gdzieś w czeluściach netu wyczaiłem info o spocie 04.01.2015 w Częstochowie dla Górnego Śląska
Prawda to? ;)
Printable View
gdzieś w czeluściach netu wyczaiłem info o spocie 04.01.2015 w Częstochowie dla Górnego Śląska
Prawda to? ;)
Tylko dla śląska? :confused:
Bocian koledze chyba chodzi ze organizuje grupa górny slask z fb.
Nie wiem to pytam i tyle
Bez zadnych podtekstow ( bo ostatnio czytalem jak to jeden "kolega" na info o spocie odpisal "ale to nie spot gs"...
A ze fb nie kazdy ma to i za wiele kazdy sie nie dowie bo grupa gs jakos woli pisac na fb w zamknietej grupie do ktorej nie kazdy ma dostep *
* - powyzsze zdanie to moja calkowicie subiektywna opinia i oczywiscie wielu moze sie z nia nie zgadzac ;)
Bocian zgodze sie z toba ze spotkania ktore omawiaja na fb powinni zalozyc i na forum temat zeby ludzie chcacy przyjechac mogli odczytac bo nie kazdy posiada fb a jest duzo nowych forumowiczów ktorzy chcieliby pojawic sie na jakims spocie zlocie itd itp.
A ja się akurat zgadzam z powyższym :)
Nauczony jestem ze info o spocie jest na forum, a nie na fejsie.
Fejsa nie posiadam i nie zamierzam posiadać specjalnie dla górny śląsk żeby się dowiedzieć czegokolwiek...
Czasem się od kogoś coś usłyszy, jak np info od kolegi NAZAR że jest coś organizowane w Żywcu..chętnie poczytałbym na forum coś więcej na ten temat, no chyba że impreza ograniczona tylko dla użytkowników FACEBOOK** ;)
** - powyzsze zdanie to moja calkowicie subiektywna opinia i oczywiscie wielu moze sie z nia nie zgadzac ;) ;)
Witam, mało widocznie przebywacie także na forum , bo wszędzie informacje są gdzie i kiedy się spotykamy.
Info o Żywcu , czy o spotach piątkowych także znajdziecie tutaj na forum
To pomóż mi przyjacielu i wskaż temat o imprezie organizowanej w Żywcu na 90 osób z noclegiem.
Na takie większe impry przeważnie się zakłada osobny temat..i zapisy ;)
Pomogę tyko nie dziś :)
Jestem na telefonie i zaraz zaczynam imprezę :)
Także życzę Szczęśliwego Nowego Roku i wszystkie informacje będą nie bawem dostępne na www.ar-gs.pl dla tych co nie mają FB
O zywcu jest w dziale "zloty imprezy spotkania" - nieco nizej
Ale o 04.01 nie widzialem nigdzie
Schowali zebym nie widzial :D
A to na forum juz nie bedzie info tylko na args ?
Tylko mi znowu nie pisac ze sie czepiam - bo to nie czepianie tylko sie pytam po prostu
Bo skoro spotkac czy poznawac maja sie ludzie z forum to tak jakos pasuje zeby na forum info bylo ;)
osobny temat czy wpisane gdzieś w spotkania górny śląśk?? :D
na http://www.ar-gs.pl/ czyli w dalszym ciągu nie na forum :D:victory:
Dziękuje i nawzajem:alcoholic:
Na zywiec.masz osobny - "III spot cos tam ....." ( nie pamietam tytulu dokladnie )
''4 stycznia 2015 odbędzie się Noworoczne Spotkanie na które zaprosiła JKAR ekipa z Alfa Romeo Górny Śląsk.
Wszystkich serdecznie zapraszamy na wspólnego SPOTa
4 stycznia 2015 - 14:00 - parking M1 koło Shella''
info z forum JKAR.
Pozdr.
Ok - doczytalem na JKAR
Tam sie dalo napisac
Na fb moze i tez sie dalo w zamknietej grupie gs
A forum i forumowicze bez jkar i fb itp ?
