Czy ktoś z kolegów posiada na zbyciu ramki klubowe? Z chęcią odkupię.
Printable View
Czy ktoś z kolegów posiada na zbyciu ramki klubowe? Z chęcią odkupię.
A w sklepie nie ma? :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Wygląda na to, że jest 114 szt dostępnych aktualnie: http://www.forum.alfaholicy.org/cart...ct&productid=2
właśnie zamówiłem.
Thx
Jakby ktoś zamawiał to ja bym się pisał na jakieś zbiorowe zakupy. Podzielimy się kosztami przesyłki.
Ja dziś zamówiłem, także nie wiem czy da się coś z tym jeszcze zrobić:P Skąd jesteś piotrek_inf?
Rzeszów
ja moge sie dołaczyć do zamówienia
ja również
No to zróbmy zamówienie, ktoś z nas zamówi a przy odbiorze się rozliczymy
Ja również , mimo ,że z Rzeszowa nie jestem to bym podjechał jakby była już paczka w jakiś weekend ,albo jakby było wcześniej to w czasie majówki
no to są już 4 osoby:
ja
Betonowy
czarek1982
Samone3
Wątpię żeby zdążyły na majówkę. Co powiecie na to, żebyśmy poczekali do końca kwietnia na chętne osoby? 30 kwietnia złożyłbym zamówienie.
mi pasuje, jak pisałem wcześniej przyjadę najwyżej w jakiś weekend
piotrek
betonowy
czarek1982
samone3
michael
tylko kto zamówi ?? ja zaplace przy odbiorze bo nie mam dużych fnduszy zeby zalożyć za każdego nie jestem nawet studentem wiec cienko z kasa ;/
Ja zamówię opłacę i będziemy się rozliczać przy odbiorze.
Sent from my Lumia 720 using Tapatalk
Okej :)
Sent from my Lumia 710 using Tapatalk
To wezcie i mi, pozniej sie jakos zgadamy w Rzeszowie i zaplace przy odbiorze ok?;)
ok
piotrek
betonowy
czarek1982
samone3
michael
xaxvix
Ja chętnie kupiłbym 2 komplety:)
piotrek
betonowy
czarek1982
samone3
michael
xaxvix
R0bs0n x2
1.piotrek
2.betonowy
3.czarek1982
4.samone3
5.michael
6.xaxvix
7.R0bs0n x2
8.guciu-b 3-sztuki
Myśle, że doskonałym miejscem odbioru w Rzeszowie będzie parking na Żeglarskiej 3 Maja :) (Odwiedźcie cykliczne)
Miejsce dobre^^ tylko czy ramki dojdą :P
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
XD 3 maja w sensie ze w tą sobotę (03.05.14) i ten duży parking zaraz przy trasie rowerowej:) ten "dziurawy" ;)
Dzięki Falo:
http://oi60.tinypic.com/mbhmrq.jpg
No to raczej nie ma szans, żeby dotarły. Z tego co piszą to jest 14 dni na dostarczenie, więc jak zamówię 30 kwietnia, to będzie w połowie maja.
Istotnie do 14 dni ale nie żyjemy w średniowieczu i ramki nie przyjadą wam na białym ogierze tylko kurierem. Mi osobiście doszły po 7 dniach ale była jakaś pomyłka. Myśle, że tak do 3 dni spokojnie wiec jak zamówisz dzisiaj tylko przed południem to spokojnie we czwartek/piątek będą :)
Dodano po 5 minutes:
yyyy nie chcę się wpieprzać ale za 5.99 jest 1 ramka a każdy samochód potrzebuje 2 ( :) ) wiec ogarnij sobie pierwszych 6 osób bo później mogą być w szoku
No racja, proszę o weryfikację osoby zainteresowane ile kto zamawia sztuk:
1.piotrek x2
2.betonowy ??
3.czarek1982 ??
4.samone3 ??
5.michael ??
6.xaxvix ??
7.R0bs0n ??
8.guciu-b ??
[QUOTE=piotrek_inf;1404785]No racja, proszę o weryfikację osoby zainteresowane ile kto zamawia sztuk:
1.piotrek x2
2.betonowy ??
3.czarek1982 ??
4.samone3 ??
5.michael ??
6.xaxvix ??
7.R0bs0n ??
8.guciu-b -3 sztuki
Ja już zamówiłem, ale spróbuje zwiększyć zamówienie
Sent from my Lumia 720 using Tapatalk
1.piotrek x2
2.betonowy ??
3.czarek1982 ??
4.samone3 ??
5.michael 2x
6.xaxvix ??
7.R0bs0n ??
8.guciu-b -3 sztuki
1.piotrek x2
2.betonowy ??
3.czarek1982 ??
4.samone3 2
5.michael 2x
6.xaxvix ??
7.R0bs0n ??
8.guciu-b -3 sztuki
1.piotrek x2
2.betonowy ??
3.czarek1982 (2szt)
4.samone3 2
5.michael 2x
6.xaxvix ??
7.R0bs0n ??
8.guciu-b -3 sztuki
Jak na razie mam potwierdzone:
1.piotrek - 2 sztuki
2.betonowy ??
3.czarek1982 - 2 sztuki
4.samone3 - 2 sztuki
5.michael - 2 sztuki
6.xaxvix ??
7.R0bs0n ??
8.guciu-b -3 sztuki
Z pośpiechu zamówiłem 11 sztuk, spróbuję domówić resztę jak będę miał potwierdzenie reszty osób.
Niestety nie doczekałem się odzewu osób, które mi nie potwierdziły, więc zamówiłem wam po komplecie (2szt), a R0bs0nowi 2 komplety (4szt). W sumie wyszło 19 sztuk ramek.
1.piotrek - 2 sztuki
2.betonowy - 2 sztuki
3.czarek1982 - 2 sztuki
4.samone3 - 2 sztuki
5.michael - 2 sztuki
6.xaxvix - 2 sztuki
7.R0bs0n - 4 sztuki
8.guciu-b -3 sztuki
Ja potwierdzam swoje 2 komplety (4 sztuki) i odbieram i płacę jak tylko przyjdą (kiedy tylko zamawiający będzie miał wolny czas i chęci) . W sumie to będę potrzebował 2 następne komplety ;) ale powoli , nie pali się ;)
Pewnie już musztarda po obiedzie, ale zapytać nie zaszkodzi, bo też chętnie kupiłbym 2 szt. Jest jeszcze taka szansa?
No niestety już zamówiłem 19 szt. Chyba że się ktoś rozmyśli
Ok, jakby co to pisz, spróbuję nie zaspać jak teraz :D