Witajcie!
Czy ktoś wybiera się na SCP2014? Jak to wygląda z klubowym wypadem?
Printable View
Witajcie!
Czy ktoś wybiera się na SCP2014? Jak to wygląda z klubowym wypadem?
Kiedyś jeździliśmy jako klub, ale już w tamtym roku zrezygnowali z takiego wspólnego wyjazdu. Kilka osób było ale nie jako klub tylko prywatnie. Ja będę i w tym roku, bo sporo moich znajomych tam bedzie.
Czyli nie ma co liczyć że zbiorą się chętni do wjazdu na teren imprezy jako klub :( ?
z roku na rok było coraz mniej atrakcji, więc nie ma sensu tam sie pchac jako klub, napisz do Pforul,
on zawsze zajmował sie organizacja SCP.
pzd.
A wybiera się ktoś wogóle? Nawet nie jako klub? Czy raczej nie ma co liczyć na klubowe ramki na imprezie ;) ?
Ja raczej wpadne i bez rórznicy czy jako klub czy solo
Byliśmy co roku bardzo dużą grupą jako ALFAHOLICY ale co roku wiało coraz bardziej ch**em.
Więc pitolimy płacić za takie coś i odpuściliśmy organizacje ;) Wolimy spotkać się i grilla sobie LEGALNIE i ZA DARMO zrobić w ciekawszym miejscu ;)
Ja też sie napewno wybiore wiec mozemy sie zgadac kto jedzie zeby razem stac.
a kiedy to mo być ?
tak ino pytom bo na bank nie jada :cool:
Bodajże 6-7 września.
Co do uczestnictwa, to ja się jeszcze zastanawiam.
Ja będę na 99% :) Jest jeszcze trochę czasu więc idzie się dogadać by spotkać się gdzieś niedaleko wjazdu na imprezę żeby stać obok siebie :D
A gdzie to wogule jest ta impreza?
Katowice http://www.summercarsparty.pl/
Ja się wbijam na imprezę z Drag Style ;) Wjazd wyjdzie mnie 25zł/2dni.
Ale chętnie poznam forumowiczów którzy się zjawią :D
Jak dobrze pujdzie i czas pozwoli powinienem tez sie zjawic zobaczyc jak impreza sie prezetuje.
A zalatwil ktos wjazd klubowy ? bo juz wyprzedane a tak to spoko cena wychodzi..
Parking za MC Donald'em M1 Czeldź, godz 21 :) Jadę tam w piątek po szczegóły.
Zapraszam chętnych jeśli się tacy znajdą bo widziałam w poście że można się jeszcze zgłaszać :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=141098&stc=1
Wpadnę tam na chwile długo mnie tam nie było. :)
Może ktoś jeszcze chętny :) ?
betina87 można jeszcze sie zapisac??
Cytując prezesa Exto Music (organizatora SCP)
"W dupie mam to czy przyjedziecie na scp alfami, bo na Wasze miejsce ma innych chętnych"
Zeszłoroczna rozmowa z nim na temat SCP :)
Musiał byś napisać zapytanie na https://www.facebook.com/M1DragStyle?fref=ts i się wszystkiego dowiedzieć :)
Więc zróbmy mu "miła" niespodziankę i się zjawmy naszymi Bellami :D
Pomimo złego nastawienia zjawie się na SCP. Zobaczę jak to będzie wyglądało. Jak nie będzie atrakcyjnie pewnie zmienię miejsce pobytu na ciekawsze ;)
Będę się na pewno wybierał z rodzinką, także jakby miała zebrać się grupa to mogę dołączyć, a jak organizatorzy SCP mają takie podejście zacytowane powyżej, to zawsze zostaje wejście indywidualnie :)
Ja wjeżdżam z dąbrowskim klubem tuningowym czy strefą zagłębia. P4 wstawia jakieś cytaty ciekawe co on mu napisał że tak mu odpowiedział.
Obawiam się że na rejestracje klubu nawet jeśli zebrało by się więcej chętnych jest już za późno :(
Z tego co wiem owe zgłoszenia były przyjmowane do 20.08 najpóźniej.
Ale klubowicze zawsze mogą zebrać się w szyk i razem stanąć obok siebie na parkingu ;)
Nie ma to jak tyle szczęścia i piękna w jednym miejscu :D
I drugie tyle jak nie wiecej maloletniego buractwa , czesto dobrze wstawionego robiacego kupe syfu halasu i takich tam innych "przyjemnosci"
No i cudowne korki przy wjezdzie i wyjezdzie z imprezy co rok
No ale ok - nie truje juz :)
W kazdej rzeczy ktos znajduje cos dla siebie i jest ok
;)
co racja to racja ja wyjeżdżałem 50min z SCP a przy wjeździe żeby wymienić grppon na bilet gigantyczna kolejka
więc udałem że nie wiem o wymianie i laska która rozdawała pomarańczowe opaski wpuściła mnie bez biletu:D
z resztą nie miała wyjścia bo za mną był sznur samochodów bez możliwości zawrócenia:)
więcej sie tam nie wybiore bo nuda totalna
Chodziło mi o nasze Belle :) które są piękne i dają nam kupe radości :P
A może akurat w tym roku organizacja będzie na poziomie ;)
Ja pojawię się na pewno ale jeszcze nie wiem czy w sobotę czy w niedzielę.
Czyli rozumiem, że na SCP Alaholicy w postaci klubu się nie wybierają?
cze
My z mariuszem bedziemy i tam jeszcze pare starych pysków z dobrego rocznika ;) klekot wpodej sie pokazac :P
p.s. George napisz na pw do mariusza albo jak mozesz to zadzwon :) dzieki
Pzdr
Właśnie przeglądałem stronę SCP i w zakładce "O imprezie" -> Kluby "Summer Cars", Alfaholicy jesteśmy, to jak będziemy jako klub czy nie?
http://www.summercarsparty.pl/inform...by-summer-cars