-
Spot Jarosław - RADAWA
Witam Panie i Panów.
Ostatnio pojawił się temat dotyczący zorganizowania spotu na terenie miejscowości Radawa k. Jarosławia.
Pytanie, czy ktoś z forumowiczów byłby chętny na spędzeniu w któryś z weekendów kilka godzina na wspólnej biesiadzie;)
W tkacie spota można np wybrać się nad zalew jak też odwiedzić park rozrywki tj.
http://www.parkradawa.pl/park.htm
Paintball, park linowy a międzyczasie ognisko i grill.
Co do terminu ewentualnego spota to tamta do wspólnej dyskusji.
Pzdr
-
ja jestem chetny tylko trzeba ustalic date i godzine fajnie by bylo jakby przyjechalo przynajmniej 20 aut ;p i jakby ktos mial ramki to chetnie na spocie bym odkupil dwie ;d
-
Więc tak, mam propozycję co do terminu naszego spota. 08.06.2014r (niedziela-Zielone Świątki). Chyba wszyscy mamy w ten dzień wolne, więc można zabrać rodzinkę pod pachę i śmignąć nad zalew.
-
-
Były by 2 spoty. Jeden w Tarnowie a drugi Radawa.
Każdy by wybrał coś dla siebie ;D
Robimy liste chętnych.
-
to ja podjade do gminy bo mam ok. 1km i spytam wójta może nam udostępni prąd i zalew to by się zrobiło porządnego spota
1. Betonowy
-
1. Betonowy
2. Dominik1992 zalew mmm super by było ;D jak nie to tez sie obejdzie ;D
-
Wydaje mi sie że dwa spoty w jednym terminie spowoduje że chłopaki się podzielą i będą dwie kupy.Radawa jest blisko i można zawsze coś ogarnąć.W Tarnowie szykuje się większa impreza więc nie wcinałbym się tym samym terminem.
Wczoraj w Jarosławiu było kilka alfiąt i widać że coś zaczyna się tam dziać i wszystko jest na dobrej drodze.Ale to tylko moje sugestie.....Doświadczenie z podobnych imprez motocyklowych podpowiada mi że raczej ustala sią w miarę możliwości inne terminy.Pozdrawiam
-
motodoktor1 ma trochę racji. Ewentualnie celować w sobotę tj 7.06 lub na 14 bądź 15.06.2014r.
Odnośnie już samego spotu, Myślę że miejscem zbiórki byłaby stacji BP Wierzbna następnie wspólny przejazd do Radawy.
Alfaholicy trzeba jakiś kompromis znaleźć;)
-
dwie imprezy w jednym dniu nie wypala trzeba inny termin ja proponuje 15 czerwiec (niedziela) wiecej czasu na dopieszczenie alf ;d
-
fakt, nie popatrzyłem na daty. Chyba lepiej do tarnowa uderzyć (zapowiada się grubszy spot) a następnym razem do jarosławia
-
Reasumując, przyjmujemy jako dzień spota w Radawie 15.06.2014r
Proszę się jeszcze wypowiedzieć co do chęci skorzystania z parku rozrywki " Adrenalina"
1. rosek11 + 1 osoba + adrenalina
-
Ja też się szykuje na Tarnów bo to było już w planach wcześniej
-
Macie rację. Nie pomyślałem ;D
-
będzie więcej czasu na ogarnięcie :) jak myślicie iść do wójta ? bo jak mu nie przypasuje taki spot na zalewie to może zamknąć bramę na zalew, a jak nie pójdę to zrobi się bez jego wiedzy
-
Sam się nad tym tym już jakiś czas temu zastanawiałem czy organizować to oficjalnie czy nie i myślę, żeby jednak do kogoś kompetentnego pójść. Jak masz wejście do wójta to uderz do niego, gdyby ktoś później nosem kręcił, będziemy mieć władzę za nami :) Zapytaj od razu czy przypadkiem 15.06 nie będą już kasy zbierać przy bramie, bo na głównej stronie już cennik wisi (http://www.radawa.pl/index.htm). A jak chcesz to mogę się wybrać do wójta z Tobą.