A kij tam
:D
Ja dostałem maila z forum JKAR gdzie jestem zapisany. Jak się dogadali to nie wiem. Organizowane w Częstochowie, więc raczej JKAR się tym zajmuje choć pomysł wyszedł ze strony GS. M1 to stała miejscówka JKARu.
http://www.jkar.fora.pl/zloty-imprez...aska,1176.html
Tutaj macie info o zlocie w żywcu :D
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot..._2015_a-5.html
Dodano po 2 minutes:
A tutaj o piątkowych spotkaniach :P
http://www.forum.alfaholicy.org/slas..._slask-14.html
Także wszystkie info o naszych spotach/zlotach staramy się na bieżąco wrzucać także na forum by nikt nie czuł się pominięty ;)
Staram się także na bieżąco odp na wiadomości na w/w tematach, jednak nie widze by był ktoś zainteresowany a szkoda :(
A tak wogóle to DOSIEGO ROKU :D !!! POZDRAWIAM
Dzięki i wzajemnie :D
Ale si poruchawa zrobiła ;):)
No to przeciez wlasnie sam napisalem ze schowali - w domysle wlasnie ze wzgledu na to :D
Dodano po 3 minutes:
Czym ?
Tym 4.01 co to pisza cos o nim na JKAR i byc moze w zamknietej grupie na fb i ani slowa na forum glownym ?
To jak mamy sie zainteresowac skoro nic nie wiemy
Aha - bardziej otwartego dla innych nowego roku zycze ;)
no i już nic nie piszę , nie pytam itp bo na końcu zawsze jest na mnie :-)
ja też nie byłem pewien czy to grupa górny śląsk czy jkar stąd moje pytanie chociaż ostatnio w grupie alfaholików na fb padło, że nie o 14 a o 13
Dostałem info od klubowiczki z Alfa Romeo Górny Śląsk, że się spotykają i czy JKAR by nie dołączył - stąd info na jkar.fora.pl
Kurczak....może uda się nam być :)
POZDRAWIAM
Że tak spytam ... Wiadomo już ilu nas jedzie z okolic ;) ?
Adasiek ja na 99% jade 1% zostawiam na humory 159
159 nie mają humorów O:-)
Taaa
Mhhmmmmm
:p
Oj maja ;p i to ostro ;P ostatnio złożyły mi sie lusterka i już NIE rozłożyły hehehe ale nie robie już OT ;)
Statystycznie i tak najmniej. :-D
Z resztą zależy to od wielu czynników.
KAŻDY samochód na wady i zalety.
Moja poprzednia 147mka zawiodła mnie raz i to akumulatorem...
Jak dbasz...tak masz :-)
Choć skrzynka m32 jest technicznym bohomazem...
Moja M32 jest po regeneracji jakis miesiac temu ;P narazie jezdzi ;)
Lepiej dać smaru silikonowego :-) moje składane są manualnie.
Ps jaki koszt regeneracji m32 ? Miałeś liczy na wałkach?
przypominam, żeby pisać tylko w temacie ... hyde park jest gdzie indziej!!!
Do zobaczenia :-)
u la la.... jak się kolegom/koleżanką ze śląska wracało na trasie? ( pewnie jeszcze wracacie - szerokości ).
Pogoda figla sprawiła nieziemskiego....
Masakra się zrobiła...Ale zima nie będzie trwać wiecznie.Pozdrowienia dla wszystkich! :-)
Zaraz jak Wy pojechaliście zgarneliśmy wszystkich i pojechaliśmy do Olsztyna koło zamku do tej restauracji.
Zamieć była na maxa jak jechaliśmy. Później powrót to tragedia.
Szklanka więc z Olsztyna 30km/h to juz było zdecydowanie za szybko. Na Bugajskiej nie mogli podjechać pod górkę bo auta się ślizgały - ogromny korek powstał. Zawróciłem i wróciłem przez Kusięta.
Ciekawe jak reszta...