Panowie i Panie, co myślicie o spocie takim raz w miesiącu dla całego województwa, od razu mówię że miejsce spotkań na pewno nie Kielce . Moją propozycją jest ten jeden raz w miesiącu i co spot to inne miejsce, są chętni?
Printable View
Panowie i Panie, co myślicie o spocie takim raz w miesiącu dla całego województwa, od razu mówię że miejsce spotkań na pewno nie Kielce . Moją propozycją jest ten jeden raz w miesiącu i co spot to inne miejsce, są chętni?
Wg mnie dobry pomysł. Nie wiem jak będzie z frekwencją, ale może mile się rozczaruję.
Moim zdaniem to też dobry pomysł. Miejsca spotów też ponieważ każdy będzie miał bliżej i dalej od siebie :)
Odświeżam temat, a co myślicie o spotach na Chańczy, w Kurozwękach, albo w Sandomierzu. Fajne i ciekawe miejsca. W Kurozwękach mam dziadka to mogę załatwić miejsce na ognisko, kiedyś załatwiałem to chyba 50zł się płaciło za miejsce niezależnie od ilości osób.
żeby coś zorganizować to trzeba mieć ludzi :) akurat w świętokrzyskim jest ciężko o alfaholików którzy chcą się dalej ruszyć niż ich miejsce zamieszkania...
Zjawiam się na spotkaniach czwartkowych i zawsze jest kilka osób przeważnie tych samych. Ciężko będzie zebrać większą liczbę chętnych na takie spotkanie jak KAROL1995 proponuje.
@bulik1 kiedy ostatnio byłeś na czwartkowym spocie? bo ogólnie je już zakończyliśmy
Ostatnio nie miałem czasu bo w czwartki akurat miałem wyjazdy do Krakowa 3-4 tygodnie z rzędu.
Jakieś inne terminy czy chwilowo koniec?
ogólnie już koniec tych czwartkowych spotów
Zaproponować zawsze można. Potem się zobaczy kto się zjawi:D
Ja po pół roku rozstania z marką dopiero teraz wróciłem do niej, dla tego jestem zielony w temacie spotów :)
Aż tak krucho z frekwencją na spotach? prawda jest tez taka że w czwartki to i tak by mi nie pasowało bo od środy do soboty do włoch jeżdżę.
25-26 lipiec proponuję jakiś większy spot poza ck :)
no to panowie może zepniemy dupska :D i zorganizujemy coś za dwa/trzy tygodnie? jakieś propozycje na miejsce i jaka data wam odpowiada?
proponuję Kurozwęki i grila można tam zorganizować, najbardziej był bym za niedzielą albo sobotą :D
myślę że niedziela ....26... będzie najbardziej optymalna.... kurozwęki całkiem fajna miejscówka :)
albo można jakąś inna miejscówkę obczaić żeby auta stały niedaleko grilla :)
To już chyba dalej mnie się nie dało zorganizować chyba ;)
osobiście myślałem jeszcze nad zalewem w stykowie koło Starachowic :)
jak 26 to może i ja bym się pojawił ;)
Panowie to widzę że 26 spoko jest terminem :) teraz tylko wybrać miejscówkę :) to proponujcie gdzie i wybierzmy coś do końca tygodnia :)
to zróbmy nad tym zalewem niedaleko starachowic ... co wy na to? tam powinny blisko nas auta stać tak?
Mi pasuje;) postaram się pojawić wraz z kolegą ( też posiadacz alfy )
Proponujecie zalew Brody?
Wiec tak od tej strony nie ma za bardzo parkingu auta zwykle stają wzdłuż ulicy ale grilla można zrobić przy brzegu. Jak jest pogoda to jest sporo osób.
W tym miejscu jest parking ale gorzej z grillem.
Mogę wam zrobić parę fotek w ten weekend gdybyście byli zainteresowani konkretnym miejscem.
no to odpada to fajnie by było autka fajnie postawić :) to proponujcie dalej :) w Kurozwękach jest fajnie ale to kolega musi się dowidzieć jak z parkingiem :)
Mógłbym zaproponować Starachowice np. zalew Lubianka jest takie miejsce na górce tutaj ot taka luźna propozycja. Chociaż droga dojazdowa średnia i nie wszystkim może pasować.
W Starachowicach jest całkiem ok miejsce nie daleko molo, ale w okresie letnim to może być ciężko z zaparkowaniem + ten parking bywał płatny, nie wiem jak jest teraz :)
Panowie no to gdzie się spotykamy?
borków przy tamie niezła miejscowka.... tylko tam kiepsko jesli chodzi o grila przy parkingu jest :(
Było już parę propozycji. Z grillem to prawie wszędzie jest ciężko przy samochodach zrobić tak mi się wydaje. Chociaż miejsce zaproponowane prze zemnie w poście #25 trochę to ułatwia bo to jest prawie "łąka" Jest jeszcze trochę czasu wiec można wszystko ugadać jak to ma dokładnie wyglądać. Spot z grillem czy grill opcjonalnie?
ew mam działkę na chańczy można tam zrobić:D
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...-alfa_spot.jpg
co wy na to? mam tam wodę bieżącą, miejsce pod ognisko, gril też mam.
- - - Updated - - -
do wody blisko bo ok 100m :)
jest trochę poligonu ale ja 166 przejechałem ostatnio a niska jest ze względu na wachacze górne do wymiany, a w tamtym roku 155 jeździłem tam a była nieco obniżona tylko trzeba powoli i się przejedzie :D
- - - Updated - - -
spotkać się na tamie a potem jechać na działkę i tam można do rana siedzieć :D
to zroumiem ze tam przypadkowi plazowicze raczej się nie rozkładaja skoro działka prywatna?? :P
Mam jeszcze jedną propozycje w tym miejscu. Opcja bez grilla.
Parking niedaleko Krajna. Fajny widok i samochody mogą odpowiednio ustawić się do zdjęcia.
taras widokowy w krajnie... tam jest badzo dobre miejsce na ustawienie aut... :) ogólnie fajna miejscówka :d....
Panowie do końca tygodnia trzeba coś wybrać! :D
spokojnie dzialka ogrodzona, nikt inny nie wejdzie miejsce na auta jest bo spora działka, byłem dzisiaj wykosić jadę w sobotę i bd robił od nowa miejsce na ognisko. do wody blisko bo ok 100m tak że można iść się wykąpać i zostawić auta, a do okoła działki mają sami znajomi to też nie trzeba się o rzeczy martwić
naprzeciwko jest fajna łąka z widokiem na caly zalew i fajne by zdj były tam
- - - Updated - - -
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...t-dsc09604.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...t-dsc09608.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...t-dsc09618.jpg
nie patrzcie na ogrodzenie bd robione w tym roku :)
- - - Updated - - -
wydaje sie mała ale w rzeczywistości jest dwa razy taka
woda jest prąd jest :D ognisko bd robił w sobotę a i grill się znajdzie :D
panowie to może na FB na świętokrzyskich zrobić ankietę i niech wszyscy oddadzą głos
no panowie jutro niedziela a dalej nic nie wybrane… czekam do jutra do 24 :) jest fajne miejsce ale to już u kolegów z Podkarpacia :D chodzi o zalew w Tarnobrzegu :) może ktoś od nich by się też dołączył :)