Może by ogarnąć jakieś spotkanie w Ostródzie i zintegrować sie sporo nawet nas jest. Zrobić potem jakiś trip czy coś
Printable View
Może by ogarnąć jakieś spotkanie w Ostródzie i zintegrować sie sporo nawet nas jest. Zrobić potem jakiś trip czy coś
Ja jestem za :)
No to jest nas trzech :)
na pewno sie uzbiera dużo ludzi trzeba cierpliwości
Ja bym reflektował, ale tylko niedziela jak w Ostródzie albo głębokie popołudnie.
Witam chciałbym powrócić do tematu spotkania się w Ostródzie bo naprawdę dużo alf jeździ po mieści i okolicach na NOS ale małe zainteresowanie było nie wiem czy to jest spowodowane małą ilością użytkowników z okolic czy nie wiem. Dlatego pomyślałem że więcej na pewno by sie odezwało na Facebooku i chciałem założyć grupę niestety potrzebny mi chociaż jeden znajomy do założenia a nie posiadam alfaholika w znajomych. Postaram się znaleźć chyba że ktoś jest z was chętny :D . Drugi mój plan to zrobienie ulotek reklamujących grupe na face lub te spotkanie integracyjne. Bo ogólnie myślę nad zrobieniem jakby grupy/klubu reprezentującego alfy z Ostródy i okolic. Byśmy mogli oczywiście sie spotykać integrować pomagać sobie na wzajem swoimi doświadczeniami i nawet organizować wspólny wyjazd na jakieś zloty czy coś w tym rodzaju :) jestem ciekawy co o tym myślicie
Pozdrawiam
Ja się jak zwykle piszę na każdy możliwy spot :)
a co myślisz o takiej grupie/klubie jak ja myśle ? bo ty jesteś bliżej okolic Olsztyna czy Ostródy
Jestem z okolic Ostródy a dokładniej mieszkam w wiosce Komorowo w gm.Łukta. Twój pomysł mi się bardzo podoba i jestem za :) Trzeba ruszyć te nasze zacisze. Chcesz założyć grupę na FB ?
Hej
Spotkania, spoty, tripy mogą wypalić. Ale kolejny klub "podregionalny" to chyba za dużo. Jeśli ludzie się zintegrują na 1, 2, 3 itd spotkaniu to żadnego kolejnego klubu nie będzie potrzeba bo wszyscy będą odwiedzali regionalny na alfa-holikach. Jest dużo fajnych i mniej fajnych miejsc na spotkania - Ostróda, Olsztyn, Mrągowo, Przeźdzwięk Wielki - lotnisko na czas wojny. Można się troszku rozpędzić
A i można objazdówkę zorganizować jeśli tylko byliby chętni.
Tak chce założyć bo zdaje mi sie że za mało osób z naszych okolic jest zarejestrowanych tu na tej stronie
To zamiast klubu zrobić tutaj grupę społecznościową aby było gdzie pisać organizować coś itd. No na naszych rejonach naprawdę dużo fajnych miejsc jest na spotkania. Jestem w trakcie robienia ulotek żeby rozreklamować tą stronę i nasz chęć spotkań itp.
Reniek masz już jakieś miejsce? Pokaż wzór ulotki. Może ktoś podpowie coś.
Co do miejsca to najlepiej jakby większość sie wypowiedziała lepiej uzgodnić razem. Ulotkę dokończę to wyśle
Ja na poczatek proponuje Olsztyn ;)
Dla mnie też może być Olsztyn.
Olsztyn może być.
Dla mnie to aby sie spotkać obojętnie gdzie :D
Jak coś wykombinujecie w Olsztynie, Szczytnie itd. to i ja mogę zalecieć, z ty że jeszcze musiałbym mieć wolne, ale to jest zawsze do dogadania w przypadku mojej pracy
To ja proponuje 6 czerwca spotkanie w Olsztynie, tylko dokładniejszą miejscówkę wybrać trzeba :)
Mi pasuję 7 czerwca bo 6 pracuję a kończę dopiero o 19 a zamieszkuję w NSZ.
Mi też pasuje 7 czerwiec , ktoś jeszcze się piszę na tą datę ? :P
Sorry trochę nie miałem czasu ostatnio. Ulotek nie zrobiłem jeszcze niestety a co do spotkania 7 czerwca wszystko zależy od godziny
7 czerwca są na Dajtkach wyścigi na 1/4 mili z serii No Limit. Można zgłosić swój klub i wjazd będzie tańszy ;)
7 pracuję, co prawda mało czasu, ale może coś wykombinuję
To może Ci co są z Olsztyna i najbliższych okolic spotkajmy się w środku tygodnia w późnych godzinach popołudniowych? Np.: plaża miejska (parking przy lesie), dach galerii warmińskiej, parking UWM - wydział prawa i administracji?
Ja jestem za ale nie ten tydzień :)
To może w dniach coś w dniach 15,16,17 czerwca?
Jak ktoś ma ochotę na krótki spocik jutro, to będę w Olsztynie. Jak i w Niedziele na 100 %. Dopóki mam chwile wolnego, nie mam żadnych delegacji to jestem " za " na każdy możliwy termin. :) a może by tak określić na przykład: jeden dzień w tyg. jedno miejsce na cykliczny spot, od godziny 18. I każdy chętny podjedzie, po wcześniejszym powiadomieniu reszty w temacie. Żeby inni mogli się zorganizować. Bo tak to my nigdy się nie zbierzemy.
Dobrze gada. Piwo niech ktoś mu postawi, oczywiście free.
15, 16, 17 czerwca co komu pasuje? Pisać z propozycjami miejsca spotkania.
ja to chyba dostosuje sie pod was a co do miejsca to tak jak chyba wcześniej było pisane W Olsztynie na dachu galerii warmińskiej czy tam ten parking przy plaży miejskiej
Witam
Będę śledził temat bo widze że paru Alfaholików z okolic jest. Chętnie wpadnę ja jakis spocik, dach galerii brzmi fajnie ale i miejska to dobra miejscówka. Cykliczne spotakania w konkretny dzień i godzinnę to też dobry pomysł. Mi ogólnie pasuje codziennie w tyg. bo w weekend to teraz różnie bywa.
Pzdr
Reniek co z ulotkami?
Spotkanie. Między 1-3 lipca. Pisać co komu pasuje i gdzie chce. Wypijemy po flaszce, ktoś nas do aut wsadzi i się rozjedziemy do domu. Proponuję parking UWM przed wydziałem prawa i administracji lub dach warmińskiej.
Kurde odpisywałem już dawno na to a chyba nie wysłałem :/ ja sie dostosuje do was tak bardziej bo ja zaplanować dnia też nie moge taka praca :D co do ulotek nie mam czasu cały czas