Witm mam 25 tys na Brere kupie cos ogarniętego? Jaki silnik najmniej awaryjny chodzi mi o diesla. Na co zwracać uwage?
Printable View
Witm mam 25 tys na Brere kupie cos ogarniętego? Jaki silnik najmniej awaryjny chodzi mi o diesla. Na co zwracać uwage?
Nie kupisz ogarnietego
http://www.forum.alfaholicy.org/159_...159_brera.html
przeczytałeś?
Bocian bartek chciał żebyś mu przytaknął a nie wygłaszał swoje zdanie.
Jak to mówią jedni lubią ciastka z kremem inni jak im skarpetki śmierdzą. A taką skarpetą wydaje się być zakup Brery za 25k.
Mówiąc krótko - za 25 tysięcy nie kupisz ogarniętej Brery. ;)
Hehehe uwielbiam jak starzy forumowicze obeznani w tematach "disuja" laikow. Jak by setki stron tego forum nie rozwiewalo watpliwosci, nawet wujek google umie skutecznie przeniesc do odpowiedniego tematu tego forum :) ale to chyba przypadlosc forum kazdej marki.
Do 25k to będzie bardzo ciężko, na allegro masz tylko 2 sztuki do tej kwoty, także coś to mówi. Wydaje mi się, że poniżej 35k nie ma co oglądać.
Jezdzmy dalej
- ma byc ogarniete
Potem kolejna kwestia ( ktora np mnie z budzetem 50kzl ) nie pozwolila miec brery
- czego szukamy ? Czy sam fakt "mania" :p brery juz nas bawi czy jednak jak wydajemy dziesiat kzl to chcemy to i to ( bo ja np mialem jasno okreslone wymagania )
Ale sa i tacy co kupia i beda sie cieszyc ze maja brere a ze kibel mechaniczny?? A tego juz sasiad czy kolega nie widzi wiec nadal jestem gosc bo mam brere
Była jakiś czas temu do sprzedania Brera za około 25k PLN bez silnika, idealna by postawić przed domem.....
Idąc dalej można sobie kupić zestaw do montażu Ferrari na bazie np. Pontiaka w stanach jest to popularne i również sąsiad się nie połapie a co najważniejsze jego córka :P
Jak corka fajna to gra warta swieczki :D