panowie ile może być wart komplet takich felg bez opon(17cali, et 40,5)?
chciałbym felgi w czarnym macie i nie wiem czy opłaca się je malować czy sprzedać i kupić już w kolorze
Printable View
panowie ile może być wart komplet takich felg bez opon(17cali, et 40,5)?
chciałbym felgi w czarnym macie i nie wiem czy opłaca się je malować czy sprzedać i kupić już w kolorze
Ti myślę tak 1500 spokojnie. Ładne są, maluj i zostaw sobie
w świętokrzyskim jest ktoś kto się tego podejmie i nie spierdzieli?
kijanka serwis na 1-maja maluje przyzwoicie ... znajomy 17 do alfy malował i zadowolony jest
Kijanki bym nie polecił... lakier bardzo miękki, bardzo dużo zacieków porobili, na wybrany kolor pomalowani tylko front felg, wewnątrz tylko podkładem.
aha... no to nie wiem kolega miał całe pomalowane na czarno... a jak nie to troche zabawy i za 100 zł sam sobie spreyami pomalujesz :D obydwie pomalowane spreyami
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=187096&stc=1
No nie wiem, ja bym felg Ti sprayem nie malował ;)
A nie mogą zostać takie? Przecież nie wyglądają źle. Jak pomalujesz na czarno, to optycznie się zmniejszą o jeden rozmiar
Możesz też je sprzedać za 1500 zł z oponami i kupić z bazaru taki sam wzór, tylko 18-ki ;)
Masz dostęp do kompresora? Znam temat lakiernictwa i jeśli chcesz zrobić to sam i porządnie to chętnie Ci wytłumaczę jak to zrobić krok po kroku. Od sprayow trzymaj się z kilometra :-)
Co prawda nie Ti ale sam robilem renowacje na zime i wyszlo zajebiscie;) stan felg byl oplakany a tak papierek scierny podklad lakier i klar. Na wieksze ubutki szpachla ameliniowa. W zasadzoe wszystko ladnie wyprowadzone papierem. Pistolet taki sredni z marketu z dysza 1.4 Załącznik 187122
panowie no stan felg według mnie nie jest aż tak zły żeby je malować czy coś, chodzi mi bardziej o to aby je czymś z wierzchu potraktować żeby ładniejsze były
Jak nie chcesz zmieniac koloru na stale bez ingerencji to pozostaja ci plastidip czy jakos tak. Ale licz sie z tym ze lakier bedzie trzeba co jakis czas malowac.
A najlepiej to ladnie umyj felgi, daj wosk i bedzie miodzio. Felgi ti sa ladne same w sobie
jakie produkty panowie konkretnie polecacie
Ja też mam TI i też je regenerowałem, tylko tym razem w Radlinie (sam mieszkam w Górnie).
Jak chcesz to możesz podlecieć do mnie i zobaczyć jak mi zrobili.
Nie jest to ideał ale dużo lepiej niż poprzednie z Kijanki.