mam pewien pomysl jak zrobic brewki do alfy 155 :lol:
jesli bylo by duzo chetnych to moge cos takiego wykonac mnie osobiscie sie podobaja zwezone przednie lampy w AR155
Printable View
mam pewien pomysl jak zrobic brewki do alfy 155 :lol:
jesli bylo by duzo chetnych to moge cos takiego wykonac mnie osobiscie sie podobaja zwezone przednie lampy w AR155
Hehe, przypomniała mi się sytuacja ze spotu jak ktoś opowiadał o brewkach zrobionych z czarnej taśmy izolacyjnej :shock:
co do swiateł w AR to mam pewne ale ...
a jak zalozyc do tego jeszcze brewki to juz pozostaje tylko w dzien jezdzic albo na dlugich :wink:
mnie np podobaja sie cieniutkie brewki w gornej czesci lampy dopasowane do grilla ktory jest powiedzmy to w ten sposob "wlozony do srodka" lub jak ktos woli wepchany do tylu
a co do brewek z izolacji to mam nawet takie foto zreszta sami zobaczcie
Ps ma ktos moze taka dokladke pod zderzak przedni do sprzedania??
BLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Nie no, nie dość, że te lampy są wąskie to jeszcze je brewkami dobijać...
Dewastacja oryginału...
Na wiosne chyba co poniektórych ponosi, a to lusterka w stylu 3M, teraz brewki :shock:
Może otwożymy temat pod hasłem : JAK NAJLEPIEJ OSZPECIĆ BELLE ?
dla mnie momba :twisted: a moze calkiem zakleic swiatla no bo w sumie po co takie cos białe na przodzie sie pałęta :?: :mrgreen:
a mnie się podoba
co w tym fajnego...
SYSUNIAdq, na www.alfisti.net poszukaj brewek :)
ja bez wzgleu na wasze komenty i tak postaram sie zrobic wlasnorecznie jakies fajne brewki nie tak przesadzone jak ta izolacja na tej czarnej alfie ale takie cieniutkie i tylko od gory zeby po prostu zmniejszyc szpare miedzy maska a lampa bez przedluzania maski tak jak to robia fanatycy calibry..... no i rzecz jasna nie z izolacji hehhehee
a co powiecie o tym grilu tak wlozonym do srodka??
grill wlozony do srodka? alfy mialy tak orginalnie/oczywiscie niektore wersje! zreszta ja tak mam/ co do tych lamp przy czarnym kolorze wyglada to calkiem calkiem ale watpie aby jeszcze jakies swiatlo z takich reflektorow bylo widoczne,i smiem twierdzic ze taki ciekawy efekt jest tylko przy czarnym kolorze w komplecie z ta nakladka na spojler .czy sam bym tak zrobil ?raczej nie ja jestem zwolennikiem tuningu niemieckiego tz jak najmniej zmian na zewnatrz a jak najwiecej pod maska.cala frajda jest jak niepozorne auto jedzie i przyspiesza jak rasowa wyscigowka
A ja bym nie miał odwagi poprawiać Włocha.... i czy w ogóle to jest wykonalne :)? grzech ;)
jest to wykonalne ja zrobie takie brewki i zobacze jak to bedzie wygladalo jak juz wszystko bedzie gotowe wloze zdjecia natomiast dzis robilem sobie lampy. malowalem na czrny mat odblask wokol soczewki powiem szczerze w dzien efekt maly ale w nocy widac tylko swiecaca kropke a na dlugich jest swietne to ze swieci lampa od dlugich i jest czarny kwadrat wokol soczewki i maly swiecacy punkcik. niby mam zdjecia tego ale robione telefonem i kitowo wyszly ale na zywo rewelka
MAM PROSBE DO TUNINGOWCIW.SPRZEDAJCIE ALFY PROSZE!!!!KUPCIE BMW A NAJLEPJEJ VW I SMIALO DO WICHATUNINGTURBOLOCK.POZDRAWIAM
widocznie niektorzy lubia jak wlaczaja soczewki i swieci im cala lampa zamiast wlasnie sama soczewka no coz kazdy ma cos swojego do dodania
no wlasnie zalezy kto co doda ja nie mowie o spawaniu klapy z tylu czy robieniu wlotow na masce tylko o malym liftingu jakim jest przerobienie lamp z bialych na czarne bez utraty oczywiscie mocy swieceniea tych lamp no ale niektorzy widza tylko zdjecie i mowia ze to lipa a ja wam powiadam zobaczcie na zywo i sie zakochacie bo autko robi sie bardziej agresywne jeszcze jak dodamy oryginalne czarne migacze boscha lub hella pozdrawiam
no jak juz wczesniej powiedzialem kazdy ma swoj gust
A mi się podoba, w tej Alfie ze zdjęcia, ta nakładka pod zderzak
nakładka jest gustowna, to fakt
nakładka super chętnie stałbym się posiadaczem takowej , co do lamp to mam małe wątpliwości, aczkolwiek uważam że każdy robi to co lubi...
no własnie spotkalem sie z kilkoma osobami i kazda chce miec taka dokladke ale gdzie taka nabyc??? jak ktos wie gdzie mozna taka kupic w okolicach krakowa to prosze napisac....
pozdro
no a teraz padl wybor czrnych kierunkowskazow do alfy polerowanych na wysoki polysk
jak mi sie znudza to zapodam spowrotem biale:P:P