a czemu nie jestem za :D
Printable View
a czemu nie jestem za :D
Ja chetnie bym skoczyl na zlocik, najwazniejsze to zeby byli chetni reszta to juz mniejszy problem :)
Fajny pomysł!!!! :P tylko mam pytanie, gdzie :?: Bo jesli chodzi o pore roku to chyba najlepiej bylo by tak wiosenką!!!!!
jestem za :mrgreen:
Mysle ze wiosna to bedzie odpowiednia pora... Jezeli bedzie dosc cieplo to jakiego grilla mozemy rozpalic, piwko bezalkoholowe oczywyscie :lol:
o kurde.... to finansowo nie wyrobimy...a i w sklepie sie skoncza zapasy :lol:
mysle ze temat powinnismy obgadac. :D
Zlocik jak najbardziej porządany....mysle ze do wiosny przybedzie nas nieco i spotkamy sie wszyscy w jakims ustronnym miejscu. "Cisza spokoj" i tylko cudowne brzmienie włoskich silników :D
aby bylo kawalek aswaltu moze stare lotnisko. ale sie rozmarzylem
To musiało by byc niesamowite uczucie!!!! 1/4 MILI a w koło tylko i wyłącznie same Alfy!!!!!! :o Oooo... sie tez rozmarzyłem......... :oCytat:
Napisał piotriix
mysle ze cos znajdziemy. albo wynajmiemy a 1/4 mili to by bylo niezle.a moze tak jakas szkole jazdy cos ponoc jest kolo radomia no i koszty sa nie takie duze.musimy pomyslec :D
No ciekawie by mogło byc!!!! Trzeba cos pomyslec i wiosną....... :DCytat:
Napisał piotriix
gdzies w tv mowili ze jak wlasnym pojazdem to ok 250 za dwa dni szkolenia
na czym polega ta szkola jazdy?
dla mnei 250 zl to duzo :D
gdzies widzialem program ze jakims nowym lambem mozna sie przejechac za 200 euro :D
to praktyczne szkolenie kierowcow w ekstremalnych warunkach.awaryjne hamowanie omijanie przeszkod, wychodzenie z poslizgu i takie tam co pewnie wladcow alfy nie przestraszy. to tylko propozycja :D
tylny naped jest super jak ma sie sporo pod maska mialem dwa sam z tylnym nap. i o maly wlos bym mial i 3 alfe 75 2l. a ona ma blokade mech roznicowego :mrgreen:
a ja mam łade i niech ino tylko sniezek popruszy to sobie posmigam :mrgreen:
o ile rusze z miejsca bo tam szpery na prozno szukac :D
To ja bym sie na taka szkole pisal :D
Bo doswiadczenia w ekstremalnych warunkach mi brakuje:P
Najbardziej ekstremalna akcje mialem w Peugeocie 405, jechalem sobie 90 po roztapiajacym sie sniegu, i nagle mnie obrocilo w bok i jechalem bokiem. Balem sie ze bede dachowal to ustawilem sie inaczej i jechalem tylem, az mi sie bagaznik z tylu otworzyl, po jakims czasie sie zatrzymalem, szybko zamknalem bagaznik i ucieklem:D A to byla zwykla droga.. Uf ale sie balem :)
no sprytny jestes :D a tak na powaznie powinnismy juz myslec nad lokalizacja. moze niech kazdy sie rozejzy w swojej okolicy .
ja proponuje zrobic spis uzytkownikow.. kto gdzie mieszka, a w dalszej czesci obmyslic miejsce.. oczywiscie zaprosic takze wiecej alfistow z innych for, bo narazie nasze szeregi jeszcze wciąz skromne jak na zlot :wink:
Zrobmy taka mapke na naszym forum i wtedy mozna wybrac miejsce. Ewentualnie jakas ankieta.... Z tymi szalasami to calkiem niezly pomysl...:P Dla naszych Alf tez bedą :D??
