Sluchajcie problem jest taki ze jutro prawdopodobnie sprzedam swoja Lancie i bede mudial cos w miare szybko kupic. Oczywiscie cos znajde i juz nawet znalazlem jedna w Koniecpolu.
Printable View
Sluchajcie problem jest taki ze jutro prawdopodobnie sprzedam swoja Lancie i bede mudial cos w miare szybko kupic. Oczywiscie cos znajde i juz nawet znalazlem jedna w Koniecpolu.
Ja nie kojarze. Mariana owszem kojarze:) Nick bys musiał podać. Bo po imieniu to ciężko będzie. Wiesz rotacja tutaj ludzi jest spora. Jedni jezdza tymi autami po kilka lat i sie udzielaja, inni kupuja ramki i udaja znawców a po poł roku znikaja. Takze musiał bys znac wiecej szczegółów o tym sławku:) Moze kojarzymy któz to wie. A QBa chyba nadal ma ta srebrna i jej nie zamierza sprzedać nawet 3.0 tam zapakował z tego co pamietam.
Nie wiem nic wiecej. Tylko tyle ze Slawek. Pojade zobacze bo od tego czasu moglo sie wiele zmienic. Chyba nawet jutro wyrusze..
Dd
No to jutro lece do Koniecpola. Mowiliscie ze sie mam ruszyc no to sie ruszam :)
Dd
Z Koniecpola już od ponad roku się sprzedaje. Jak sobie szukałem to ją oglądałem wtedy była jeszcze za 10 tys. Zawieszenie z tyłu było do roboty i rozrusznik do wymiany dodatkowo rdza na progu się pojawiała. Chłopak chciał ją sprzedać za taką cenę którą zaproponowałem ale jego ojciec się nie zgodził i odpuściłem.
Patrząc na alle to widzę sporo ładnie wyglądających 166 - na ile one są w dobrym stanie to trudno powiedzieć, ale przynajmniej jest w czym wybierać. I nawet manuale są w 3.0 co kiedyś było trudno upolować :)
Mnie się podoba ta 3.0 azuro nuvola bez gazu za 6900. Z zewnątrz ladna. Nie ma gazu to ciężko ją sprzedać pewnie.
wysłane z WC
Tomaz podeslij jakiegos linka ktore wdg Ciebie godne uwagi sa.
Dd
Dodano po 2 minutes:
Musze spojzec. Na allegro? Tylko kurcze dolozyc gaz do niej to bedzie ze 3k plus jakis pakiet startowy i nie wiem czy w 10k sie zmieszcze.. Na ta chwile tyle nie mam. Gdyby to w czasie rozlozyc to ok, ale od reki nie dam rady..
Dd
Tez takie wrazenie odnioslem bo cos z felgami i oponami kombinuje.. Rozrzad na pewno bedzie do roboty, a na pewno pasek bo on go nie robil a jezdzi juz trzy lata no i pozostale sprawy. Podstawowa sprawa to cena. Super ze zajzales w temat bo wyszlo ze troche przykombinowana ta alfa.
Dd
No ale ją tylko tak wirtualnie ją podziwiam. Manual 3.0 kolorek mega i nawet źle nie wygląda. Ale ją jej nie widziałem na żywo. Nie wiem czy warto. Szukaj bliżej gdzieś. Trochę tego jest
wysłane z WC
Faktycznie trudno coś wyhaczyć. Jak w ładnym stanie to się okazuje że TS :(
Ja bym tą zobaczył:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-2-5...C34743608.html
Fotel pasażera coś sfatygowany, wyplakowane wnętrze, brak alu i LPG, ale może będą z niej ludzie ;)
Przynajmniej jest duże pole do negocjacji ceny.
Ten może być ciekawy (forumowy?) tylko foty fatalnie zrobione, nic nie widać:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-v6-gaz-C35095461.html
Qrcze naprawdę ładnie utrzymane 2.0 TS są, ale w V ciężko coś logicznego znaleźć... i ceny jakby nieco podeszły do góry ostatnio?
O ta pierwsza nawet napisal do mnie wlasciciel ze zaprasza do obejrzenia. Ta druga jest ladna i godna zainteresowania tylko oba sa bardzo daleko ode mnie bo prawie 400km. Nie usmiecha mi sie dymac taki kawal drogi zeby sie przekinac ze ladnie to one na zdjeciach tylko wygladaja :) Poszukam narazie troszke blizej.. Dzieki za linki.
Dd
Ta szara jest akurat moja. Co mogę sprostować to to, że akurat fotele nie są ani trochę sfatygowane, na tych zdjęciach tak wyszło. Co do wyplakowania to fakt, zapomniałem na myjni dodać żeby tego nie robili, no ale jak zwykle wiedzą lepiej (na szybko niestety się tego nie usunie). Alufelg nie dostałem, Niemiec zażyczył sobie za nie dopłaty 400EUR z niezbyt fajnymi oponami, więc odpuściłem.
tomaz ale ześ dał propozycje- szczegolnie ta ciemna z tymi naklejkami cyganskimi.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-3-0...C34161548.html
a ta dlaczego taka nieładna? Ona ma wszystko czego trzeba. A brak lpg wg mnie to akurat zaleta. Zawsze mozna sobie założyc. a o takie azzuto 3.0 w manuelu to az sie chce dbać i trzymać pod kocykiem. Przód ładny, szczeliny równe, żadnych dziur i szpar. Jest mega za te pieniądze jakbym szukal dla brata wujka siostry kuzyna 166 to bym brał.
