Co jak co, ale Alfa zawsze robiła i robi piekne samochody :D
Najpiękniejsze auto roku 2008 - Onet.pl Moto - 18.02.2009
Printable View
Co jak co, ale Alfa zawsze robiła i robi piekne samochody :D
Najpiękniejsze auto roku 2008 - Onet.pl Moto - 18.02.2009
Tylko nie mito, ze światłami w kształcie ząbków czosnku :D
Szczerze? Laguna Coupe bardziej przypadła mi do gustu
Jeszcze tutaj:
Polska: Kolejne nagrody dla Mi.To. | Alfa Romeo News
Wlochy: italiaspeed.com
IMo auto jest przesliczne i zasluguje na taka nagrode :D
Komentarze pod artykulem, zal d*pe sciska ;/
Może samo autko nie przypadło wszystkim do gustu ale dla mnie ważne jest że wygrało auto Wspaniałej Marki .
A mi sie tam bardzo podoba Alfa Mito :) Małe, zadziornie wygladajace miejskie autko :)
no i dobrze :)
no ba wiadomo kto ustala trendy w stylistyce. co do MiTo kiedy zobaczyłem pierwsze zdjęcia to średnio mi się widziała później dalej taka jakaś inna ale po zobaczeniu na żywo w salonie to miodek nie dziwię się że wygrała
każde nowe auto musi się "opatrzeć".zawsze tak było z nietuzinkowymi samochodami...
a... alfa romeo Mito przy bliższym poznaniu dużo zyskuje.
Mnie sie MiTo nie spodobało, wygląda ciekawie, ale mimo wszystko- Laguna Coupe bardziej mi się podoba.
Moim zdaniem KICHA , napewno lepiej jeżdzi jak wygląda
Wezcie pod uwage, ze auto tej klasy nie moze sie podobac... Lupo i Panda sa brzydkie, Mini ujdzie, bo stylistyka jest prosta, a MiTo na tle tych aut wypada bardzo dobrze moim zdaniem.
Dokladnie. Duze fury zyskuja ogromem (zreszta jest tak nie tylko w motoryzacji, zawsze przepych byl ceniony, pomimo, ze wielu zaprzecza). Male i piekne to jest rzadkosc.
Ahh... i te felgi!
No to witaj w klubie! Właśnie tego typu auta brakuje mi w ofercie Alfy. Oczywiście jest przepiękne GT i niesamowita Brera (która jest zresztą moim marzeniem...), ale wg mnie w tych coupe Alfy jest za mało... coupe!
Nie przesadzajmy... Jeżdżę starą Tigrą, o której różne rzeczy można mówić, ale akurat design jest jej bardzo mocną stroną (co oczywiście nie oznacza, że musi się wszystkim podobać). Także na pewno można zrobić małe ładne auto, ktore wyróżnia z całego tłumu podobnych hatchbacków.
No moim zdaniem też, chociaż raczej MiTo bym sobie nie kupił. Mimo wszystko stylistyka mnie do końca nie przekonuje, ale na pewno jest to bardzo ładne autko.
Ładną sylwetkę ma, ale te lampy..... Przód a la 8C nie powinien byc dominujący w ofercie stylistycznej jaką ciągle szykuje Alfa Centro Stile.
faktycznie przod ekstrawagancki... ale to Alfa:) przod 166 sprzed liftu tez nie wszystkim sie podoba, a ja za nim szaleje:)
w rzeczywistosci mito pasuje, wcale nie taka zla i nawet pokaznych rozmiarow jak na "malucha" czekam na wersje GTA:D
liczy sie to ze co wloskie to wloskie, wiadomo kto projektuje najpiekniejsze samochody na swiecie:D
Mi sięMito podoba i to bardzo.Chętnie bym ją widział w swoim garażu
Wygląd świetny , wyposażenie wspaniałe, silnik cudo, kolor zajefajny. Dla mnie coś pięknego!!!! I do tego ALFA.
przebojem wdziera sie na rynek i tylko pogratulowac....bo moze to i glupie ale mnie sie widzi pomysl taki....MiTo do wygrania w loterii banku....MiTo do wygrania w konkursie kinder bueno....no wreszcie Alfa a nie fiesta,clio i golf....Alfa tym małym chomikiem promuje sie i skutecznie...oby tak dalej :D