Jak w temacie- tunerska impreza typu: Wojna Polnoc-Poludnie. Wypasne gabloty itd.
Ktos z forumowiczow sie pojawi?
Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Jak w temacie- tunerska impreza typu: Wojna Polnoc-Poludnie. Wypasne gabloty itd.
Ktos z forumowiczow sie pojawi?
Ja się zjawię :)
ja tez wpadne popstrzec
Też będę na pewno :)
To jak co to możemy się na forum zgadać i grupą tam podjechać.
Jestem jak najbardziej za :)
Byłem 3 lata temu jak była edycja w Bytomiu jeszcze poprzednim autem:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=128175&stc=1
A tak cieszył się wtedy mój syn hehe, tata z resztą też:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=128176&stc=1
o hehe :) no to stałem obok... świeżo kupioną alfą :D
wystawialiśmy się tam jako Ultime. Magda i Kasia ze zdjęcia zawsze dobrze się kojarzyły :D
Ciapol, a dziewczyny też będą? chętnie przyjadę :)
To i ja wpadnę pooglądać ;)
a mie sie nie chce
no ale podbijam temat :-)
nie, w tym roku niestety bez dziewczyn :)
a koszulki bedo ??
:sarcastic:
Impreza zaczyna się o 11.00. Umawiamy się gdzieś wcześniej żeby przyjechać razem czy jednak każdy na własną rękę? Jeżeli tak to gdzie i kto jest chętny? Jak coś to zróbmy listę:
1. Patryczos
No jak sie nie wstydzicie jechac z Golfem w ekipie to się pisze . Tyle ,że się jeszcze zgadamy bo w sobote na 8 jade wyspawać wydech i mam nadzieje ,że pójdzie bez niespodzianek . No i sprawa pogody . Jeszcze awaryjnie jest niedziela bo dwa dni imprezy są:)
No własnie pogoda w sobotę ma nie dopisać, za to w niedziele ma być już fajnie. Start niby o 10.00. To może jakby w sobote było fajnie to o 10.30 sie ugadamy, a jak będzie ujowo to może niedziela po 14.00?
w niedziele szlo by sie spodkac pod plejada
Ja mam chyba tylko sobotę na M1. Pogoda się zapowiada bardzo średnio kurde.
W niedzielę w Tychach tuniory kręcą klip promujący imprezę South Elite to tam lecę.
Jakby coś to ja będę w sobotę od 10.30 albo w niedziele po 14.00. Wszystko praktycznie zależy od pogody. Sobieski156 moge też pod plejade podjechać, a jak reszta ekipy?
Jak oglądam prognozy na WP to mnie krew zalewa - i w sobote i w niedziele opady . Jak nie będzie mega ulew to jutro podjade jak się uporam z wydechem . W niedziele też postaram się wpaść . Mam nadzieje ,że jakieś przychylne wiatry rozwieją te chmury
Niestety ale pogoda nie dopisuje... Chyba jednak dzisiaj to nie ma większego sensu. Stawiam na niedziele, no chyba, że dzisiaj coś się jeszcze zmieni z tą pogodą...
Ja byłem dzisiaj z dzieckiem na godzinkę :)
Później jeszcze podjadę na chwilę.
Ja jestem teraz, pogoda w sam raz, jak cos to będę jeszcze do ok. 14.00
Ja byłem ale poza Ciapolem to zjawił się Bednar . Pogoda była możliwa choć szkoda ,że słońce przebijało się tak żadko . Auta były kozackie- większość aut prezentuje już naprawdę światowy poziom . Nie mamy się czego wstydzić . Ciapola Alfa robi robotę .
No ja byłem gofrem . I fakt jednym z tych trzech. Byl jeden szary i dwa czerwone ale mój jedyny z białym wnętrzem. Pierw stałem koło Ciapola a potem razem z resztą pod sceną gdzie toczyły się wojny:)
Ten czerwony na szerokiej czarnej feldze?