witam wszystkich alfaholików z Rybnika i okolic, może byśmy się kiedyś spotkali pogoda coraz lepsza...piszcie jakieś pomysły:) co, gdzie, kiedy!! pozdroffka, szerokości na drodze
Printable View
witam wszystkich alfaholików z Rybnika i okolic, może byśmy się kiedyś spotkali pogoda coraz lepsza...piszcie jakieś pomysły:) co, gdzie, kiedy!! pozdroffka, szerokości na drodze
Najbliższy. Spot Jastrzębie 25.04.2009 Ślub AR_33 i Lidki. Śledź temat.
jakby cos mialo byc w rybniku to oczywiscie pisze sie bo jakze by inaczej
Jestem jak najbardziej za (mimo spotu w Jastrzębiu) możemy się spotkać nad zalewem albo w okolicach lotniska
No to proszę, jeden chętny na organizatora i jazda pany ;)
wiec dzialajmy panowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Koledzy tylko proszę zorganizujmy coś w tygodniu, bo w weekendy zawsze pracuje:) mam nadzieję że uda się coś sklecić:) pozdroffka szerokości na drodze panowie:)
Jak by co to ja się pisze na taki spocik!!!!!!!!!!!!!!
no więc panowie co gdzie i kieddy???????
Ps: zalew to dobry pomysł.
No powoli coś się zaczyna rodzić ;P
Można zorganizować coś wielkiego i poprosić o udostępnienie rynku ;)
z checia bym takze przyjechal,tylko mnie znow pasuje tylko wekend
pozdrawiam
no z rynkiem to jest dobry pomysł:) !!
Popieram Inicjatywę jak najbardziej!!!!! gdziekolwiek:)
Panowie termin ?
Dychać pany!
bylebych nimiol szkoly
polecom działka u Ferki - lux impry i super wice w zestawie :D
Jestem chetny ale kiedy to ma być ??
To jak z tym spotem proponuje PNIOWIEC duży parking itp
Ja też się pisze:)
Morze wykorzystamy Weekend np.3 maj:)
Ja z chęcią się pisze na spocik tylko kiedy i gdzie ! Pozdro
Pniowiec - średnio mi się podoba, daleko od centrum i mało atrakcji :P
A w weekend majowy odpadam ;)
a może byśmy się spotkali na parkingu kolo "starego kościoła" dokładnie tam za bahamas, w miare blisko centrum:)hehe więc może przejechać w kolumnie przez centrum ewentualnie później się gdzieś przejechać:)! Co myślicie o terminie 5 maja? ja w weekendy odpadam, zaś w tygodniu chyba każdy da rade sie spotkać popołudniem:)pozdro
Pomysł z parkingiem jest fajny, natomiast w tygodniu to licząc przyjazd z jastrzębia to dopiero około 17:)
może być koło 17 w tygodniu :)
wydaje mi się, że jak się spotkamy w tygodniu po 17 to nie ma żadnego problemu:) w końcu nie ważne gdzie i kiedy ale ważne z kim!!:)hehe pozdro
w przyszlym tygodniu mam na 14 do pracy...
Koledzy jak planujecie spot 5 maja to moze byscie podjechali 1 do Piekar? Przeciez to w cale nie jest daleko a im nas wiecej tym fajniej mysle. Na spot w Rybniku sie pisze ale nie w terminie wielkiego weekendu majowego bo 1 bede na spocie w Piekarach a pozniej mi nie pasuje. Ale w polowie maja jak najbardziej.
allo, chłopaki to co spocik we wtorek o 17:00 na parkingu kolo bahamas?? bo na tym się skończyło na forum, piszcie kto będzie...:)pozdro
mnie nie bedzie bo pracuje do 21 :-( jakbyscie robili spocik w sobote to kolo 18 po szkole molgbym wpasc i was poznac :-)
Ja czekam na informacje, w weekend ciężko bo szkoła albo praca, natomiast w tygodniu, wieczorem jak najbardziej jestem otwarty na propozycje
Wtorek troszkę nie w porę - -może niedziela??? a tak każdy zapracowany
Przyjadę
ja tesh będę zobaczymy ile osób przyjedzie:) pozdro