Witam
Interesuje mnie możliwość przyjazdu na jeden dzień - sobotę w celu zapoznania szanownych kolegów. Czy istnieje taka możliwość, gdzie i komu mam zapłacić i jaką należność?
Printable View
Witam
Interesuje mnie możliwość przyjazdu na jeden dzień - sobotę w celu zapoznania szanownych kolegów. Czy istnieje taka możliwość, gdzie i komu mam zapłacić i jaką należność?
Zawsze istnieje i to nie odpladnie chyba ze CI zalezy na gadzetach zlotowych - pytanie co na to organizator bo nieraz nie dalo sie zakupic nie będąc uczestnikiem w pelni. Ale zapraszamy jak najbardziej :)
tez podłączam się pod pytanie ,czy istnieje taka opcja na wjazd na imprezę z gadżetami w sobote?
Też chętnie uzyskam odpowiedź bo raczej tylko ten jeden dzień będę mógł spędzić z Wami :)
Jaki jest problem? są miejsca hotelowe które można załatwić indywidualnie tak jak zaleca organizator. Gadzety są pewnie organizowane dla uczestników zlotu którzy wpłacili za cały zlot
Witam dalanczam sie do pytania gdyż jak dobrze wyczytalem to impreza bedzie w morsku koło Zawiercia a ja mam zut beretem i czy jest możliwość nawiedz was codziennie przez czas trwania imprezy z gadzetami jak niebedzie problemu a jezeli nie to trudno ale zeby choć wpasc poznac ludzi spedzic milo czas?
ramziu - a nie boisz sie bana od prezesuf ? ...
:P
Bocin prezesem to ja jestem sam sobie ale nikt z grupy ar-gs niema nic przeciwko zeby ktokolwiek z tej grupy uczestniczyl w spotach czy ah czy ar-gs uczeszczalem i bede uczęszczać na obu forach,spotach i zlotach itd bo znam i znaja mnie co niektórzy i klotliwy nie jezdem
Zakup gadżietów planujemy zawsze pod deklarowaną liczbę uczestników.
To zbyt duże koszty aby kupować z dużym zapasem a zawsze pozostaje problem jak zostaną to kto ma za to zapłacić?
- - - Updated - - -
W piątek wieczorem planujemy imprezę dla całości uczestników.
Koszt ok 40-50 zł na uczestnika.
- - - Updated - - -
W piątek lub w sobotę albo w obydwa te dni będzie hamownia .
Będziemy się starali aby koszt shamowania jednego auta nie przekroczył 30 zł z tendencją do zera.
Wszystko zależy od sponsorów.
Normalnie kaszt shamowania to 80 zł wzwyż
- - - Updated - - -
Bociek weż mi wytłumacz o co chodzi?
Jeżeli jest więcej osób chętnych na sobotę tylko, to może byśmy się gdzieś ustawili i podjechali większą grupą chociaż zobaczyć;) Ja też chętnie bym się przejechał. Niestety ze względu na pracę w delegacji mogę być tylko w sobotę:/
W sobotę i ja bym podjechał .Niestety fakt że jest się zwykłym Kowalskim i będzie się po wyjeździe urlopowym nie pozwoli mi przyjechać na kilka dni .Żonę mogę zostawić u cioci w Katowicach ( już nawet ją przekonałem) i przyjechać .Pytanie - czy jest możliwość postawienia pozostałych ( jednodniowych) Alf na terenie zlotu , czy jednak trzeba auta zostawić za furtką i wejść jako "cywil" z miasta ? Oczywiście jeśli trzeba nie widzę problemu aby opłacić wstęp,wjazd i inne opłaty za 1 dzień pobytu.Z chęcią wjechałbym także na hamownię,bo będę świeżo po chipie.AA myślę że czym więcej Alf - tym lepiej - nie prawdaż?
Nic niechce gadac ale pytan wiele a odpowiedzi czy mozna przyjechac zobaczyć odwiedzić prosiłbym o jakas odpowiedz.Bocian albo zróbmy tak przyjade auto gdzues zostawie jakas flaszke wypijemy u moze w koncy do jakiegos ladu dojedziemy
Przyjechać każdy może .
Co do wjazdu na teren zlotu- to zależy czy będzie miejsce na parkingu:).
W sprawie hamowni dopisywać się w tym temacie
http://www.forum.alfaholicy.org/ogol...ml#post1656124
Co do gadzietów zlotowych .
Tu trochę jest trudniejsza sprawa.
Nie znamy jeszcze składu ,,pakietu zlotowego,,no i jego ceny.
