Wiosna sie zbliża wiec trzeba ja godnie przywitać!!!:) zapraszam na spot w krakowie proponowane terminy to 28 lub 29 marca ewentualnie 4 lub 5 kwietnia. Miejsce spotkania parking Multikina . Czekam na chętnych i propozycje.
Printable View
Wiosna sie zbliża wiec trzeba ja godnie przywitać!!!:) zapraszam na spot w krakowie proponowane terminy to 28 lub 29 marca ewentualnie 4 lub 5 kwietnia. Miejsce spotkania parking Multikina . Czekam na chętnych i propozycje.
Ja sie pisze.
Jesli chodzi o mnie bardziej odpowiada 4-5.
Mi również bardziej pasuje termin 4-5 kwiecień.
...mnie tez by pasowal 4-5 moze wreszcie i ja pierwszy raz załapał bym sie na spot i miał przyjemność poprzebywac z wieksza iloscia alf niz zwykle no i pochwaliłbym sie tydzien temu nabytą gta marzenie sie spełniło
4-5 jest O.K. :) Może już bmw będzie sprawne. ;)
Żeby było jasne ja tez jestem za 4 lub 5 :) Tacka miło bedzie poznać i ciebie i gta. Bimski szykuj bete i widzimy sie na spocie.
....ale co to 4 czy 5 aut nas bedzie??? nikt wiecej nie jest nawet zainteresowany ....ja tam nie wiem nie znam sie jeszcze sie z wami nie spotykałem ale wydawało mi sie że z 15 aut to minimum jakieś absolutne ....ale moze to moje jakieś urojenia...
Tacka nie ma powodów do zmartwień temat jest dopiero ok 24 godziny wiec trzeba trochę czasu żeby ludzie sie dowiedzieli o spocie:)
Dziś dałem temat na alfaclubie że bedzie spot wiec może od nich ktoś bedzie. A pozatym rozmawiałem już z dwoma osobami które są chętne na spota a jeszcze będę rozmawiał z paroma innymi osobami wiec trochę cierpliwości:) napewno bedzie dobrze.
To moze i ja dolacze :)
ja też bym się wybrał na ten zlot , tylko że 4 i 5 mam szkołę więc muszę wiedzieć o której godzinie się spotykacie. a nie chcecie się spotkać 28 ??? wtedy mam wolne
Darknes myślę że ok południa byśmy sie spotkali. No ale że temat dopiero raczkuje wiec 100% odpowiedzi ci nie udziele zobaczymy jak ludzie będą gadać
Hej... jak do kwietnia wykuruje się finansowo z Alfą to będę na 120%, ale na ten moment nic nie mogę obiecać. POZDRO
Ja też wstępnie się zapisuję. Teraz co prawda mam troche napięty rozkład( studia, praca, wesele itp) ale postaram się być. Oczywiście jakbym był to pewnie przyjedzie ze mną większa ekipa z Bochnii i okolic. Pozdrawiam
BYKak postaraj sie liczę że będziesz. wojtek7551 zapraszamy postarajcie sie być. Z tego co wiezie większość jest za 4 lub 5 kwietnia wiec myślę że ten termin bedzie odpowiedni. Zaczekam jeszcze ok tygodnia i ew wtedy zrobi sie dokładny plan spotu z data godzina i planami. Ze swojej strony proponuje zorganizować jakieś ściganie na ćwierć mili są chętni? A jak bedzie pogoda odpowiednia to może jakiś grill lub ognisko. Czekam na propozycje.
ja tez bym sie pisal..
Postaram się przyjechać bo dawno mnie na spocie nie było.
Pozwoliłem sobie założyć ankietę co do daty spotu wiec
zachęcam do głosowania:)
Siema Siema Pozdrawiam Wszystkich Alfaholików pisze sie na ten spot.. A może nie spot tylko ZLOT... Mam nadzieje że będzie nas więcej niz ostatnim razem... Ja napewno bede także do zobaczenia...
Ja pewnie też się wybiorę.
pzdr
Hej ! Zacząłem pracować, wiec myślę że będę, ale mi pasuje bardziej sobota, w niedziele zaczynam prace o 17 na noc, pasuje jeszcze wypocząć. :)))
BYKrak gratulacje:) co do daty spotu to jeszcze niestety nic niewiadomo.
...też chyba sobota mi bardziej by pasowała ...w niedziele obiecałem 2 i pól letniej córeczce teatr groteska...a wiecie ona jest najważniejsza ale raczej uda mi sie wpasować i w sobote i w niedziele jakos to pogodze raczej...
Tacka córka przed wszystkim:) sam mam dwie wiec wiem jak jest :) napewno znajdziemy najbardziej odpowiedni termin spotu.
A czy mogę wpasc Fiaciorem?
...no ba..
to świetnie....wiec w 75% sie pisze.
Jak bimski bmw ma być to i tobie fiatem wypada:)
Siema warjaty spot sie zbliza coraz mniejszymy krokami.... Mam nadzieje ze frekwencja tym razem dopisze.... Licze na was....!!!
się piszę obojętnie 4 czy 5
pozdro
Update: jeśli będę w Krakowie i mój samochód będzie sprawny - pojawię się. Na razie nie moge nic na 100% stwierdzic, ale chciałbym przed wyjazdem na Węgry wszystko wyprowadzic na prostą.
Bimski nadal problemy z chłodzeniem? Tomek żeby byla większa frekwencja to trzeba ludzi werbować:) ( jak tam z ulotkami ja dałem już ok 10) komar będziesz bella czy komarkiem:)
4 albo 5 kwietnia-obojętne, postaram się pojawić :D
No to i ja postaram się wpaść; nie ukrywam że niedziela bardziej by mi odpowiadała
PawelekKWI postaraj sie być:) bizon2007 będziesz MASERATI? Jaki model?
...no juz raz mnie okazja omineła ...ale jesli bedzie mozna obejżeć dotknąć powąchać i pogłaskać Bizonowe MASERATI to nic mnie nie zatrzyma i nic mnie nie powstrzyma nawet jakby miejscem spotu okazała sie Papua Nowa Gwinea...
Bimski ale na spota sie wyrobisz chyba?
Gdzie proponujecie sie spotkac na starym lotnisku na Dywizjonu pasuje? Przydaloby sie ustalic godzine pomijajac juz date bo 4 lub 5 myśle ze zostanie. Sam jestem za 4 kwietnia , o 11:00 powinno być dobrze.
Siema kolego myśle ze jeżeli to miał by byc 4 kwiecien to ok godz 14 jezeli chodzi o mnie bo jak pewnie wiesz niektorzy w sobote tez pracuja... A 5 kwietnia to moze sobie byc o godz 11.00 i ja jestem za 5 kwietnia...
---------- Post dodany o godzinie 10:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:03 ----------
Siema Dragon o ktorej sie spotykamy w ta Niedziele..?? 11 pod multi.. czy 12..?
Tomek mnie to w sumie obojętne o ktorej sie spotkamy ale myślę że 12 bedzie ok i każdemu bedzie odpowiadać. ( Jak prace nad naklejka) szpon spotykamy sie na parkingu multi kina ( łatwiej bedzie niektórym trafić) a później można jechać na lotnisko chyba że ktoś ma lepsza miejscowkę ( może jakiś grill)