No i odezwali się . Odbędę jazdę próbną Gulietką z nową skrzynią .
Wrażenia zrelacjonuje w przyszłym tygodniu:cool:
Printable View
No i odezwali się . Odbędę jazdę próbną Gulietką z nową skrzynią .
Wrażenia zrelacjonuje w przyszłym tygodniu:cool:
A ja czekam na swoją własną, niestety mają opóźnienie ze względu na kolor (8C).
Pochwalę się wrażeniami i fotami jak już dojedzie ze słonecznej Italii :)
Sead... co masz na mysli "z nowa skrzynia"? Nowa wersja TCT?
Nic nie wiem :(
Kattom... ale zje**eś... było wziąć 8C z kolorem Giulietty :D a nie na odwrót :P
Ale ja pytam co masz na mysli mowiac "nowa skrzynia", a nie dlaczego idziesz i kiedy na ta jazde :D
Aaaaa czyli pewnie chłit maketingooowy
Aaaaahahahaha :D:D:D:D
Wczoraj oglądałem na TVN Turbo odcinek "Zakupu kontrolowanego", w którym młody człowiek (24 l.) lubiący niemieckie samochody wybierał benzynową "limuzynę" do 150k PLN. Na początku nie ujawniono, że ostatnim samochodem będzie Maserati Quattroporte. Po przejażdzce zdziwił się twierdząc, że to było jak na razie jego najlepsze doświadczenie motoryzacyjne w życiu. Po czym na końcu dnia zdecydował się na BMW serii 3. Ludzie to meduzy.
Bo on nie kupuje auta dla siebie, tylko na lachony... a weź lachonowi powiedz, że to jest Maserati :) W odpowiedzi otrzymasz "Mase-co? Quatro-jak? No ok... a slyszales Tomek kupił sobie BeeMke... taka śliczna i w ogóle dał mi się przejechać.... bla bla bla bla BMW blabalbla cudowne blablabla"
Sead proszę... znów nie odpowiadasz na pytanie, a powtarzasz to samo.
TCT to nie jest nowa skrzynia... ani jej nie poprawili. O to pytałem :D
No ale skrzynia z 8C. Do tego TBi pod maską i sam bym się taką Julką kajtnął :D
Tylko Włosi potrafią nazwać coś "nowym" wsadzając kilku letni grat do modelu, w którym jeszcze tego nie było :D
Poza tym wydaje mi się, że to są praktycznie te same skrzynie.
Ale ja sie nie czepiam Twojej wiedzy nt AR tylko tego, ze nie rozumiales pytania i pisales niewiadomo co :)
Myslalem, ze rzeczywiscie cos zrobili z ta TCT, teraz juz wiem, ze nie. Koniec tematu :)
Rowniez serdecznie pozdrawiam i zycze przyjemnosci z jazdy (ten na codzien i tej testowej) :D
tez tak to zrozumialem i myslalem,ze jakas nowa skrzynia w Julce
hahaha
Można gdzieś obejrzeć odcinek zakupu kontrolowanego w którym było to Maseratti?