panowie co o tej alfie sadzicie
przebieg niby potwierdzony,warto?
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-147-...5-ID8cAU5.html
i dodatkowe fotki z mankamentami,widzicie jakies niepokojace rzeczy?
Printable View
panowie co o tej alfie sadzicie
przebieg niby potwierdzony,warto?
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-147-...5-ID8cAU5.html
i dodatkowe fotki z mankamentami,widzicie jakies niepokojace rzeczy?
ona tak zdartą kierownice ma czy cien??moze pierscionkami albo cos,a pedała takie jak ja mam,troche obtarta ale tragedi niema musisz dobrze cene zbic
13 i basta,mysle ze jak za ten rok to chyba dobra ,a jakies inne rzeczy,odcienie itp?
a to bym 12 najpierw zaproponował:))odcienie moze polerka poradzi a na pewno korelta
lewe drzwi niżej leżą? czy mi coś na oczy padło :)
jak za rok dobra cena ciekawe czy od nowosci rorząd ten sam,i co na zywo zobaczysz,pojedziesz powytykasz jak ci pasowac bedzie moze z targujesz :))
rozrzad ten sam od nowosci,gosc ma podejscie ze na oryginalnym jezdzi dłuzej w sensie czasu,bo to juz 6 lat,kilometry niby jeszcze nie.Takie ma podejscie,
Co do drzwi tez to widze i chyba inny odcien,niby nie byly malowane:)malowany byl zderzak.
heh, nie żebym, ale padło. nie ma listy z tyłu przy szybie, bok pognieciony tylny za kierowca do prostowania, wiec dolicz sobie z 2k zeby to jakoś wyglądało.
Nie wiem co Wy widzicie;D ja bym tego za 10 tys nie chciał;D
o jaka liste Ci chodzi?nie zebyma ale skoro bok do wyciagniecia(wgniecenie)i zarysowanie rantu błotnika to wg Ciebie 2k to ile kosztowalo Ciebie malowanie GT?no i jak musiala wygladac ze cala byla malowana?bez urazy ale chyba przesadziles,i jeszcze zeby jakos to wygladalo.
ja mówie ogolnie trzeba z 2 koła dołożtc zeby to wygladało, nie ma z tyłu listy przy szybie, tak ma byc?
ten bok nie jest taki tragiczny,taka obcierka mała,foty są srednie ale nazywo moze lepiej wygląda:)
ej misiek byłes juz? bo ogłoszenie nieaktywne?
Zdawalo mi sie ze jest pogiety. A co do mojej jakby byla idealna to bym jej nie malowal :D
letko to wklesły:))
Nie nie bylem,mialem dzis jechac z jego znajomymi bo jada z moich okolic do niego.Ale wtedy abym wrocil do domu to musialbym kupic.Wiec chyba rozsadek wziął góre i nie jade.
Troche tez mnie zaniepokoily te odcienie na blotniku i drzwiach lewych i te niby opuszczone lewe drzwi.Wlasciciel twierdzi ze on roznych odcieni nie widzi,ja jakos widze:)i nie tylko ja:)
Dzis moze bede mial inf na temat tej bialej bo bardzo mnie korci:)i chyba nikogo to nie dziwi:)
ta biała jest niezła:))dobrze jej ze swiateł patrzy:))))
no ,niezla sztuka:)
Rosso jest cholernie ciężko dobrać do malowania i na dodatek malowanki płowieją inaczej niż ori.
Ale bądźmy poważni - 13 kafli za 2008, o ile jest sprawne mechanicznie, to naprawdę niezła cena. Gdyby auto było idealne, to nikt o zdrowych zmysłach, nie mając noża na gardle za tyle by go nie sprzedał.
miało byc czerwone kupił białe nietypowe:))
Jakiś link do tej białej ? :) Tak z ciekawości.
itak sporo zdradziłem:))reszte misio:)
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-147-...5-ID80tYJ.html :cool:
tyż bydziesz jogurty woził ?
nie nie będe:(cokolwiek masz na mysli:)
No tylko tyle ze jak ja kupilem biala to my sie smiali z kolegami ze na sluzbowke danona do wozenia jogurtow sie nadaje :-)
Ja niemam kolegów:)
to można śmiać się z przyjaciółmi :-)
albo ze znajomymi :-)
Zacna sztuka. Też miałem swoją malować na biało, ale ostatecznie wybór padł na czerwony ;)
No i jak to w życiu bywa.alfa poszła mi z przed nosa:-(
Uuuu no to wyrazy współczucia ;/