Witam,
Byłem na świątecznychhttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=152530&stc=1 zakupach:)
Printable View
Witam,
Byłem na świątecznychhttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=152530&stc=1 zakupach:)
poduszka wygląda fatalnie.
jak jasiek:))))ten pieerscien taki sobie
i ciekawe jak się otworzy w razie małego "bum".
Nie wspominając tego, że gdyby się nie otworzyła do ubezpieczyciel nie pokryje kosztów szkody "na ciele" bo zaślepka została zmodyfikowana.
Omen...firma sprzedaje to na cały świat. Ma wszystkie atesty. Także dziękuje za troskę...:)
A co sie ma nie otworzyć jak to wyglada na zwykly flock :). Pomijajac ze to wyglada srednio , sama kiera fajnie ale z poduszką to coś nie wyszlo ::) trzeba bylo poduchy nie ruszać chociaż to kwestia gustu i masz do tego prawo.
Flock:)a to dobre:) ok niech bedzie flock:)
Tytułu nie przeczytał :p
Poducha seryjna jednak lepiej by wyglądała moim zdaniem ale reszta na duży +
Chińczycy też sprzedają na cały świat;)
Przychylę się do opinii kolegów. Wygląda średnio, ale pewnie fajnie leży w dłoniach.
Natomiast podoba mi się to spłaszczenie u dołu wieńca.
Ciekawe jak z funkcjonalnością. WAudi RS 6 skrytykowano spłaszczenie kierownicy, ale ja i tak bym takie u siebie widział.
Pozdrawiam.
-Rafał
Widziales na zywo? zdjecie jest robione w nocy, nie oddaje efektu. Z reszta mam to gdzies co sie komu podoba:)
Kolejny etap to zaslepki z carbonu. I panel klimy oraz zaslepka popielniczki. Zobaczymy jak wyjdzie:)
A co do opinii...no coz najpierw bede pytal sie o zdanie a potem robil:DPozdrawiam:)
Nie wiedziałem na żywo, ale skoro się pochwaliłeś i wstawiłeś zdjęcie, fo chyba liczyłeś się z tym, że będą komentarze. Niestety nie wszystkie przychylne.
Najważniejsze że Ty jesteś zadowolony. Mody w mojej 159 też nie wszystkim do gustu przypadły, ale mnie się podoba:)
A jakie zaślepki będą z carbonu?
Pozdrawiam.
-Rafał
Alcantara wygląda ładnie przez krótki czas. Jeśli nie będziesz jeździł w rękawiczkach to za niedługo będzie się materiał ubijał, nabierze brudu, potu z dłoni itp. Inna sprawa, że skoro na poduszce nie ma specjalnych szwów, to działanie poduszki jest co najmniej upośledzone (w Niemczech ta firma nie dostała tzw ABE czyli dopuszczenia do użytkowania takich poduszek) a to mówi samo za siebie...
"Carbon" będzie moim zdaniem słabo wyglądał. Inna sprawa, że idealne dopasowanie folii na niektórych elementach (kratki czujnika temperatury, rowki wokół pokręteł, wnęki śrubek przy lewarku) jest prawie niemożliwe. Niektórzy się zadowalają byle efektem z docinaniem lub omijaniem szczegółów ale to Ci się raczej nie spodoba.
Moje nastawienie do negatywnych opinii jest luźne wiec nie ma problemu:)
Każdy może mówić co chce i robic co chce ze swoim autem:)
Mnie oryginal juz bardzo nudzi wiec cos zmieniam:)a czy to dobrze czy nie:)to tez jest moja sprawa:)Wiem jedno:) jak bede chcial sobie pomalować felgi czy dach na brązowo albo zielono to po prostu to zrobię i nie bede zakladal tematu, ej chlopaki powiedzcie czy bedzie fajnie czy nie:)
ciekawe kto zrobi Ci tyle form na to i za jakie pieniądze hahahaha
chyba, że tylko na to nałożysz włókno ale wtedy niestety będziesz miał ciężko to upchać bo jednak będzie to dużo grubsze.
Jak będzie to Ci pokaże:) elementy na wzór już zakupiłem i dostarczyłem do osoby która podjęła się zadania. To jest eksperyment. jak bedzie dobrze , sadzac po innych projektach jakie byly wykonane to bedzie ok:)Jeśli będzie ktoś zainteresowany to dam namiary.
www.carsdream.com cos takiego:)
Wieniec ze skóry powraca:)Poduszka też. Zdjecia wstawię jak bedzie gotowe.
Alcantara jest do...patrzenia. tTu koledzy ktorzy obszywaja mieli racje. Wilgoc i pot niestety sprawia ze jest do niczego. Zamówiłem taka sama tylko ze skora. Splaszczenie...najtaniej taka kiere mozna zdobyc za 750zl . Robia to dwie firmy (ktore wiem ze istnieja) carsdream i piro design. Ja korzystalem z piro design.Jak ktos chce to podam nr tel. cena to juz zalezy co chcecie miec .