Panowie które silniki miały czerwone M w napisie na zderzaku a które zwykłe? Może to zależy od wyposażenia? Nie wiem jakie nakleić .
Printable View
Panowie które silniki miały czerwone M w napisie na zderzaku a które zwykłe? Może to zależy od wyposażenia? Nie wiem jakie nakleić .
Naklej czerwone zawsze to wizualnie wiecej mocy w aucie :P
No tak ale ja bym chciał tak jak w oryginale. Czy z czerwonym nie miały przypadkiem tylko 2.4?
W 2.4 210cv mam czerwone m
Nie tylko. Tak naprawdę to nikt nie wie o co w tym chodzi. Ja miałem czerwone. Ale już nie mam:cool:
Jezu :) czerwone M oznacza wersję 150 i 200/210 KM :) a silniki 8v miały srebrne,co jest dość logiczne
potwierdzam 150km i srebrne M
dupcia 159 lepiej dla mnie wygląda bez oznaczenia silnika, jedynie samo "159" i jest git
Szkoda, że nie było 1.6 w 159 bo bym sobie taki znaczek założył :D
Ponieważ mam już srebrne, bo kolor zszedł, to zrobię sobie żółte. A co ! :dancingcat2:
Albo niebieskie :) Będzie jak BlueMotion :P
A czasem na 120 konnych wersjach nie ma emblematu JTD ?
U mnie też jest srebrne M.
Przy 120konnych wersjach też jest znaczek jtdm, no chyba że ktoś sobie go wcześniej ściągnął lub tak zamówił u producenta.
u mnie też jest czerwone M (170KM). Może jest tak jak w VW, że w zależności od mocy inne są kolory?
U mnie srebrny w 2.4 200km
Ori srebrne M miały ino 8V. 150 kuni i wyżej czerwone.
170 KM i jest u mnie czerwone.
2.4 rok 2007 lift 210km i wszystko srebrne, może po spraniu :)
Ludzie:
120 i 200 KM - "m" srebrne
150 i 210 KM - "m" czerwone
a jak macie inaczej to albo się sprało, albo blacharz kupił pierwszy z brzegu na allegro i nie trafił :)
a 170 ?
a 136 ?
a 163 ?
:P
Przyznaję, że nie wiem :D
Strzelam, że czerwone :) a 136 konna (czy ile ona tam miała) 2.0 ma srebrne :D
Jam mam 2.0 170 KM i jest czerwone od nowości. i nadal jest :)
moje foto 2.0 170 było wcześniej - srebrne - sprane :lol:
bez dpfa na serii 176 - calkiem niezle jak na 201.000km
finalnie cos lekko ponad 200/418 o ile dobrze pamietam bo nawet kresek nie bralem bo czas gonil i lecialem prosto do domu
no II calkiem inaczej w koncu reaguje i to mnie cieszy
Bocian, jaki koszt zabawy jeśli można wiedzieć? :)