Zderzak troche porysowany, napewno kilka innych rzeczy buy sie znalazlo,wnetrze ale idealow to juz NIE MA niestety.
Auto przez cale zycie w rekach jednego niemca z tego co pisze handlarz. W topowej opcji w co patrząc na nie idzie uwierzyc. Jest bajeczna. Moze trafi na jakiegos fanatyka w koncu.
http://www.forum.alfaholicy.org/
To fakt ze ladna. Tylko sprawy troche sie komplikuja bo niestety nie moge sprzedac mojej Lybry, a nie chce zostac z dwoma samochodami bo nie potrzebne koszty mi sie zrobia (OC) itd. Dzis zadzwonie o 166 do Minska Mazowieckiego bo tam wchodzi w rachube zamiana i moze to by bylo jakies rozwiazanie.
Dd
ta srebrna za 4 tysie? :sarcastic: widze ze spadasz coraz niżej. zAJEBISTE MA HALOGENY i rozkracz z tyłu. Koles chce sie pozbyc skarbony i trafił na chętnego widze:)
W takim razie dd powodzonka:D
Masa ty oglądałeś zdjęcia wnętrza tej 3.0? Tam są skóry i podłokietnik tak przetarte, że to przynajmniej z 400 tyś. ma najechane no chyba, że ktoś miał szorstkie łokcie to mógł przetrzeć tak podłokietnik. Ktoś chyba pisał już na forum o niej, że oglądał i ulep trochę ale nie jestem pewny na 100%.
lol panie. co do podlokietnikow to ich trwalosch jest slaba. i to Ci kazdy potwierdzi. Podlokietnik kupisz nowy uzywany. skory mozesz sobei zalozyc ladniejsze za 500 zeta. I wtedy uwierzysz ze ma przejechane 80 tys:D
Co do ulepa to mysle ze gdyby miala lpg to juz by ten ktos kto narzekal nia popierdzielał...
mysle ze wyprowadzisz.
Ja mam prawie 230tyś. i jest jak nowy. Jak na razie wierzę, że to auto ma 400tyś. a nie 180tyś. a przełożenie skór nic nie da jak widać, że coś kombinowane w nim jest jeszcze auto do opłat i rejestracji to cena jak dla mnie kosmos za ulepa z cofanym budzikiem mimo, że mega kolor ma.
. A ja mam 208 tys km. W JTD z 1999. :sarcastic: Wierzysz w to? Bo licznik tak pokazuje. Sam go zmieniałem:sarcastic: a auto mam tak wylizane , żebys w to uwierzył:D Podłokietnik gładki jak pupcia niemowlaka:D
Wiara w te przebiegi to jest bezsens. Liczy sie stan techniczny auta. Wole miec auto od 1 wlasciciela z przebiegiem 500 tys ,ktory wymienial olej na bieżaco, niz samochod od sprzedawcy kefirów po flocie , ktory ma 100 tys km. No ale mniejsza o to bo nie o tym aucie ten temat.
Zawiodę cię ale mam 100% pewny przebieg i po stanie auta widać, że jest realny. No niestety nie wyszło tym razem :)
Tą ja oglądałem jak szukałem.Cytat:
Napisał
Ten może być ciekawy (forumowy?) tylko foty fatalnie zrobione, nic nie widać:
[URL
Alfa jest Kolegi z forum chyba czursson czy jakoś tak:)
Ogólnie na zdjęciach wyglądała dużo lepiej niż w rzeczywistości, parę wgniotek na karoserii, skrzynia delikatnie dawała tąpnięcie przy przełączaniu z P R N D a w środku...tu najgosze zaskoczenie bo właściciel malował skóry i plastki i zrobił to trochę niechlujnie.
Dodatkowo przednia szyba ma pęknięcie za lusterkiem.
No i widać, że ciężko znaleźć..
W każdej coś nie tak.
DDCK: jak będziesz szukał blisko to może Ci to zająć sporo czasu... ze 166 jest tak, że po dobry egzemplarz warto pojechać choćby i 700km, tylko wcześniej komplet zdjęć HD na maila i rzeczowa rozmowa ze sprzedającym.
A zobacz co można nieco dalej znaleźć (przykładowo):
http://www.mobile.de/pl/marka/alfa-r...201975851.html
http://www.mobile.de/pl/marka/alfa-r...202066386.html
Pogadaj z kubicze tu na forum ;)
Oo... Tak zrobie :)
Dd
Aurora bardzo ładna i na pewno jest ich mało w Polsce :)
Tyle, że dwa błotniki do wyciągania wgnieceń i może tylko lewy do malowania. Ale zawsze to z Zachodu, a nie z polskiego syfu handlarzy, bo wiadomo, że forumowicz dobrej Alfki nie sprzeda, bo prędzej by żonę oddał.
Także jak chcesz dobry egzemplarz, to leć do Reichu, a jak chcesz coś do toczenia się to Polska.