No dobra jako że nikt się nie kwapi to ja ustalę datę i miejsce, piątek 12 września, parking koło McDonalda godzina 19.00, ja będę, jak nikt się nie pojawi to pójdę sobie na kawkę i loda do maka ;) kto ma ochotę niech wpada :)
Printable View
No dobra jako że nikt się nie kwapi to ja ustalę datę i miejsce, piątek 12 września, parking koło McDonalda godzina 19.00, ja będę, jak nikt się nie pojawi to pójdę sobie na kawkę i loda do maka ;) kto ma ochotę niech wpada :)
Ja bym sie pojawil po sasiedzku, ale po pierwsze w piatek bede pracowal po poludniu, po drugie w sobote rano wyjazd na forzaitalia 2014
tez bym sie pojawil.. ale mam rocznice slubu :P
choc dwa alfidla w domu - sorrki - odpada - jak inny termin jakis to pisz PW wczesniej - moze uda mi sie zmobilizowac kilka osob z rypina ;)
Dziękuję wszystkim co byli, czyli sobie haha
Dobrze że za tydzień stąd wyjeżdżam, może za granicą będzie łatwiej zmobilizować ludzi...
Ej ty ej a czemu ja nic nie wiedziałeml, ,akurat dziś przyjechałem na nasze piękne zakupie
no to trzeba czytać forum, temat założyłam ponad tydzień temu, tak długo chciałam zrobić tego spota ale wszyscy mi odradzali, no i sama się przekonałam, ja jestem jeszcze tydzień na miejscu, potem wybywam na długo, może znajdzie sie ktoś kto zbierze towarzystwo bo mnie się odechciało
Za dużo na łódź patrze może dlatego przegapiłem .. a my już kiedyś rozpatrywanie temat spotów w CBR ze to będzie lipa no i była jak samo życie pokazało
jako że wróciłam i jestem na miejscu próbuję znowu coś sklecić na tego pierwszego spota brodnickiego, kto bedzie ?
1. Alfistka
2. Litrowy
3. fafner ?
4. Car Cbr ?
5. Cukierek ?
Oczywiście wszyscy chetni są mile widziani ;)
Miejsce : McDonald w Brodnicy
Czas : do uzgodnienia, wrzesień więc mam nadzieję że do tego czasu pare osób zajrzy na forum i zobaczy że coś się dzieje w B-cy ;)
Godzina : zapewne popołudnie lub wieczór w jakiś piątek lub sobotę ,
Ode mnie to tyle, Brodniczanie przybywajcie :)
Pewnie, jak już będzie dokładnie określony termin to po mogę powysylac do wszystkich zainteresowanych ☺
Najlepiej w jakiś week zrobić może z grillem posiedzenie?:)
no w sumie nie głupi pomysł, na grilla to by pewnie więcej osób się zebrało, a u nas okolice piękne i miejsc do grillowania pod dostatkiem :)
Moze gdzies w okolicy, Zbiczno? Grzmiaca?
Aż taki syf? :P
co do tematu,ustalmy jakiś termin co by pasowalo każdemu ,koniec sierpnia może ?
Nikogo nie odstraszam o.Grzmiacy.nic.nie.wspomnialem heh a wszyscy przeciez wiedza ze najpiękniejsza jest brodnica i okolica
no dobra, ja już jestem na miejscu, szczęśliwie wróciłam z Ogólnopolskiego :) to spot na Macu czy grill w końcu robimy ? może że jako pierwszy to jednak spot ? zobaczymy ile by nas w ogóle było ...
z tego co się orientuję to kolega litrowy będzie od października w Brodnicy , więc wstępnie podaję termin pierwszego spotu na 9 lub 10 października, ( piątek lub sobota) godziny popołudniowe/wieczorne, myślę że na parkingu przy McDonaldzie będzie najlepiej, jakby jacyś przyjezdni się zdecydowali to łatwo znaleźć.
Na zachętę wszystkim którzy się pojawią kupuję kawę w Maku :P
Witam,
czy jakaś brodnicka grupa już się wytworzyła? :) Jestem posiadaczem tego pięknego samochodu od września tego roku. Chętnie poznam pozostałych kierowców Aloszek z Brodnicy ;)
chyba raczej żadnej grupy nie ma, więc chyba pozostanie jeździć na spoty do Torunia, Świecia lub Grudziądza, tam się więcej dzieje. Ja w razie czego mogę się spotkać, próbowałam już Tutaj pare razy coś ruszyć ale coś słabo
no to mamy wiosnę ;), może coś się uda skleić po świętach, poza tym tendencja jest wzrostowa - coraz więcej CBRek odmachuje ( ale to brzmi :P ) mi w Brodnicy i okolicach :D
dobra, po wiośnie przyszło lato, które już się w sumie kończy, ja za tydzień wybieram się na Forze więc można by coś sklecić w jakiś weekend w październiku, miejsce tak jak pisałam wcześniej - McDonald w Brodnicy, czas - zapewne godziny popołudniowo-wieczorne w jakiś piatek lub sobote, jak nie będę mieć od nikogo odzewu do końca września to sama ustale termin :D obym tylko sama tej kawy nie musiała pić, aha podtrzymuje dane słowo, każdemu kto się zjawi stwiam kawke :P jak nie wierzycie to przyjedzcie :D
Ekipa z GRU też na Forzę wybiera sie :)
od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem 159 2,4 JTDm może wpadnę dowiem się coś bezpośrednio od fanów marki ;)