Idzie to jakos zdjąć by latało to troche szybciej na 6 biegu? bo wstyd mi czasem na trasie :D
Printable View
Idzie to jakos zdjąć by latało to troche szybciej na 6 biegu? bo wstyd mi czasem na trasie :D
Ty tak serio? GT ze zdrowym JTD spokojnie 220 licznikowe zamyka. Nie ma czegoś takiego, jak ogranicznik prędkości. Niby jakimi prędkościami jeździsz, że musisz się wstydzić...?
Jest
Ustawiony na 299 :)
no ja chciałbym zeby chociaz ze 240 latała :)
- - - Updated - - -
http://allegro.pl/alfa-romeo-gt-30-30mm-zawieszenie-sportowe-i5543348555.html
jest sens cos takiego zamontowac czy to wg was badziew?
Jedni powiedzą, że badziew, inni że ok.
Wg mnie średnie to. Wolał bym osobiście porządny zawias.
nie chce z tej GT robic bolidu a samochodem jezdzi zona wiec moze jednak nie taki badziew to co pokazalem :D chcialbym ja deko obnizyc i usztywnic bym mogl raz na jakis czas sie tym przejechac i nie czuc sie jak w kajaku :)
Ile ty kolego masz lat? Bo wydaje mi się, że najpierw powinno się nauczyć resoraków. Gdzie chcesz niby dieslem 240km/h jechać?
Ogarnij się.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Polskie drogi i 240 :V no powiem ryzykownie jadąc 160/180 to już max jest chociaż i tak Św. Krzysztof wysiada , niestety w VW przez takie prędkości straciliśmy komplet opon , koleś wyjechał sobie myśląc że zdąży uciec no niestety na oponach zrobiła się płaszczyzna w jednym miejscu i ciężko było na tym jeździć
Ku przestrodze https://www.youtube.com/watch?v=vFYHovJEUBg
nie wiem czemu ten kolega trollem jest:))serio takie głupie pytana zadaje,zaraz doda ze opel lepszy:)))
- - - Updated - - -
tylko poczytac jego post
A tam zaraz trol
Przeca.gyty 1.9 robi 242 wg gps
Sprawdzone :p
Na zamknietym odcinku itp
dopisz, że to nie takie salonowe te GT ino po modach ;)
No nie salonowe
Ale 242 bylo
Fabryczna 150 konna GT aby uzyskać prędkość 200 km/h potrzebuje ponad 80 s. 170 konna już 75 s. Zrobiona na 199 (jak Bociana) podejrzewam, że potrzebuje ok 60 s.(brak danych ze źródła). Problem jest w tym, że rozpędzanie się powyżej będzie trwało wieki i zajmie naprawdę wiele kilometrów. Czy to się nazywa "lataniem"? Nie patrząc na przepisy to jadąc 200 km/h nawet autostradą w PL (super 2 pasmowe autostrady) to są to krótkie odcinki bo co chwile pas będzie zajęty. Ujmując bezpieczeństwu to przyjemności dieslem powyżej 160 km/h jazdy nie ma ŻADNEJ. Diesel = ekonomia a przy wyższych prędkościach jej brak.
Do autora - zrób sobie czipa na 170, czy 200 z nowym IC i się ciesz dobrym momentem obrotowym a nie mocą maksymalną.
jaboleq w koncu konstruktywna odpowiedz :) a ty drifter to mozesz mi.......alfe pociagnac :D
- - - Updated - - -
a ty szkodniku jakbys pojezdzil moja vectra to bys swoje gt zaciagnal na szrot :D ale mojej zonie to gt pasi i jest OK :) i tak ma byc
dzieki za wszystkie rady porady ale ..............sa dwie jedna sie pie..... druga żre :D
Gdybyś najpierw przejedź się GT ze sprawnym zawieszeniem. Ale coś czuję, że ani podniesienia mocy, ani wymiany zawieszenia nie będzie.
A co do holowania - musisz wozić linkę.
lexus.infiniti to są klasa samoch.nie vectra:),po 2 to bys ni emiał szans z gtekiem kontra vectra:)