Witam,
Nr ogłoszenia C35299159 z serwisu oto moto.
Proszę o jakiś komentarz ;D Ktoś miał kontakt z tym komisem. Pan w ofercie ma kilka takich "rodzynków". Aktualnie szukam 159 i teraz nie wiem.
Pozdrawiam
Printable View
Witam,
Nr ogłoszenia C35299159 z serwisu oto moto.
Proszę o jakiś komentarz ;D Ktoś miał kontakt z tym komisem. Pan w ofercie ma kilka takich "rodzynków". Aktualnie szukam 159 i teraz nie wiem.
Pozdrawiam
Oszustwo, jak widzisz taki tekst: Wiecej zdjec i szczególów prosimy o kontakt na adres podany na zdjeciach. To od razu zamykaj ogłoszenie ;)
Taką otrzymałem odp. ;D
""""""""
Witaj,
Przede wszystkim, przepraszam za błędy gramatyczne, nie mówię po polsku, używam tłumacza. Jeśli to możliwe, proszę mi odpowiedzieć w języku duńskim i angielskim.
Jak już zapewne zauważyli pojazd ma niską cenę, to dlatego, że był na podstawie umowy leasingu, w naszej firmie HANDELSBANKEN(z Danii), ale właściciel nie był w stanie spłacić swoje miesięczne płatności do naszej firmy, więc pojechaliśmy z powrotem w posiadanie pojazdu.
Teraz sprzedajemy go w cenie wymienionych, w celu odzyskania pozostałych opłat leasingowych i to jest ostateczna cena pojazdu i bez innych zobowiązań (długów) lub ukrytych podatków do naszej firmy.
Powinieneś wiedzieć, że pojazd ten został zarejestrowany w Polsce i posiada wszystkie dokumenty w języku polskim, dlatego sprzedajemy pojazd z powrotem w Polsce.Pojazd jest w doskonałym stanie, żadnych wad ukrytych, nie uczestniczące w wypadkach, dokładnie tak, jak widać to na załączonych zdjęciach.
Nasza firma zapewni Państwu wszystkie dokumenty wymagane do rejestracji i 6 miesięczną gwarancją (obowiązuje w każdym autoryzowanym serwisie z Polski)
Pojazd znajduje się w Danii, ale możemy wysłać go do Ciebie za pomocą usług kurierskich w rozsądnych cenach.
Jeśli nadal jesteś zainteresowany, prosimy o przesłanie dokładnej lokalizacji (kod pocztowy, miasto, a nawet swoją ulicę, jeśli to możliwe), dzięki czemu możemy dowiedzieć się o kwotę, jaką musisz zapłacić za dostawy.
Dziękuję,
Mrs. Esther Østergaard
""""""""""
a mail wyslany z domeny handelsbank.dk?
Jest to książkowy przykład oszustwa. Próba wyłudzenia zaliczki. Generalnie tylko naiwni dają się już na to nabrać. Szkoda pisać coś więcej.
Następną odpowiedzią będzie:
Dear Customer,
The vehicle is registered in Poland, but it is located in Den Haag, Netherlands [albo coś podobnego] but we can send it to Poland using our own truck at low costs. What is your exact location ?
kurde
a mnie jakiś bambus chciał 200 zł przelać z góry na wysyłkę telefonu :lol:
takie jaja się dzieją???
lepsze się dzieją nawet jak ktoś nie myśli :-)