http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/07/121.jpg
Załącznik 137585
Sorki za jakos zdjecia ale tak na szybko robione :) co to jest za dioda od czego ? Jeszcze w sobote widzialem jak swieci dzis podczas robienia zdjecia juz nie swiecila :)
Printable View
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/07/121.jpg
Załącznik 137585
Sorki za jakos zdjecia ale tak na szybko robione :) co to jest za dioda od czego ? Jeszcze w sobote widzialem jak swieci dzis podczas robienia zdjecia juz nie swiecila :)
Dioda od podgrzewania siedzeń która sygnalizuje czy chodzi podgrzewanie czy nie. Ale czemu ona tak sobie wisi a nie jest w bocznym plastiku fotela to nwm :D
Jak masz skóre to pewnie maty w skórze są :D
Hehe powaznie jest podgrzewanie :p a jak je uruchomic hehehe nawet nie wiedzialem ze mam taki bajerek ;)
jak siądziesz na fotelu to prawą ręką z prawej strony od przodu fotela namacaj przycisk , powinien tam być :D
No stary wielkie dzieki wlasnie zainstalowales mi podgrzewane fotele :p
Haha , polecam się ;d jak tylko działa to cieszyć przed zimą;d
A powiedz mi jeszcze kolego może wiesz jak wyciągnąć ten malutki monitorek gdzie wskazuje otwarte drzwi itd.
Chodzi ci o ten pomiędzy obrotkiem i szybkościomierzem, czy o infocenter.
Yyyyy ten pomiedzy, nie jestem w stanie zobaczyć czy tam jest śruba czy co :/
Lekko podważ ale zdecydowanie nie ma śruby i ciągniemy do siebie, ustrojstwo jest dość długie.
Czyli gorna krawedz do dolu i ciagniemy dobrze rozumiem ??
Raczej tak, blaszki rozpierające są po bokach, więc czy dół czy góra obojętne. Wyświetlacz jest długi albo głęboki jak ktoś woli więc ciągniemy równolegle do siebie nie pod kontem.
Gorąco moze nie ale odkleic sie ciezko bylo :p a widzialem jak swieci na postoju jak zagladalem pod siedzenia :p to jak sie je wlaczy to po zgaszeniu automatycznie sie wlacza ?? Bo tak mam z klima :/ co odpale to odrazu sie wlacza
Nie jest tak ze grzanie siedzeń automatycznie sie wyłącza.
A czy normalne to ze klima wlacza sie wraz z zapłonem i po odpaleniu ??
W jakim sensie sie włącza? To nie dobrze? Jak chcesz ja wyłączyć to pokręcił środkowym pierścieniem aż zgasną zegary. To ustawienie powinno być zapamiętane.
W ogole to poszukaj na forum jest link do instrukcji obsługi. Warto przeczytać cała.
zapala sie dioda od klimy :p przekrece zapłon zapala sie zgasze ja odpale auto znowu zapala sie :p takie jajuszka :p
Wolalbym ja sam włączać a nie automatycznie sie włącza :)
Poczytaj w instrukcji albo na forum jak zrobic zeby sie nie wlaczala ;)
Podalbym ci link do tematu albo napisal co zrobic
Ale moze jak nie podam to zachece cie do poczytania instrukcji obslugi i dowiesz sie jeszcze wiecej :)
Chetnie bym ja przeczytam ale przez telefon teraz to na pewno nie znajde :p gubie sie tu jeszcze :p
A mam jeszcze jedno pytanie/prośbę :p dalo by rade podeslac FESa PL bo mam ale wersje ang. :/ a cgce zrobic wykresy turbo bo autko nie idzie na jedynce ciezko sie zbiera, bylbys na tyle mily :) a instrukcje znajde i poczytam obiecuje :p
FESa nie mam - korzystam z uprzejmości kolegów na spotach :)
Moze gdzieś znajde :p a zaraz zabieram sie za ta instrukcje bo irytujaca jest ta klima :p
znajdziesz znajdziesz
google działa :-)
No to instrukcja czy google ?? :)
Fesa przez google
A o klimie w sumie tez przez googla da rade znalezc linki do forum z opisem :-)
Ale ok - nie przeszkadzam w czytaniu instrukcji
Ok klime juz mam pozniej sprawdze uzytecznosc tej kombinacji :)
No i klima zrobiona :) a mam jeszcze dwa pytania do Ciebie kolego Bocian ;)
Po pierwsze gdzie w 2.4jtd 136km znajduje sie przeplywomierz :p chcialbym go odlaczyc i sprawdzic czy nadal muli na niski obrotach
Po drugie widzialem w twoich postach ze zwiększasz koniki w stajni :) ile taka przygoda kosztuje jak to wyglada i ile mozna zyskac :)
Przepływke masz zaraz nad filtrem powietrza na tej takiej rurze co od niego idzie. A bocian chyba nie "zwiększa koników" tylko Cinek :D
Zwiększa nie zwiększa ale pisał o tym duzo :p
Ok kostka wypieta i ....... hmmm wydaje mi sie ze zero roznicy nadal muli na niskich obrotach co by jeszcze mozna bylo zrobić ??