no własnie dla alf bedą ale dla nas nie :D
Malownicze miejsce, gdzie mozna bedzie przy promyczkach slonca objrzec jak ladnie blyszczy sie lakier na naszych niuniach. :D
w sumie jest okazja ! a i lakiernicy beda zadowoleni :mrgreen:
Moze ktos sie podejmie zadania by zrobic u umiescic na forum taka mapke... Ja nie bardzo sie znam na takich sprawach wiec w tej sytuacji na mnie raczej nie ma co liczyc. Ponanosimy miejscowosci w ktorych mieszkamy i wybierzemy "złoty środek" na nasz wiosenny zlot
Mapke moge zrobic recznie, bo w php nie umim :)
Tzn wykropkowac na mapie polski gdzie mamy swoich ludzi :)
Ale nie lepiej z tym poczekac? Dopiero co sie zima zaczela i przez ten czas pewnie przybedzie troche alfistow i troche tez zrezygnuje do zlotu...
trza nam dobrej reklamy bo cos nowi userzy sie nie kfapią do logowania :mrgreen:
To moze otworzymy nowy Topic zeby tu nie smiecic spraw zlotu.....Promocja Forum :)
kiedy ta wiosna???????????? :D
juz nie dlugo...chociaz u mnie nagle sniegu napadalo....Ale jak tylko zakwitna drzewka... :D
To w takim razie może w Borkach koło Tomaszowa Maz.??!! Centrum Polski i fajnie nawet tam jest!!!!
Uwazam ze nalezalo by juz cos pomyslec na ten temat. Dograc szczegoly...
- czy to ma byc zlot 1, 2 czy 3 dniowy
- noclegi
- atrakcje
- czy robimy sami czy laczymy sie z innym forum (np. Siwego)
Wszsytsko po to zeby bylo allles in ordnung :D
najlepsza atrkacja by bylo aby ASO zrobil wszytskim przeglad za darmo ::) Kto sie podejmie organizacji tego jakze zboznego przedsięwziecia :twisted:
Podejżewam ze jak cos to chyba lepiej jak bysmy dogadali sie jakos z ludzmi od Siwego bo nasze forum jak narazie liczne nie jest a kandydatów na zlot to może by sie od nas z 10 tylko znalazlo, tak wiec jak bysmy sie dogadali mogloby byc naprawde ciekawie..........
A co do miejsca to macie jeszcze jakies propozycje?? Wiem ze w Borkach z forum Siwego mieli tam kiedys zlot....
Wiec rozpoczynam liste... jestem potencjalnym kandydatem uczestnika zlotu.... Jesli jest cos co moze mnie wyeliminowac to termin...ale narazie sie pisze
mi jest obojetne z jakimi alfistami sie spotkam. aby bylo w miare blisko i termin odpowiedni. osobiscie uwazam ze forma ,przejzystosc '' wystroj itd jest najlepszy ze wszyskich for alfistow. u siwego ciezko znalezc cos w archiwum.u ikara podobnie.a tutaj kazdy moze poszukac tematu ktory go interesuje .pozdrowienia. :D
Zgadzam sie ze z przejrzystoscia u Siwego to tak srednio jest(IKAR zacznijmy od tego ze Forum nie ma tylko liste dyskusyjna). Ale mi osobiscie nie przeszkadza zeby zrobic z nimi wspolny zlot. Temat widze troche stoi, wiec moze sprobojmy go rozruszac. Niech ktos zorientuje sie mniej wiecej gdzie to mozna zrobic, jakie koszty i potem mozna rozpisac liste osob ktore przyjada na zlot. Jezeli wiekszosc uzna ze nie ma problemu zeby zrobic zlot razem z Forum u Siwego to wtedy trzeba uzgadniac razem.
Skoro mowa była o Radomiu i jakiejś szkole jazdy za 250zł (strasznie drogo) to mam lepszy pomysł niedaleko Garwolina (około 80km od Warszawy w strone Lublina) jes opuszczone lotnisko można się wbijać za frii nikt nam nie przeszkodzi i szaleć dowoli
Druga propozycja to tor kartingowy w Lublinie (w 2005r Ikar miał tam zlot jakbyśmy się zebrali ostrą ekipą to wyszło by jakieś 80zł od auta i można szaleć kilka dobrych godzin a co jazda po torze to po torze...
W Lublinie...o cholera...to ja znad morza to bede mial ladny kawal drogi. Moze by jakos mniej wiecej w centrum zorganizowac. Panowie trzeba sie do roboty wziasc bo to niedlugo bazie juz zaczną kwitnąć na dobre;)
lublin to maly kartingowy tor ale garwolin to super propozycja tylko jak z noclegiem musimy to obgadac a co do odleglosci to garwolin jest 60 km ale od warszawy a 100 od lublina pozdrowka