Hej
Może byśmy zorganizowali jakieś spotkanko w naszych okolicach?
Co Wy na to?
Printable View
Hej
Może byśmy zorganizowali jakieś spotkanko w naszych okolicach?
Co Wy na to?
dobry plan, tylko na wikend sie ponos szykuje nie fajno pogoda :( ja bym pozbierał moze Penny by jechal i Cycus jak bedzie cos wiecej info dam im zanc
Proponuję Kopiec 1 maja :)
ijee kaj tam maj :D ale tak 1 Maja na jakiego grila to by szlo :D pamietam z 2 tydnie temu był tam zlot VW corrado i ofem na tym parkingu stalo z 15 aut w kołko i w srodku se grila robili :D muza leciała :D siedzenia sie wzieli :D szlo by cos podobnego zrobic.
witam
dzis w rogoźniku byl zlot BMW, akurat z kumplem zatrzymalem sie obok nich, nie zeby to byla jakas prowokacja tak wyszlo bo dobra miejscowa na papierosa. grill sie smarzyl nawet fajnie to wygladalo. tak sobie pomyslalem ze park w rogolu to niezla miejscowa na taki zlot, spokojna duzo alejek gdzie mozna by sie sprawdzic. kto wie moze w przyszlosci;]
Witam, ja też się piszę na spotkanie a co do ślubu AR_33 to jeszcze nie wiem czy się pojawię gdyż muszę zrobić pare rzeczy przy mojej Belli. Tak nawiasem nie wie ktoś może gdzie w okolicy Piekar znajdę dobrego i taniego lakiernika?
mam dwa grile, kupe wegla drzewnego i smak na pieczone miesko...hmmmm niestety ale zapowiadaja za 2 tyg deszcz w wekend,jakby nie padalo to ja sie pisze, nawet do siedzenia by sie cos wykabinowalo,mniejszy parking bylby dobrym wyborem moze wieczory beda troszke cieplejsze
Penny co Ty o tym myslisz??
ja też jestem za jakimś spotem i pisze się na to jakby co to dajcie znać chętnie się pojawie :)
No to zatwierdzone :D
Byliśmy wczoraj na Kopcu w czwórkę (Cycus , GoNiuS ,MarcoM23 i ja) i ustaliliśmy ,że 1 maja robimy tego grilla z tym że nie wcześniej niż o 16:00 bo Cycuś musi do 15 być w robocie. Ale za to po robocie przywiezie nom kista browaru :D
W razie deszczu możemy spot przenieść do Myśliwskiej - jak będzie zimno to do środka a jak nie to pod dach na placu :)
Robię wstępną listę:
1. penny21
2. GoNiuS
3. Cycus
4. MarcoM23
5. george11
6. coachu
7. michal87tg
no dobra dobra chłopaki,
akurat ten spocik będzie się musiał obejść beze mnie bo majowy weekendzik mam zaklepany w Szczyrku...
trzeba by może trochę więcej osób skołować ja dopiero zaczynam więc jeszcze nikogo nie znam za bardzo
ja się pisze na jakiś spocik z grillem w długi weekend:)
witom
no to gro,tak jak my godali tak zrobjymy,jak zech pedziol mom 2grile,trza ino bydzie jakos habanina przejechac w drodze do Jastrzymbio co by bez tydzien skruszalo to na grila bydzie jak znot,
pogoda mo byc a jak nie bydzie to sie bydymy potym frasowac
pyrsk lutkowie
Witajcie.Jeśli będe miał wolne to się zjawie.Pozdrawiam.
ja ja chopy. Do siedzenio niech sie kazdy wciepnie cos do bagola jakes stołki skłodane i bydzie git jo pochytom moze stoł skłodany kas miołch. koc tys jakis mom :P.
