Zapraszam wszystkich na zlocik kanciaków ;) Zlot odbedzie sie w Czestochowie 24maja. Więcej info na fb.
https://m.facebook.com/events/711946...if_t=like&_ft_
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Printable View
Zapraszam wszystkich na zlocik kanciaków ;) Zlot odbedzie sie w Czestochowie 24maja. Więcej info na fb.
https://m.facebook.com/events/711946...if_t=like&_ft_
Chyba za często te zloty, na początku miesiąca gines a później kredensy i to w tej samej okolicy, trzeba to zmienić.
Jest nas za mało aby organizowac zlot tylko tego modelu. Zlot cykliczny ogólnopolski Alfaholików jest okazją do takich spotkań
Już takie rozdrobnienie zlotów się robi, że masakra. Może tak dorzucić jeszcze zlot alf z silnikem jtd bez chipa i tylko wersją 105 konną
wysłane z nokii 6310i
Już pisałem wcześniej na ten temat. Zaraz będzie 100 klubów AR i tyle samo zlotów.
Nie chcecie przyjezdzac to nie przyjezdzajcie proste. Lamentujecie jak stare baby
Cały club 155 i pare osob innymi, okolo 20aut
Lol... To kiedy zlot obłych alf? Proponuję między pierwszym a 24. maja. ;-) Najlepiej gdzieś w Siewierzu.
Właśnie, jak już ma być to połączyć to z biciem rekordu żeby nie jeździć po całym kraju kilka razy.
Tez tak na poczatku myslalem, thlko czy to nie bedzie za duzo na raz?
Właśnie dobrze bo ja np. musiał bym zrobić w miesiącu 2 razy trasę po 600km łącznie a tak jadę tylko raz, oszczędzam na paliwie, planuję jeden wyjazd dużo wcześniej i po temacie, nie widzi mi się 2 weekendy w miesiącu poświęcić na spoty, z jednego bym po prostu zrezygnował.
To 2 czy 3 maja?
To robimy 3dniowy zlocik? Np wyruszamy wszyscy z ginesa razem i robimy przejazd do Czestochowy i tam znajdzie sie jakis lokal fajny na 2dni
Jest jeszcze czas wiec będziem ogarniać :)
A jakby ulotki zrobic i z ginesa zgarnac wszystkich chetnych z kanciakami i taki przejazd do Czestochowy ok 100 kanciakow xD ale mi sie marzy :D tylko nie wiem gdzie bysmy nocowali. W takim przypadku chyba tylko pole kempingowe
Kanciaków to na ginessie zarejestrowanych było chyba 10 szt niech bedzie 20 to i tak rekord świata
Podobno ma byc co najmniej 60klasykow tylko nue wiem czy to wystawowo nie bedzie
Zlot kanciakow to nie tylko 155 ;)
6.90. Alfetta, gullietta, 75. 155 moze 33 i 164 widzisz cos jeszcze kanciastego?
Ostatnio zastanawialismy sie czy 145/146 zalisza sie jeszcze do kanciakow. Zdania sa podzielone. W samym klubie 155 jest 15 samochodów. Do tego 164, 75 i reszta 155 i powinno sie uzbierac przynajmniej 30samochodow
Wydaje mi się że trochę przesadzacie.145/146 przed fl i z boxerami to już też Alfy na wymarciu...
Dokładnie :)
Tym co nie sa zainteresowani zlotem prosze o nie udzielanie sie :)
To zlot kanciaków czy alf na wymarciu?! bo tak na siłę to i 166 przed liftem wciśniecie
A teraz na temat, do autora tematu, nie złośliwie, ale czas który pozostał to raczej nie jest "jeszcze sporo", chcesz zebrac 20-30 aut, co pewnie da z jakieś 30-50 osób, musisz znaleźć bazę noclegową, zebrać pieniądze, najlepiej żebyś w miejscu noclegu miał miejsce na jakieś wspólne wieczorne biesiadowanie.
Spokojnie panowie :)
Nie no 156 nie jest kanciaste xD
[QUOTE=jasiu 145;1577079]Nie no 156 nie jest kanciaste xD
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka[/QUOTE
Dobra.prócz 156 i innych nowszych numerami w dół;)
Na rynek 145/146 weszły dobrze po 1994 czyli to nie są kanciaki ani z wyglądu ani z rodowodu. Ostatni kanciak Alfy to juz lekko skundlona przez Fiata konstrukcja 155