Witam.Posiadam Alfe 166 przedliftową,uwazam ze kierownica swą prostot nie pasuje do elegancji tego samochodu.Z jakiego modelu podpasuje kierownica?
Printable View
Witam.Posiadam Alfe 166 przedliftową,uwazam ze kierownica swą prostot nie pasuje do elegancji tego samochodu.Z jakiego modelu podpasuje kierownica?
Dziwne rzeczy piszesz. Jeszcze się nie spotkałem żeby komuś nie pasowała kierownica w 166.
Z audi R8
Masz rację Masa, ale zapomniałeś dodać, że z wersji V10. Słabszy motor miał inny wieloklin. Więc szukaj od V10.
:-)
Pozdrawiam
Śmiesznie wyjątkowo :) Chodzi mi o to że ma zbyt biedny wygląd jak na auto tej klasy.Do 145 pasuje taki joystick ale te przedliftowe kierownice w 166 sa brzydkie( prawie identyczne jak w 145).Czy w wersji poliftowej jest ten sam wiloklik i czy pasuje bezproblemowo?
Może by kolega nam pokazał jaką ma kierownicę, może ktoś wcześniej zmienił mu na jakąś "brzydką" ;-)
Ta zwykła faktycznie może szału nie robić. Ale wystarczy kupić drewnianą (z wstawkami skóry) albo dwuczęściową skórzaną i jest miodzio. Pasuje jak żadna inna. Można np zrobić w dwóch kolorach skóry lub z kolorową nicią a skóra gładko dziurkowana. Miód malina.
Oto i ona
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/03/140.jpg
Myslałem własnie nad jakąs drewnianą lub skórzana w ciekawszych kształcie.Obszywac tej zbytnio nie chce bo jak juz pisałem mam wrazenie jakbym 145 kierował :D
O kurde, to masz rarytas :sarcastic: cała plasticzana, najrzadziej spotykana najuboższa wersja :) to wrzuć sobie z wersji super. Dwuczęściowa skóra dziurkowana/gładka albo skóra/drewno.
A gałę sam sobie taką dołożyłeś?
Jak chcesz to mam ładną drewnianą na sprzedeż, dodatkowo ze sterowaniem radiem.
Jeszcze jej nie sprzedałeś??? To taki rarytas drewno z multifunkcją. Ktoś jakieś pół roku temu dałby się poćwiartować za nią. Czy to nie był maziarek czasem?
Jeszcze ją mam, a naprawdę to rzadkość. Maziarek ją chciał ale trochę za mało proponował.
A to cwaniak.... sam za to co sprzedaje to zdziera niemiłosiernie cenami z kosmosu a Tobie za taki rarytas lamencił????? Nie ładnie. A cenę masz spoko.
Gałka to obiekt fantazji poprzedniego właściciela :) Miałem ja wyciąć ze zdjęcia bo wiedziałem, że kogos to zainteresuje.Nie jest tragiczna w odróżnieniu od kierownicy :D
To zakup rarytasiku u Rafała, do tego zmiana gały i temacik z prezentacją auta. Będzie w dechę.
Ja mam dwie kierownice drewniane po 60zl sztuka i ciężko ze sprzedażą... A kierownicę masz ładna
tylko placic 350 za 2 guziki ktore za wiele nie daja to troche drogo- to raczej towar dla znawcy tematu... ja montowalem u siebie drewno+skora i wyglada ladnie. Kierownica autora tematu jest paskudna. kolego kilka typow ori bylo. kazdy cos znajdzie dla siebie. jak zaoozysz kiere od innego auta to bedzie gorzej... drewno+skora za 60 zeta o ile stan ok to bdb cena.
Drewno bdb..
Ktoś w bazarze sprzedawał nową kierę do 166, chyba nawet dwukolorową.
Właśnie maziarek. I wołał cenę z kosmosu :) a sam na rarytas który chorował nie chciał wyłożyć kasy :) Poza tym dwukolorową łatwo sobie samemu zrobić. Obszyją Ci czym chcesz.
Co do ceny to uważam że jest adekwatna do stanu kierownicy oraz do tego jak ciężko taką kupić. Sam mam jeszcze inne skórzane które chętnie sprzedam po 60zł.