http://yourtime.private.pl/alfa_pliki/ALFA_1910rok.jpg
Printable View
trudno mi odpowiedziec na twoje pytanie... bo niestety ale mi ta stronka sie nie otwiera. :roll:
pozdrawiam
tutaj dodaje zdjecie tego cuda :D
:shock: :shock: :shock:
niemam zielonego pojecia, ale jak widać po opisie to niby i alfa romeo :D
pozdrawiam
jest to pierwsze autko na którym pojawił sie emblemat AlfaRomeo (do tej pory yły tylko ALFA) jest to model Torpedo ze zdjętym daszkiem silniki miały moc od 20-30km. stoi taki egzemplaż w muzeum w Milano :wink: Piękne autko.
ooo to idem szukac lepszych fotek
nio taką sie pokazać na zlocie - byłaby frajda
kto wie moze z muzeum ja wypuszcza w ten czas jak bedzie zlocik
hahahahaha :lol: :lol: :lol:
ide do muzeum hihi
Potwierdzam, bylem tylko raz, ale juz po wejsciu szczena mi opadla, mimo, ze pare modeli osobowych Tatry znalem juz wczesniej. Mam chyba nawet gdzies jakies fotki. Tak szczerze mowiac az sie lezka w oku kreci z zalu, ze i my nie dorobilismy sie podobnej prezentacji projektow polskich inzynierow.. echh szkoda...Cytat:
Napisał radek155
pamiętacie WARSA , OBERKA , BESKIDA , SYRENĘ SPORT niby mało ale mamy- choć raczej zapomniane
[ Dodano: 2006-05-20, 23:21 ]
a dokładnie dajcie namiary na to muuzeum- chetnie zaglądnę - niemam tak daleko
dzieki bardz.
Bardzo chetnie -rzuć jakiś termin tydzień wczesniej a da sie zrobić
Pozdr.
oki rezerwuje sobie ten termin dokładnie sie jeszcze zgadamy
jak bede na poludniu wtedy to chetnie, a jak nie to sie w innym terminie zglosze o mape dojazdu :)
no to ja zbierzm drzewo na ognicho hehe
już wagonik stoi wal śmiało
radek a w nastepny tydzien pojechalbys do tego muzeum jestem od ciebie ok 130 km w chorzowie .zapomnialem paszportu bo teraz w sobote bym skoczyl
A na co ci Piotrix paszport do Czechów??Cytat:
Napisał piotriix
nom dokladnie nowy albo stary dowod osobisty i lecisz :D, czeskie piwko mniam mniam :D :D:D
a piwko i Holka czeka!
moja by mi dała hihi!
ee ja tam ze wsi jestem myslalem ze potrzebny paszport :D :D ale chyba wybiore sie w ta sobote :mrgreen:
na piwko czy holki??
na piwko i knedliczki napewno ale nie wiem co to holki /dziewczyny?/ jezeli tak to nie bo moglby mnie ktos z :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kilowac
o lingwista a jak cie zapyta o: ja by chtiela twoje chodinki , albo , twyrdo wodnićki to se ne da prosim te , jak żikam twyrdo!!!!
to mu w dziub dam hehehe
ogier hihi
i to sie chwali!!!
Ehm... panowie nie chcę nic mówić ale lekki OT się zrobił :wink: A jak wiadomo realizujemy politykę przejżystości :mrgreen:
biorac pod uwage ciagla cenzure to sprobowalbys powiedziec inaczej :mrgreen: