Witaj
Pozwolę się podpiąć pod temat. Na początek gratulacje za odwagę... Tak trzymaj. Jedni mają widły a inni hople a my mamy Nasze i tylko NASZE ALFY.. !!!!
Odniosę się do ogłoszenia:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-ser...C35685081.html
Moje spostrzeżenia:
1. "Auto było sprowadzone z Włoch stąd nie ma problemów z rdzewiejącą podłogą/progami." Ciekawe spostrzeżenie, skoro jest sprowadzone i śmiga w PL to wystarczą 3 zimy i jest po temacie....
2. Auto ma foty strzelone na mokro, więc nic nie widać, ani tych rdzewiejących progów ani odcieni kolorów.... :-)
3. "Z ważniejszych rzeczy kompletny rozrząd/ sprzęgło zrobione przy 137 000km." Obecnie auto ma przebieg 176000 km (jeśli jest prawdziwy) więc rozrząd na start do zrobienia!!!!
4. "Z wad auto posiada lekko przytarty zderzak tył z prawej strony oraz drzwi. W takim stanie auto kupiłem i nie przeszkadzało mi to w użytkowaniu(nie rzuca się w oczy)." Powyżej pisze, że auto ma 4 lata (sól w PL)a tu przytarcie mu nie przeszkadzało to jak o nie dbał... lał paliwo (LPG) w gaz..... dbałość na poziomie :-) widać mamy różne podejście do pojęcia dbałość...
5. Kiedy była instalacja zakładana? Ile ma km na gazie przejechane? Gdzie zakładana, jak wygląda serwis LPG?
6. Z napraw wynika, że sporo włożył w auto i ostatnio (patrz przebiegi) i teraz chce sprzedać za takie pieniądze??????
7. "Naprawy wykonywane u mechanika ASO Fiat w Rzeszowie prywatnie." a więc nie ma żadnej adnotacji w systemie FIAT.... Paragony można do woli zbierać....
8. Auto sprzedaje z dobrymi dwoma kompletami kół... :-) dobre... :-)
9. I te drobiazgi do zrobienia....
Moja rada dobrze się zastanów... na logikę weź to co gościu pisze , to co widzisz i to czego pragniesz od auta... i za jakie pieniądze...
Pozdrawiam