Nastepny grill bydzie za granicą w Czeladzi :D u adamodg.Termin:koniec marca,lub początek kwietnia.Przy okazji dogodo sie wszystkie szczegóły przed wyjazdem na Węgry.
Nastepny grill bydzie za granicą w Czeladzi :D u adamodg.Termin:koniec marca,lub początek kwietnia.Przy okazji dogodo sie wszystkie szczegóły przed wyjazdem na Węgry.
Nareszcie nie zmarzne na grilu :D
aaaa to wy teraz za granice do nas jedziecie :D i znow bedziecie omawiać :D
Adams to trza paszporty załatwic :D:D:D
i zas :dancing: na parkingu :D
i do paszportów koniecznie wizy czasowe na pobyt zagranica niech klepną
ooo dobre a za użycie kompa od 77alfisti 100zł od minuty :D
hheheeeee dobre dobre
Kosiar a skąd Ty ten cennik wziąłeś ??????:P
Ludzie,Wy tu pierdół nie piszcie tylko myślcie o kolejnym grilu.Adamodg,mianuja Cie gopodarzem i głównym organizatorem tego przedsięwzięcia.
Jo żech jest ze strefy przygranicznej i moga iść na dowód :)
27 nie dojedzie - lepiej z DG jak i z Kat. 814 ( przystanek jakieś 300m )
bo 27 nie jedzie przez Czeladź Piaski :P
aha - magico tutaj strefa przygraniczna to tylko miasta sąsiadujące czyli w przypadku Czeladzi : Sosnowiec , Będzin , Siemianowice Sląskie ( Adam$ - wjeżdżasz na dowód :P ) więc dla ciebie tylko paszport :D:D
wolę jednak przyjechac autem i nic nie wypić :)
o jaki grzeczny chłopczyk :P
Ja tez raczej autem przyjade bo jak znow beda chcieli mnie bic to szybciej uciekne :D:D:D:D:D
widzę że w okolicach się jakies posiedzonko szykuje :P
często się u nas posiedzenia szykują :) raz jeździmy za granicę na śląsk :D a teraz ze ślaska do nas przyjeżdżają :D
niewiem jak ale moze sie udo to wciepna na forum filmik 3gp i fota
nie wciepna bo niewiem jak dees dej no e-mail to ci posla a ty je wciepniesz
.
RapidShare: Easy Filehosting
tak to sie zkonczyło
:agree:
może bym sie kiedyś zahaczył za pozwoleniem i za ta granice nawet paszport wyrobie :P
dla miesjcowych paszporty nieobowiązkowe, tylko goście z za brynicy paszport wziąść i słownik znaczeń zagranicznych
nie trza słowników - postarom się za tłumacza robić :P
Adam$ mie ino jeszcze trocha poduczy
no bo ja niektórych słów to nie kumam :D
eee no to jo już mioł letko szkoła w godaniu, może nie bydzie tak źle, a jak by co to gorzoła bydzie robić za słownik
dobra to my bydymy do wos godać głośno i wyrażnie a jak nie pomoże to na migi,ewentualnie powiemy po polskiemu :P:aetsch::aetsch::aetsch::aetsch::aetsch:
to kiedy co i jak?
Kosiar za miesiac kajs,koniec marca,poczatek kwietnia.Wiela razy sie mom powtarzać :P Chyba byda musiol magnetofon przy wos zezrić :P
Peteja licze ze teraz jedziesz ze mna ;D haha
Jak tak to ja bym prosil o date... 28-29.03.2009 lub 11-12.o4.2009 prosze prosze :D:D:D:D bo ostatnio mnie szkola udupila :/ musialem byc na ostatnich zajeciach ;(
gopciu ostatnio prosiłeś o niedziele tez bardzo bardzo bo w sobote miałeś szkołe , zrobiliśmy w niedziele i co ?