-
Betonowy myślę że to dobra myśl iść do gospodarza i ogarnąć temat spotu. Po rozmowie z będziemy wiedzieć na czym stoimy, a wówczas będzie możliwość już dopieszczania tematu samego spotu. Jak łuk4sz jest chętny to podjedźcie i pogadajcie.
-
łuk4sz możemy podjechać,jak bym sam pojechał to szybko by mnie spławili bo młody jestem ;/ w piątek będę w radawie to zobaczę co się na zalewie dzieje
-
Radawa to gmina Wiązownica?
-
To ok, napisz mi na priva kiedy jesteś wolny to się umówimy i w tym tygodniu skoczymy.
Zgadza się, gmina Wiązownica.
-
Poszukam , może znajdę kogoś znajomego ;)
-
mojej mamy koleżanki brat jest kierownikiem ośrodka w radawie, powiedziała mi że zadzwoni tam i spyta czy byśmy mogli sobie spota zrobić ale nic nie obiecuje że załatwi więc jak nie wypali to podjedziemy do gminy :)
-
Panowie , bez żartów , z Radawy do Dębna jest 170 km. Jak mam ogarnąć oba spoty jeśli będą w tym samym terminie ? Opony pogubię i za mandaty się nie wypłacę ;) 15.06 to dobry termin :)
-
Będzie chyba problem, proboszcz z szówska przedwczoraj miał robić festyn ale pogoda lipa i zmienił termin tyle się dowiedziała moja mama. Trzeba pytać wójta
Sent from my Lumia 710 using Tapatalk
-
Myślę że obiekt na Radawie jest tak duży że wystarczy miejsce i dla nas;)
-
Ok, popytałem i zlot można już oficjalnie organizować - 15 czerwca (niedziela) - Radawa - Gminny Ośrodek Wypoczynku i Rekreacji (potocznie zwany "Zalewem"). Weźcie grille, coś na ruszt, krzesełka i inny potrzebny sprzęt zlotowo - campingowy :)
Założyłem nowy wątek w głównym temacie zlotów, imprez i spotkań - proponowałbym tam przenieść dyskusję.
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...aroslawia.html
-
-
Dawno tutaj nie wchodziłem,a tu prosze miłe zaskoczenie coraz więcej alfaholików w Jarosławiu:)
-
Byłem dzisiaj w Tarnowie, żałujcie że Was nie było,
ale mam nadzieję, że w Radawie będzie chociaż połowa
z tego:pleasantry:
Jako, że byłem jedyny od Nas:mad: nie miałem bardzo argumentów
do przekonania żeby uderzyli do Radawy
ale myślę, że przynajmniej chłopaki z Rzeszowa nie zawiodą:D
Oczywiście zapraszam wszystkich
-
Ty Tomku masz przesrane ze sie nie pozegnales ;) z reszta Robert tak samo;););)
-
Poleźliście gdzieś na góre, a ja nie miałem za bardzo siły:P
a moje dziewczyny chciały już jechać
trzeba było poczekać bo widziałem że fajne fotki sobie zrobiliście
-
Dobra tatus zeby mi to bylo po raz ostani ;)
-
-
tak tez popieram niedziele 15 czerwca. pisal bym sie z mila checia na wspolny wypad. Pozdrawiam
-
-
9 załącznik(i)
-
8 załącznik(i)
-
-
Włoskie Podkarpacie i Podkarpaccy Alfaholicy serdecznie zapraszają na zlot/grill, który rozpocznie się w najbliższą niedzielę (29.06) o godz. 16.30 w Głogowie Młp. na parkingu koło basenu (ul.Parkowa).
Wszyscy entuzjaści włoskiej motoryzacji mile widziani (Alfa Romeo , Abarth , Fiat , Lancia , Maserati i inne) :)