większy salon) bo w WLKP i na Kujawach nikt mi nie chciał takich wiadomości sprzedać :P, a o infolinii ALFY zapomnij :D
I tam miły pan Tobie wszystko powie.
Co do EPERA ja mam podobnie do tego auta.. Też mi wyskakują dwa wyniki tylko żaden się nie pokrywa z rzeczywistością :P bo pokazuje mi wersje 100 i 103 kw a mam 110kw i dlatego dzwoniłem do tego ASO bo zgłupiałem już.
Pisałem do kolegi. Czekam na odp. Dzięki.
- - - Updated - - -
Dostałem odp . Nie wprowadzono do bazy danych. Widziałem auto. Jeździ trabi skręca. Właściciel życzy sobie za dużo złotówek . Poza tym twierdzi ze vemy wytrzymują 100 tyś km. Hehe. Podłoga ostatni dzwonek do konserwacji, wnętrze zmęczone. Silnik trochę zapocony spocony ropą nie wiem dlaczego. Fes pokazuje przebieg 0, niewiem dlaczego. Auto warte koło 11- 11,5 na moje oko.
turek1601 tak swoja droga auto ma niezła historie serwisową- bylo pukniete czy jak ?
wyposazenie m.in:
-infocenter
-cellophanatura parziale
-ruotino di scorta + staffetta fissaggio
-selleria extraserie 1
-air bag laterali protezione testa
-kit inverno
-autoradio con compact disc
-trip computer
i jeszcze sporo innych