http://olx.pl/oferta/super-stan-navi...tml#13a732c267
Możecie coś powiedzieć? ponoć jest kupiony dla siebie a musi sprzedać, patrzyłem numer telefonu to facet robi meble, nie widziałem by handlował.
Proszę o opinie
Printable View
http://olx.pl/oferta/super-stan-navi...tml#13a732c267
Możecie coś powiedzieć? ponoć jest kupiony dla siebie a musi sprzedać, patrzyłem numer telefonu to facet robi meble, nie widziałem by handlował.
Proszę o opinie
Wygląda zacnie tyle można wywnioskować ze zdjęć, więcej informacji dowiesz się oglądając auto lub rozmawiając z właścicielem
Zdjęcia zrobione tak żeby mało co było widać. A przebieg?? Bez komentarza.
Przebieg zawsze można sprawdzić
Niby czemu, bo CO? :confused: Nie rozumiem takich wypowiedzi, brak podstaw jakich kolwiek, a najlepiej zeby 5 letni diesel mial juz 250tysiecy wtedy bedzie O NIE ZA DUZO ODPUŚĆ sobie ._.Cytat:
Zdjęcia zrobione tak żeby mało co było widać. A przebieg?? Bez komentarza.
Przebieg wedlug mnie kwestia sprawdzenia. Zreszta moze bys se krecony nawet z 300tysiecy, byle by auto bylo w dobrym stanie technicznym jak i wizualnym. A przebieg to tylko cyfra...
ZNam osobiscie auta ktore maja po 500tysiecy a wygladaja nie lepiej jak 2 letnie auta z przebiegami 100tysiecy. Bardzo ladno za 159, fajny kolorek. Szkoda tylko ze 8v zamiast 16v :)
Pozdrawiam, ostroznosci.
Jak sprawdzić przebieg? ;]
Osobiście tez mi się podoba. Wole 150 16v ale jeśli trafi sie 120 8v to bym ją zczipował.
Może mi ktoś doradzić z przebiegiem? Lub może jest forumowicz z okolicy co pomoże? Oczywiście za opłatą.
Raczej pojadę je zobaczyć.
Jest temat gdzie możesz sprawdzić VIN w dziale 159/Brera/Spider. Możesz też zadzwonić lub podjechać do ASO. Ja dostałem informacje o przeglądach przez telefon w Carservisie.
A to nie musi właściciel?
Jest ktoś może kto ma czujnik lakieru w pobliżu?
Podziwiam kolesia!
Targał bolid 2500km i to z miasta Madryd!
Po czym okazało się, że nie może go zatrzymać z powodów osobistych.
Madryt ( nie d )
może kobita jest fanką barcelony i nie zgadza się na autko z realu ?
:lol:
a teroz to ja
sie zgadza :-)
Kupiłem, jedne drzwi były lakierowane a tak ok. Jedne tylne drzwi nie otwierają się od środka ale zamek slychac. Silnik wygląda przyzwoicie, środek również. Tłumnik czysciutki. elektryka sprawna. Brakuje PL navi. Nie będę pisał dlaczego sprzedane ale jest ok ;) Jestem zadowolony. Olej czysciutki.
Dość nisko w nich jest przodek xD trzeba uważać.
Felgi 16" Opony zimowe z b.dobrym profilem.
tarcze mają już mały rant.
Silnik suchy.
Nie wiem co więcej pisać.
więcej napiszesz jak się zepsuje :lol:
Niski jest bo:
1. stoi na 16stach
2. pewnie juz spreżyny z przodu mocno siadły - ja gdy wymieniłem to, mimo że też mam 16stki to auto b. mocno poszło do góry i problem z przycieraniem spodem definitywnie się skończył
Śmigaj alfą i ciesz się :)
Zostaw go, niech sie cieszy :)