Witam może ktoś z was sie pokusił na takie pokrowce???
http://moto.allegro.pl/item542731969...ra_gladka.html
Chciałbym wysłuchac opinie czy warto sie za interesowac nimi czy materiałowe leprze???
Dziekuje.
Printable View
Witam może ktoś z was sie pokusił na takie pokrowce???
http://moto.allegro.pl/item542731969...ra_gladka.html
Chciałbym wysłuchac opinie czy warto sie za interesowac nimi czy materiałowe leprze???
Dziekuje.
a po co pokrowce? kiepsko wyglądają, a ochraniają fotele, których i tak nikt nie zobaczy bo są pod pokrowcem :D
chyba że ktoś np. do roboty śmiga w brudnych ciuchach to zrozumiem ;)
widziałem pseudo skóry u kolegi w pasku iii nie zaciekawie to wyglądało. ja bym tego sobie nie zakladał. ale jak wiadomo o gustach i guścikach się nie dyskutuje :P
Bo mału zaczynaja sie pruć boki od strony kierowcy:( i plami jakies drobne itp własiciwie wcale bym niekupował bo orginalne mi sie podobaja ale niechce jej dobic a takie z skóry to nawet nawet wyglądaja bo potem jest drugi rodzaj z SKÓRA GRUBA i to wiesniacko wyglada dlamnie
http://moto.allegro.pl/item539868514..._siedzenia.htm
cinas1980 a twój kolega miał pewnie takie??
http://moto.allegro.pl/item536428454...sy_tuning.html
za 200zł tapicer powinien ci ładnie zrobić boczki i byś miał nówki orginał nadal :D
A plamik.....
Mi bardziej chodzi o wygode takich pokrowców czy np. przyjdzie lato i bedzie efekt mokrej pupy:(
Jak nie masz klimatyzacji i ogrzewania foteli to sobie odpuśc bo to męczarnia będzie a nie jeżdżenie.
hehehe ładna szkocka krata. nie takich nie miał były gorsze :lol:Cytat:
Napisał Varrels
a tak serio rozwaz tapicera tak jak bobryt proponuje. zawsze to będzie lepiej wyglądało niż te pokrowce
ja tam nigdy zwolennikiem pokrowców nie byłem
Ja tez nie, wrecz przeciwnie :? :wink: Poszukaj lepiej na allegro fotela do 145, dopasujesz tapiecerke bo pewnie nie malo tego, i bedzie mial oryginal :wink:Cytat:
Napisał Kosiar
Nie widzi mi się coś takiego , wygląda to jak żywcem przejęte z domowego fotela
Eko skóra czyli po prostu skaj, derma- jak kto woli- powrót do malucha, nie chce mi się wierzyć, żeby ktoś świadomie coś takiego sobie zakładał do samochodu- w lecie spływasz potem, w zimie przymarzasz, ale fakt, łatwo to utrzymać w czystości :>>Cytat:
Napisał Varrels
Ja odwiedziłem tapicera z moim fotelem. Materiał był przetarty, pruł się, lamelka wylazła na wierzch. Koleś wymienił starą lamelkę, obszył krawędź materiałem i fotel wygląda w tym miejscu jak nowy. Całkowity koszt: 50zł i dzień bez samochodu. Po prostu poszukaj dobrego fachowca!
Zgadzam się w 100%. Kolega ma w Ibizie, nie dość, że się rozciągnęły to przede wszystkim są koszmarem w upalne dni :(((Cytat:
Napisał fiergloo
upał upałem ale to strasznie badziewnie wygląda
żadne pokrowce nie są dobre,po kilku miesiącach będą się ściągały,będą pozagniatane i jak to będzie wyglądało ? Przemyśl poważnie ten pomysł.Oczywiście iż decyzja należy do Ciebie.Cytat:
Napisał Varrels
jak juz tu rozmawiamy o fotelach i materiałach to czy da sie zakupić w ASO np. materiał orginalny z AR zeby dac tapicerowi i zeby wszył..?
Jedyna zaleta tych pokrowców która przychodzi mi na myśl to to, że można je szybko zdjąć i wyrzucić :P W lecie gwarantuje Ci, że nie pojeździsz dłużej niż tydzień i je zdejmiesz. Nie wspominając już o estetyce tego wynalazku :? Ale wybór należy do Ciebie
A można tak???Cytat:
Napisał loki
Z pokrowcami pytałem z ciekawosci chyba jednak skorzystam z Tapicera i Myjni zeby mi porzadnie wyprali fotele
Cytat:
Napisał Varrels
może można.. nie wiem bo niepytałem w ASO zadałem takie pytanie bo może ktoś mialł taki pomysl jak ja,..
Odwiedze ASO i sie dowiem..
Dla mnie też nie zaciekawie to wygląda i do tego to zwykła skaja, wolałbym już zwykłe siedzenia albo welur, u siebie mam skóre i nie wyobrażam sobie nic lepszego na fotele ale wiem że wiele osób uwielbia welur.
Najgorsza jest trwałość tego dziadostwa. Wysiedzi się to od razu i popęka. Każda "skóra ekologiczna" tak ma. Kumpel ma w domu kanapę ze skóry ekologicznej i miał rok gwarancji. W ciagu tego roku już 3 razy mu zmieniali poszycie bo pękało. Wiadomo na takiej kanapie się siedzi o wiele więcej, ale sam fakt - to jest SHIT.
Odpuść sobie kolego.
Ja bym taki wynalazek sobie odpuscil. To juz na zdjęciach kiepsko wygląda. Poza tym kojarzy mi się z nakladkami na pasy bezpieczeństwa z napisem Sport i gumowymi pokrowcami na kierownice sprzedawanymi np w Tesco, jednym słowem są to akcenty mocno prowincjonalne :)