czy jest ktos z opola lub z okolic ??
Printable View
czy jest ktos z opola lub z okolic ??
Wprawdzie okolice Opola to nie są ale te 65km z Otmuchowa, to raczej nie jest zawrotna odległość:)
Pozdrawiam
no miło że ktos wogule pokazał sie z mojej okolicy, chciaz po miescie widze ze jezdza alfy rozne to na forum ich niestety brak :(
140km mam do Opola ale Autobahną non stop więc się szybko dojeżdża :)
do Opola mam 42km ale jestem często w Opolu
No co za pytanie!!
Jak forum działało na starym skrypcie to tam była mapa polski z zaznaczonymi ilościami userów i listą nicków z danego miasta :(
Ale oczywiście, że są!!
Ja mam 50km do Opola,ale codziennie jestem takze do zobaczenia na drodze kolego ;)
no i ja jestem opole/krapkowice
Hej OO__V__OO, kope lat...
od czasu jak ostatni raz na forum gadaliśmy zdążyłem sprzedać 2 auta i 1 kupić :)
no to panowie moze dobrze ze napisalem cos o opolu na forum :)
moze gdy juz wiosna do nas na stale zawita jakis spocik ??:)
Chętnie, chętnie, jakieś bezalkoholowe ;) na Turawie?
spokojnie za niedlugo wiosna bedzie (czyt. po świetach :D) wiec jesli sa chetni to poczekamy jeszcze troche i zjedziemy sie gdzies :)
156 pana ozzy chyba kojarze :)
Jakiego pana... kolegi... a skąd??
no widzialem juz kolege na zimowkach akurat tak rejestracje zapamietalem ale to bylo troche temu...
moja alfa tutaj :) gdyby gdzieś kolega mnie widzial :) teraz atrapa grilla jest czerwona (moja mama nazywa to nosek:D) wiec rzuca sie bardzo w oczy :)
http://www.polskajazda.pl/Samochody/...omeo/145/50487
Dokladnie kolego. Zwykle stoje na parkingu kolo wydzialu EAiI lub mechanicznego :)
Jak by tak sloneczko w koncu wyszlo to mozna by cos zorganizowac jednak najpierw musi byc jakis cieply dzien na odpicowanie bryki,bo syf po zimie mam niesamowity,ale nie sprzatalem od listopada chyba ;/
loco145 a to widziałem Ciebie kiedyś, ładne felgi.
Jesli to sie liczy to mieszkałem w Opolu kilka lat, jakies 7 lat temu ;). Ale z wrocka to 30 min autostrada i Opole welcome too ;)
Ja z kolei do Opola mam siedemdziesiąt parę kilometrów, ale mieszkałem tam pięć lat za czasów studiów. Chętnie wpadnę na jakiś wiosenny spot. Pozdrawiam Alfistów z Opola i okolic.
Jestem z Namysłowa, ale studiuję w Opolu więc czemu nie.. pozdrawiam opolskich kierowców.
1 maja :) moje okolice :D przejezdzam tam kilka nawet kilkanascie razy dziennie :D i jakos nie widzialem :p ale moze z czasem gdzieś zczaje :)
tak tak czerwona znam :D i czesto ja widuje ale bez wlasciciela w srodku :)
Pod PO, przed budynkiem mechanicznym często stoi taka
ładna czerwona 156 TS w sedanie. Ktoś bardzo o lakier dba.
Zawsze czyściutka.
Idę sobie kiedyś po zajęciach, a tu koło mojej 146 stoi siostra :D
http://img80.imageshack.us/img80/1761/02032009002.jpg
Czasami też widuje na Dubois pod szkołą (nie wiem co to za szkoła) czerwoną 146 z końcówki serii.
widziałem ja juz też nie raz fakt ładnie wypicowana zawsze :) ślicznie sie prezentuje:D
Wojtas a ja myslalem ze kolega ma rej OP :D czerwona alfe Parzi-ego znam :) czesto ja widze jak jezdzi po opolu :) musze sie porozgladac to znajde i twoja :)
a jeszcze jest jedna Alfa złota śliczna 156SW po fl stoi przewaznie przy budynku PO łacznikiem na parkingu
No ta 156 zawsze swieci sie jak psu jajca ;) ale nie ma to jak dbac o Alfy. Ja licze ze w koncu swoja umyje w sobote :D
bylem rano na zakupach w c.ch. karolinka pozostawilem samochod na parkingu...
po powrocie patrze a tu stoi kolo mojej 155 piekna alfa spider... na op rejestracji (ech co jabym dal za taka...)
http://img401.imageshack.us/img401/262/moto0043.th.jpg
cudeńcko :) samo bym taka chciał :) kiedys krecila sie u mnie taka na czeskich blachach :rolleyes:
właściciel pewnie zobaczył twoja alfe i specjalnie stanął sobie koloniej ;)
no no lato sie zbliza i na opolu coraz wiedzej Alfinek sie ukazuje :D dzisiaj na oleskiej pikena czerwona GT niebieska 145 srebrne 156 m.in chyba kolegi Ozzy-ego :D (nie wiem czy dobrze rejestracje pamietam:) ) ale chyba pod UO stala dzisiaj ;p widzialem tez fajnego spajderka :D i to wszystko na OP rejestracjach ale czy sa ludzie na forum??:(
Tak, tak, ja często staję albo pod pomnikiem Jana Dobrego albo gdzieś niedaleko.
A tego Spidera też widziałem. Niebieski. Nawet fajny. Kiedyś był jeszcze czarny Spider, stał w komisie na rogu Oleskiej i Wiejskiej. Pracownik tym jeździł, ale trochę zaniedbana była... szkoda autka mi się wtedy zrobiło.
A pod II LO na Pułaskiego staje czasem czerwona Brera 3.2V6 :D
to napewno był kolegi bo tak przegladnalem zdjecia i faktycznie rejestracje dobrze pamietam :D
mimo tego wczoraj jeszcze 147 pod tesco na ozimskiej widzialem z bagaznikiem na narty na dachu :D a dzies po opolu 2 srebrne 156 SW :) niestety zbyt szybko jechalem (ale ciiiiii... :) ) zeby zobaczyc czy to opolanie :(
no właśnie ciekawi mnie to czyja to Brera bo czesto stoi na dzielnicy generalskiej w centrum na luboszyckiej albo gdzies przy PO łączniku :D dzisiaj ja widziałem tam właśnie, piękne auto :)
do kolekcji - NYSA