Czy w lublinie sa jakies spotkania?cos widzialem ze na lkar ale mi nie dziala
Printable View
Czy w lublinie sa jakies spotkania?cos widzialem ze na lkar ale mi nie dziala
Nie wiem kolego czy są ja miesiąc temu byłem w Zamościu na spocie i następny jest planowany za tydzień. A widzę żekolega jest nie daleko mnie:-)
jestem bardzo blisko zgadamy sie
a w Lublinie nic sie nie dzieje?
a tego to nie wiem bo ja też jestem na forum od lutego
sam bym także wybrał się na spota do lbn
Hej, również dołączył bym do spotkania jesli było by organizowane. Kiedys jak jeszcze nie miałem alfy widziałem, jak chłopaki pod zamkiem umawiali się (Lublin). Jak by nie patrzec jestem jak najbardziej chętny.
to trzeba coś z organizować w lbn:)
jeśli termin będzie dogodny to się pisze
Może sobota (21.03) godzine już sami ustalcie bo mi to wszystko jedno. :) Do alfuni to i o 5ej rano chetnie wsiadam :)
No ja też bym się pisał na 21,03 i każda godzina mi odpowiada:)
No to i ja się dopisuję. Godzina 16 może? Kogoś jeszcze ściągnę jak się uda.
edit// nie znam zbytnio miejsc ciekawych w lublinie, jakaś spokojniejsza okolica? czy jakieś centrum, parkingi etc?
Mi pasuje 16
Ja też z chęcią się piszę.
To koledzy trzeba coś konkretnie ustalić:D
21.03 godzina 16. Jak by ktoś zaproponował miejsce to byłoby super
to może nad zalewem w lublinie
Dla mnie super, jakieś konkretne miejsce gdzie można lajtowo postać?
od strony jak sie jedzie na bychawę tam przy pętli można wjechać tylko to jest jeszcze dalej jak mija się skręt w żeglarską
to jak wszystkim odpowiada to zapowiada się sporo osób. A 22.03 można poprawić w Zamościu bo tam też ma być spot i ja się wybieram:D
Peterxxx, masz super pomysł, tylko jeśli będzie ładna pogoda to nie wiem czy damy rade cumować obok siebie bo ludu bedzie mnóstwo. Więc może jakieś inne alternatywne miejsce?
kurna nie zagladam w ta czesc forum, ale strony lkar niestety niema gdyz wlasciciel strony nie chcial odsprzedac.
Jest grupa Lubelki Klub Alfa Romeo na face tylko jezeli ktos bylby chetny dolaczyc do naszej nielicznej grupy niech w wiadomosci prywatnej napisze ze jest z tad czy cos bo duzo ludzi chce dolaczyc tylko po to by nabic sobie kolejna grupe.
A przewaznie spotykalismy sie w piatki okolo 21 po McDonaldem na ul.Puławskiej, ostatnimi czasy frekwencja nie powala ale mam nadzieje ze wiosna juz nadchodzi to sie to poprawi
Dodano po 4 minutes:
i w 1 niedziele kazdego miesiaca pod zamkiem lubelskim
Właśnie kolego nikt nie wiedział że się spotykacie, ale ja niestety w piątki jestem wolny od 21,30 i zanim bym dojechał to będzie parę minut po 22 ale zawsze jestem chętny.:D
no niewiem gdzie jeszcze można może ktoś zaproponuje jakąś alternatywę.
Dodano po 20 minutes:
To właśnie można w tą sobotę połączyć spot z chłopakami z LKARu jeśli będą chętni
Ja chętnie bym podjechał w sobotę świąteczną na taki spot - akurat byłbym już na letnich :)
A to u nas jest tak ze roznie ludzie sie zjezdzaja 21.30 i o 22. bo np ja jestem pomiedzy bo akurat trening koncze o 21. To zalezy od frekwencji jak na grupie sie zgadamy. Ostatnio cienko jest bo 2 3 auta bo wiekszosc pracuje
Dodano po 3 minutes:
Jezeli chodzi o spptkanie nad zalewem w tym lasku jak na bychawe to tam dziury straszne jeszcze sezon sie nie zaczal wiec oplat nie bedzie to moze lepiej jak na Kreznice sie jedzie na parking.
Dej no wskazówki jak dojechać na ten parking i będzie gicior
może być i z tamtej strony zalewu tylko który to parking
Ja też właśnie w piątki kończę trening o 21,30
Ulica janowska od strony lublina jak sie jedzie to caly czas prosto po lewej stronie widac parking z plytek. Jadac od zemborzyckiej ul zeglarska jedzie sie do konca i na skrzyzowaniu w stylu T w lewo i okolo 400m plus minus jest wjazd. W parking wjezdza sie w polowie parkingu. Nie skreca sie w poerwszy zjazd na jego poczatku
Parking znajduje sie zaraz przy ulicy
to już wiem gdzie to jest:D
W takim razie parking o którym napisał gelo1990, sobota godzina 16.
Mi pasuje :D
Moja Ala jeszcze mocno w robocie więc na razie o spotach nie ma mowy. ..ale bliżej lata chętnie wdepne popatrzeć na Wasze piescidla. ..
:cool: no bez jaj, moja jeździ na kołach 15, bez gleby, ze wgnieceniem po kolizji i podtlenkiem gazotu w bagażniku :v pieścidło jak nic
Coś kraczą o deszczach w sobote wiec chciałbym sie upewnic co i jak gdyby cos? :D Ogólnie tez się pisze na 100%
Chętnie podjadę tylko zależy do której godziny tam będziecie bo do 19 pracuje to gdzieś na 21-22 mógłbym dopiero dojechać
Ja tam też się piszę na 100% :d
Stykamy sie na planowanym miejscu o tamtej godzinie? Czy z racji mozlowosci opadow zmieniamy miejsce? Czy normalnie i ewentualnie sie gdzies przemiescimy?
tam się można spotkać a właśnie ewentualnie przemieścić
czytam cały tema i chetnie bym sie wybrał jednak mam prosbe może ktos w jednym poście napisać którego dnia gdzie i o której bo sie pogubilem czy w piątek po 21 czy w sobote o 16 czy pod mc czy kolo zalewu jesli dobrze myśle
Sobota g.16 parking nad zalewem od strony ulicy Janowskiej
Zjeżdżajcie się jak najliczniej :) ...tak aby tradycja doczekała świąt to i ja będę :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk