no co koledzy z pomorza maja taki temat, to my tez :D
Printable View
no co koledzy z pomorza maja taki temat, to my tez :D
że niby zamiast ogólnego z pozdrawianiem? czy widziane nowe, ciekawe itp ? bo jakoś nie wyjaśnione co i jak ;)
ahhh no zapomnialem :) oczywiscie chodzi o mijajace sie na drodze Alfinki :)
czyli dokladnie to pierwsze pozdrowienia na drodze :D regionalne :P
Ty loco145 a to nie Ciebie czasem widzialem dzis w Opolu pod Tesco?
dokładnie Parzi :D nie poznalem w pierwszej chwili ale potem OK to cos znajomego bylo :D
Ja wlasnie nie bylem do konca pewien,ale pozniej blachy skojarzylem ;)
Loco145 widziany dziś przed południem na 1 maja :)
ps. nie słychać że to JTD :)
pozdro!
noo troche slychac na wolnych obrotach ale tylko z przodu :) z tylu ladny pomruk za sprawa rynny :D chciałem też pisać ze widziałem tam Kolegi 146 ;) ładny kolorek :) najpierw stala na parkingu jak rano jechalem a potem na chodniku ;)
ano stała tam, dzięki dzięki :D do zobaczenia na drodze :D
ktoś mi dzisiaj machał na skrzyżowaniu plebiscytowej z ozimska przed 13 ;> 155 czyja to bella ?? :D fajna GT stała dzisiaj pod hotelem zaraz przy rondzie na oleskiej :) krwisto czerwona :D Parzi przyciemniles boczne szybki czy juz miales ??;> dzisiaj sie przypatrzyłem pod łącznikiem :P
Mialem juz jak kupilem ;) widzialem Cie tez na parkingu,ale niestety nie bylo miejscowki zeby zaparkowac obok ;)
no właśnie też tak szukałem zeby cyknac fote :D ale kurde czaiłem na miejsce z 15 minut i lipa byla :/
---------- Post dodany o godzinie 19:03 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:03 ----------
no właśnie też tak szukałem zeby cyknac fote :D ale kurde czaiłem na miejsce z 15 minut i lipa byla :/ ale bys sie zdziwił jakbyś tu swoja alfe zobaczył :D
Jak by ktoś widział 156, kameleona na niemieckich blachach smigającą po wrocku to właśnie ja ;)
kameleon ??:D pokaż kolego !! :D jak to wyglada na belli :D :)
Bardzo chętnie ;) ale na zdjęciach nie oddaje to jej prawdziwej oryginalności...live to jest coś. Jak się polepszy pogoda to natrzaskam trochę fotek i wystawię ;)
Tak na marginesie to zamierzam pojawić się w Opolu na weekend, więc jeżeli masz ochotę można by się gdzieś ustawić na mini spota
mozna by bylo zwołać nawet kilku opolan na jakiegos mini spota :) ja niestety nie wiem czy bede na week w opolu to sie jeszcze okaze :)
jest tu moze ktoś z prudnika ?? widziałem dzisiaj po drodze jadac na łacznik czarna 156 i w jakiejs wiosce za klisinem czy w klisinie bordowa 145 na opr :)
Ostatnio mijalem sie z czarna 156 wyjezdzajaca z Krapkowickiej w Opolu.Moze to ktos z was??? jezdzi 156 i okulary przeciwsloneczne a w reku telefon :> hehe
Pod realem na brzeskich numerach 146:
http://img139.imageshack.us/img139/8154/121212w.jpg
z kim sie wczoraj w żywocicach mijałem po 17 ?? brązowa o ile dobrze spojrzałem 155 :)
ja swoją 147 bella często stoję pod realem :D
a dzisiaj chyba widziałem kolegę w alfie 156ss srebrna pod Uniwerkiem na oleskiej :) pierwszy selespeed którego widziałem na opolu:)
Nie pisze sie postu pod postem. Upomnienie
kto mnie dzisiaj gonił po wschodniej i ślimakiem w doł srebrna 156 ??;> ze musiałem troszke przyspieszyc ??:D
jezdzi ktoś z forumowiczow studentow opolskich srebrna alfa 156 ?? wydaje mi sie ze JTD na op blachach na oz w piatek stala kolo 10 o ile dobrze pamietam:)
a jak was rozpoznać:))? że to WY:)?
kazdy kto mlody :D i tak z pasja patrzy na kazda przejezdzajaca alfe :)
no ale tez widzisz mniej wiecej na jakim parkingu stoisz. Ja np czesto widuje sie z kolega Loco145 :)
Dzisiaj na świdnickiej okolo 15 ktoś mnie śmignął spod świateł. Czerwona 14x. Przepraszam ze nawet nie zakumałem, ze to AR. Jestem dopiero początkującym kierowca i Alfistą.
Pozdrawiam :)
Kto dziś ok. 9 rano leciał za mną srebrną 146 od mniej więcej Słowiańskiej do Kromera ? :)
ja mijałem dziś koło czternastej 156 na odcinku od dominikańskiej do hali targowej ;D pozdrawiam ! elegancko rączka do góry hehe
Dzisiaj wracałem z Książa Małego, pozdrawiam chyba 156.
---------- Post dodany o godzinie 18:03 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:02 ----------
//EDIT:
Kierowca odmachał :) yey!
czyja 166 na opolu skrzyzowaniu oleskiej z plebiscytowa z motorem policyjnem z przodu ??;)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 146 (rej. Dw.....86)za którym wczoraj jechałem z Wrocka do Poznania, który wskazał mi objazd. Ładnie poginał i miło sie jechało wspołnie szkoda że odbijał na Żmigród chyba ;))
Alfa GT w kolorze Lipari na tablicach SBIXXXXX niestety nie odmachali, okolice Korony w kierunku na Wawe ...
Machajmy i swiecmy to moze cos sie zmieni, strasznie slabo z tym w tym Naszym Wrocku jest jeszcze troszke i sie poddam w ogole ...
pozdrawiam
makabre13.pozdro,mijalismy sie,.holdek za toba jechalem wczoraj od Borowskiej do Kolataja we Wrocku,mrugalem dlugimi .,nie bylo reakcji.pozdrawiam.
146 na OB na parkingu płatnym pkp w opolu :P czyja ??:) fajna zielona kolo 13 nie mialem jak wyjsc z auta pstryknac i wrzucic tutaj ;p
Przepraszam jeżeli nie widziałem, jestem świeżym kierowca i często skupiam sie na tym, żeby dobrze jechać. Często łapie sie na tym, ze AR widzę zbyt późno żeby pomachać.
A jeżeli to były godziny wieczorne to moja zona prowadziła, tez dopiero co zdała prawko i jeździmy wieczorami po mieście żeby się oswoiła z nasza lisicą.
Enyłej pozdrawiam.
ps.
Nick pisze sie macabre13
no to mnie teraz zabiles :) jestem winny i przyznaje sie chociaz nie pamietam zebym jechal Borowska w ogole moje numery DOL19049 jesli jestes pewny to chyba do Olawy przyjade specjalne odmrugac !!!!
Ja widzialem srebrna 156 i odmachalem przez okno reka ... skoro piszesz ze nie bylo reakcji to chyba nie do Ciebie?
Jesli przy skrecie w Kosciuszki to do mnie.
Bombastycznie !!! pozdrowionko widze ze zaliczone, niestety tak jest ze tyl mojego samochodu mowiac delikatnie nieco ogranicza widocznosc i jak ktos dosc blisko jedzie zero widocznosci jesli chodzi o swiatla.
Ale tak pamietam kierowce ktory sie nawet usmiechnal :)
pozdrawiam raz jeszcze
Co do tematu:
dzisiaj:
1)Dlugoleka wyprzedzanie czerwonej AR156 sedan na DWRXXX mruganie i nic :(
2)Wrocek Braniborska mijanie z czarna AR166 mruganie i nic :(