Na pewno najdroższą częścią będą koszulki zlotowe.
Dajcie nam jeszcze z tydzień czasu i będziemy coś wiedzieć więcej.
Czekamy z niecierpliwością:) Jeśli na hamownie mogą dopisać się też Ci którzy przyjeżdżają na sobote to jestem chętny:)
Jak ktoś ma namiar na tani i bliski nocleg to podrzucajcie bo ja na bank będę ale ze względu na ślub znajomych muszę się zwinąć wcześniej.
poszukaj w Podlesicach - tam maja kilka miejsc z noclegami
Ja też się podpinam pod pytanie, co prawda zastanawiam się jeszcze nad tym czy indywidualnie nie zarezerwować sobie pokoju w hotelu ale jeżeli była by opcja przyjazdy chociaż na jeden dzień i zdobycia zlotowych gadżetów to piszcie mnie na listę i podajcie komu, gdzie i ile kasy płacić!
najlepiej to zadzwonić do ośrodka i zapytać o miejsca hotelowe.. na bank jakieś mają :)
Dziś późnym popołudniem zamieścimy bardziej szczegółowe informacje odnośnie imprezy integracyjnej. Wciąż dogrywane są kwestie organizacyjne z ośrodkiem. Jeszcze dziś postaramy się zamieścić kwotę składkową na imprezę, która oprócz piątku będzie też obejmować sobotni wieczór. Naturalnie wyszczególnione zostanie co zawiera kwota od osoby.
Osoby, które nie będą nocować na miejscu czy tez uczestniczyć w całym programie zlotu jak najbardziej uczestniczyć mogą w piątkowej imprezie integracyjnej. Ustalona zostanie odrębna składka, którą po ustaleniach z ośrodkiem podamy do wiadomości i trzeba będzie podesłać na konto składkowe w wyznaczonym terminie. Wpłata gwarantuje uczestnictwo w imprezie. Ośrodek zastrzegł sobie wcześniejsze zamówienie na daną liczbę osób.
Zaliczka na noclegi w domkach została już wpłacona. Jeszcze w tym tygodniu zamieścimy przydział w domkach.
Proszę o informacje od osób, które dokonały wpłaty za tor, ale nie nocują w morsku czy będą uczestniczyć w piątkowej imprezie zlotowej (nick i najlepiej podesłać też dane z przelewu za tor bo nie każdy zastosował się do nicku bądź dokonał przelewu nie ze swojego konta).
Osoby, które nie wpłaciły jeszcze zaliczki za tor a zamierzają być wtedy z nami bardzo prosimy o pośpiech ze względów organizacyjnych.
Pozdr, Agata
a co z sobotą?
Jest impreza
i gitarahehe, pisze sie 2 osoby
w sobotę odbędzie się Rajd Turystyczny Na Orientację :)
dobra ,troch pogubiłem sie z tym wszystkim ,planujemy wpaść na parę alf w sobotę bez noclegu, czy możemy wjechać na teren ośrodka czy musimy coś opłacić i ewentualny koszt sobotniej integracji
Jak chcecie być na grilu to musicie opłacić jak chcecie mieć pakiet zlotowy to też musicie zaplacić jak chcecie być ot tak sobie to zapraszamy za free
W składkowym na integracje macie pakiet startowy. Można tez wybrac tylko jeden dzien integracji: piątek 50zł lub sobota 40zł. Wtedy tez otrzymujecie pakiet startowy. Bez integracji pakietu nie otrzymujecie. Mozna go wtedy zamówic-koszt 70zł/os.
Czyli można wpaść całkowicie niezobowiązująco? czy nie?
Można
Jak można, to ja też jestem w sobotę, i to z rańca :D
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
a ja zamierzam wpaść w piątek po prostu porobić trochę fotek na bloga i porozglądać się to ogarnę jakieś jedzenie (za opłatą oczywiście) ? I jak z parkingiem wtedy - pod torem zaparkuję normalnie ?
Normalnie
Może to zbyt późno na pytanie ale może ktoś zerknie na forum w czasie zlotu i odpowie ;) Akurat jutro rano jadę z Wielkopolski do Małopolski i chciałbym przejazdem wpaść na dłuższą chwilę popodziwiać Wasze Alfy w jednym miejscu. Tylko, że z tego co widzę to jutro jest Jurajski Rajd Turystyczny, więc chyba wszyscy będą gdzieś w rozjazdach? Oświećcie mnie proszę będzie gdzieś jeden plac, na którym w jednym miejscu będą się znajdowały Wasze Belle do podziwiania przez widzów?
Pw...