Czy w radionawigacji fabrycznej rok 2007 można podłączyć AUX? Jest z tylu takie wejście?
Printable View
Czy w radionawigacji fabrycznej rok 2007 można podłączyć AUX? Jest z tylu takie wejście?
ConnectNav = nie ma takiej opcji.
Do urządzeń z muzyką.
A wiesz ze to radio odtwarza plyty z plikami mp3?
Tak, wiem. Korzystam z Apple Music, więc byłoby to dla mnie dużo bardziej wygodne niż obecnie.
?? Jak to radio z navigacja te co byly pierwsze stosowane (to chyba wlasnie ConnectNav bo mam rocznik 2005 ) odtwarza mp 3??
http://www.forum.alfaholicy.org/159_...lizacja-4.html
Nawigacja jak w linku wyżej, o tą chodzi.
Podłączam się do tematu. Moja alfa również ma radionawigacje, ale potrzebuje wyjście na kabel miniJack jako AUX, gdyż słucham muzyki głownie z tel, lub mp4, istnieje taka opcja podłączenia samego kabla? A jeśli nie to czy w standardowym radiu alfy, gdybym zdecydował sie na zmiane, jest takie wyjście? Zamiana na zwykłe ori alfy jest dobrą opcją?
Mozna. Pannamysia wrzucila linka, tam jest wszystko.
A czy jest takie rozwiązanie(tu raczej pytanie do magików elektronicznych) by poprowadzić kabel AUX z radionawigacji? Jest to warte zachodu? I nie pytam o transmiter FM, bo tego nawet nie biore pod uwagę.
Poszukaj tematów na temat loudlinka albo yatour podłączanych w miejsce zmieniarki.
To ja zapytam: odtwarza mp3 z plyty wlozonej do tej szczeliny? Czyli albo mp3 albo navi? A jak mam bose ze zmieniarka i ta navi to jak wrzuce plytke z mp3 to odtworzy? Nie mam jak sprawdzic bo sie rozchorowalem i wydawalo mi sie ze to navi nie czyta mp3
ConnectNav odtwarza MP3, ale uwaga - płyta musi być nagrana wooooolno. Bo inaczej będzie się ciąć okropnie.
Co do fabrycznej zmieniarki - jeśli to ta Blaupunkt 10xCD to niestety nie czyta MP3. Polecam to wyrzucić i zastąpić np Densionem z Bt.