Jest tu ktoś z Trzebini? Widzę dużo Alf jeżdżących po Trzebini na KCH, ale na forum cisza i nawet spotkań nikt nie organizuje...
Może by tak coś gdzieś? Pod Lidlem jest dużo miejsca.
Printable View
Jest tu ktoś z Trzebini? Widzę dużo Alf jeżdżących po Trzebini na KCH, ale na forum cisza i nawet spotkań nikt nie organizuje...
Może by tak coś gdzieś? Pod Lidlem jest dużo miejsca.
Zorganizuj to się przyjedzie.
I Chełmek się zjawi
Rameczki klubowe założone to i na jakiś spocik oficjalnie można pod jechać.
Co do spotkań to chodziło mi o takie spoty spontaniczne które mogggly by się przerodzić w cykliczne - ale widzę że zainteresowanie słabe...
Taaaaa Spoty w Małopolsce i to w Chrzanowie :D:D:D
A co nie mogą być? Jakiś zakaz jest czy co?
No dobra bracia i siostry alfaholicy wstępnie spocik wtorek godz. 18 - miejsce Lidl Trzebinia
Zobaczymy kto przybędzie...
No to już mówię, że mnie nie będzie bo o 18 to już będę w pracy. Podpowiem Ci, że większe zainteresowanie było by w weekend.
No na razie to zainteresowanie znikome więc czy w weekend czy w tygodniu, jak ktoś będzie miał czas i ochotę się spotkać to przyjedzie...
@Lotek900 dla mnie może być o 17 co byś zdążył do pracy...
o 17 lotek tez nie zdąży, ja tylko weekend lub jak na zero idę, wiec co 3 tydzień, o spotach w chrzanowie można poczytać, są dwa tematy, potem zrozumiesz...
I co z tym spotem Panowie i Panie?
No to podajcie jakiś termin... Ja podalem to nikomu nie pasowało...
może być Weekend, podwieczorek, pod lidlem, tyko data walnijcie
temat umarł śmiercią naturalną :)
No niestety, a być może to moje ostatnie miesiące, tygodnie z Alfą, więc nie będzie już okazji się nią chwalić:( P.S Culio pozdro 1 listopada w Regulicach ;) ( co ja przeżyłem jadąc na cmentarz i później do ciotki to aż jestem pełen podziwu że Alfa wytrzymała)
co kolego masz na myśli ? :)
A co to Lotek zmieniasz fure na inna znowu :D:D
Tym razem co to bedzie??? bo widze ze Conspir przeszedł na BMW :D:D
No rozumiem do 4C troszke musisz do zbierac masz racje :D
Nic nie umarło tylko widzę ze ludzie boja się porzucić jakiś termin
A macie może jakieś tanie felgi 4x98 15 cali na sprzedaż?:]
panowie wiosna za oknem hehe spocimy co w naszym regionie?
Pewnie