Witam
To co ludziska, tradycyjnie grill na kopcu, ino kej???
1, 2, 3???
Zbiercie sie do kupy i grilujymy, musza cos wincyj pisać, czy styknie??.
pzd.
Printable View
Witam
To co ludziska, tradycyjnie grill na kopcu, ino kej???
1, 2, 3???
Zbiercie sie do kupy i grilujymy, musza cos wincyj pisać, czy styknie??.
pzd.
Symbolicznie 1.05 proponuje.
ino bez podtekstów, grill był łod lat zawsze w wekend majowy, wto kce to dupi na spynd, a wto nie chce to griluje.
pzd.
1 Maja może być ciężko dojechać, ale Ja nie byda daty wybierał bo prawdopodobnie byda w górach, jak coś się zmieni to przyjada :D
Wstępnie też się piszę - chyba, że mnie pogoda zatrzyma :D Dla mnie najlepsza opcja to dzień świąteczny (1 albo 3) - wtedy bankowo kobieta ma wolne.
Pozdr.
a mnie bez roznicy w sumie chyba
Postaram się być
Dla mnie lepiej 1 maja ;):)
py cztyry - a jo bych nawet woloł żeby odwiedziny beły ...
no to dobra, bydzie pirszego !!!!.
myśla co po spyndzie wtoś zawito, ni bydom przeca cołki dzionek sie rachować wto jest a wto ni
a my jak bydzie w miara ciepło to do wiecora siedzymy przeca.
pzd.
no letko kurna
ale czy kto przijedzie ze gminny spółdzielni to nie wiym
niech sie robiom co kcom, zakazu ni ma bo niby po jakymu????
hmmmm
zakazu ni - ni ma taki opcji
Odwolywac tyz ni bydymy
3.05 byłby lepszy wtedy mam wolne, a wątpie że mi dadzą wolne na 1.05 :(
Ty i tak masz BMW :D
wlasnie :p
no dobra ale nie tego sie spodziewałem ale bocian dobrze napisał ten temat nie jest o tym.
życie jest pełne niespodzianek :p
wiem ze zycie jest pelen niespodzianek ale dobra bo jeszcze z tego wyjdzie ze sie prosze o przyjazd wasza sprawa.
no i fajnie :)
też się cieszę
podejrzane...
hehe i dobrze :P
mmm zlocik na kopcu ,a nos raczej nie bydzie ,bo bydymy bić rekord w ...piciu piwa z rodzinką w Poznaniu
Siostra nie pitol , to z kim jo byde piła :confused: kierowce już mom :D
Tyż,żeś se wymyśliła Poznań jedź 2 maja .
To jo tyż mom?
Bo mie by się przydoł jaki, bo mam bardzo słabe heble. Baardzo....
Niebezpiecznie tym kaj jechać, bo tak niy hamuje....
Ale jak już wyturlam dropsa, to może się jako dostana do Piekar, ale musicie się odsunąć bo nie wiem czy mie Kopca starczy na wyhamowanie....
.... albo byda hamowoł już od Tychów:confused:
----
A tak serio, to miejsce robić dla Q:D Bo ja też będę:o
parking cały wolny, spoko, może do tego czasu co pochytom :)
Widzę, że Oberchlesie ładnie mota, skoro na 01.05 planujecie grilla... A będzie miejsce pod kopcem dla takiego wyrzutka, co najpierw podjedzie z rodziną na bicie rekordu a potem poleci pod kopiec? :)
Pozdrowionka
ja tam nie rozróżniam na "tych" i "tamtych", jak masz ochotę to wbijaj, miejsca jest dużo.
pzd.
jednemu nie pasuje 1 , inny 2 idzie do roboty , kolejny 3 jedzie do rodziny
to moze 4 ?
ale kurde tez nie bo ktos 4 ma wizyte u lekarza
nigdy zadna data wszystkim nie spasuje i tyle
i sranie o nienawisci itp tutaj zbedne bo nikt od dawna tu nic takiego nie pisal wiec po co zaczynac
już się pogubiłem... na grylla trza uzbrojonym przyjechać czy jak ? i co z tymi ramkami ? mam odkręcić zanim przyjedziemy ?
nie w temacie jestem (może i dobrze) ale na "święty" pagórek piekarski się wybieramy i mam nadzieję, że miło spędzimy popołudnie
stoliczek, pare siedzeń, jakąś piłkę, kijki i jakiegoś klocka na fojerę tradycyjnie zabieram ( w razie W i zadaszenie mogę zabrać )... może jakiś miniturniej w DARTA jak jest gdzie tarczę powiesić ?
Super. Gdzieś na pewno da się powiesić tarczę. Marcin, moja była żona też oczywiście będzie? [emoji4]
Marcin, Może podjadę co Ciebie Doblaczem i pomoę się zabrać???
Z drzewkien mie ma problemu, troszkę poszalałem z piłą na ogródku...
pzd.
Jak zwykle doborowe towarzystwo się zbiera:) my też się pojawimy .
Moim zwyczajem przywiozę blachę ciasta aby było nam słodko :D.
jak bydzie czas to może mi kobita co upitrasi.
pzd.
pzd.
konczymy???
komu cos nie pasi niech sie piere kaczora
i chuj
a reszta ??
a reszta niech tyz. sie piere
end
1.05 grill i koniec
Dodano po 7 minutes:
dzordz - jak mozesz to zglos di moda i niexh wywali wszelkie zbedne posty z tematu zeby syfu nie bylo i moze bedzie grzecznie
bo niektorzy widac lubia jak cos sie dzieje i nie uszanuja tego ze organiztor jest w tym przypadku poza calymi jajami