Mało ludzi cos. Mysla ze bydzie wiecy chetnych :)
no to jak bydzie deka i maska ze auta to jo swojej dziolchy nie biera bo wyglado mi to na sex party, jesce sie wtos z kamerom znojdzie i w necie sie bydymy logladac he he he he
no i piknie zapraszomy wszystkich chyntnych co majom smak na wurst,zymft,i bier, dziolszki we wlasnym zakresie
1. penny21
2. GoNiuS
3. Cycus
4. MarcoM23
5. george11
6. palchon
7. michal87tg
8. henio1972
Zrobia dzisiej jakieś ulotki żeby powkłodać piekarskim alfom za wycieraczka :)
Właśnie sprawdziłch pogoda na 1 maja. Wszystkie portale wróżom .... dyszcz :/
No panowie niestety :( ale mnie nie liczcie na tego grilla :( robota - skończę późno. :( (jeszcze później niż ustaliliśmy)
1. penny21
2. GoNiuS
3. Cycus
4. MarcoM23
5. george11
6. palchon
7. michal87tg
8. henio1972
9.Lucas12053
Wstepnie wpisuje sie na liste :D nie wiem jak bede robił 1 maja ale chetnie bym wpadł :D co prawda mam w wasze rejony 50 kilosów ale Moja Srebna Strzała pewnie chciała by poznać nowe Dziewczyny ;] hehe
takze jeszcze dam znac czy przyjade :) noi musicie mnie pointruować gdzie to jo mam przyjechac :P
No toś mje teraz zabił... Znaczy do której musisz być w pracy? Z kim ja będę browary sączył ? :(
Z Olkusza prosta droga :) Walisz "94" w kierunku na Bytom, potem zjeżdżasz na "4" na Czeladź , koło M1 w Czeladzi w lewo i dalej "4". Przed Bytomiem zjeżdżasz na Jana Pawła II i dalej prosto aż pod sam Kopiec.Cytat:
Napisał lucas12053
Mapa: [img=http://img512.imageshack.us/img512/8038/kopiec.jpg]
supeeeerrr ! wielkie dzieki za pomoc :D
wczoraj postanowiłem zakupic navi i takteż zrobiłem :p hehe
wiec teraz tylko ulica i jestem na miejscu ;] hehe
01. penny21
02. GoNiuS
03. MarcoM23
04. george11
05. palchon
06. michal87tg
07. henio1972
08. Lucas12053
09. rufiki (może sie skusi)
skoro Cycus napisał że go nie będzie to może przełożymy godzinę spotkania np. na 12 lub 13, piszcie co o tym myślicie
No to była by chyba odpowiednia pora nawet ja myślę że jakby było to o 14.00 to też by było dobrze
cze! spotkanie ok jak najbardziej za ale ta godzina(12-13sta) mysle ze15sta czy 16sta bedzie ok .
no trzeba się dogadać dokładnie co do spotkania o której godzinie to może na ta 15.00 co wy myślicie?
witam
mnie tez by pasowalo trocha pozni,bo z Polkowic byda wracol, szkolenie mi wypadlo nagle i niespodziewanie F_ _ _K
pozdrowka
no to sommy zgodani :)kopiec godzina 15ta poczatek znaczy sie jak ktos mo czas moge wczesni przyjechac np miejscowka 3mac hehe i grila rozpalic :)mysla ze i tak peny bydzie wczesni niz wszyscy:P w koncu mo nojblizy hehe a i mysla ze gril tyz mo srogi bo decko wusztow sie musi zmiescic .
ok to 15 :)
jo tyz zech jest ze Piekor,ugodomy sie z Penny i piknie Wos wszystkich przywitomy wusztym i piwkiem...
wszystkich chetnych zapraszamy...
aaaa wlasnie byda na 100% szkolenie dopiro 09.05 trocha mi sie pokobylylo
pozdrawiam
byłem tam wtedy, niedawno też zleciały się tam hondy - to jest fajne miejsce, nieduży parking (ale z 30 aut raczej wejdzie:D ), zamknięty z 2 stron lasem, obok chyba jest jakaś restauracyjka gdzie można cos wszmać jak by po grillu nadal ktoś umierał :D :D :D jeziorka itp:D na wreda to i na tej plaży przy jeziorze można by grilla zrobić :D :D :D
ja też jestem z Piekar i mieszkam pare bloków obok Pennego więc będę o tej godzinie co On, jako gospodarze musimy przywitać wszystkich gości :D
hej RogerIZ28 nie wiem jak reszta ale ja i Penny jesteśmy raczej za spotkaniem przy kopcu :P
czesc jestesmy tu nowi... bedzie jakas kobietka na tym spotkanku??
Czy moglby ktos dokladnie napisac gdzie bedzie ten spot? Jak na niego trafic? Jesem nowy z chcecia bym wpadl na 1 spot ale nie wiem dokladnie gdzie on bedzie wiec bede wdzieczny za dokladne wyjasnienie miejsca i godziny spotkania. Pozdrowka.
[QUOTE=hobbit_666`;175397]Czy moglby ktos dokladnie napisac gdzie bedzie ten spot? Jak na niego trafic? Jesem nowy z chcecia bym wpadl na 1 spot ale nie wiem dokladnie gdzie on bedzie wiec bede wdzieczny za dokladne wyjasnienie miejsca i godziny spotkania. Pozdrowka.
Myślę że to Ci wystarczy zobacz sobie rzut satelity i będziesz wszystko wiedzieć :)
Racibórz, - Piekary Śląskie, Do Kopca Wyzwolenia - Zumi.pl Lokalizator internetowy
Do zobaczenia na miejscu :)
---------- Post dodany o godzinie 20:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:55 ----------
Racibórz, - Piekary Śląskie, Do Kopca Wyzwolenia - Zumi.pl Lokalizator internetowy
Tutaj jest bliżej :)
bo ja przyjadę sama .... stąd moje pytanie czy będzie jakaś kobietka:)