Wpisujcie sie koledzy gdzie to przebywacie :) Najlepiej swoimi Alficzkami :)
Norwegia :)
Printable View
Wpisujcie sie koledzy gdzie to przebywacie :) Najlepiej swoimi Alficzkami :)
Norwegia :)
Londyn juz od 2002 roku z przerwami...
Niestety Alfa czeka w garazu na moje powroty...
ja mieszkam kolo liverpoolu ze swoja alficzka tez juz 7 lat zeszlo
ja w manchesterze bylem swoja Alfa :) Teraz w Norwegii
Jak kupię swoją wymarzoną GT to będzie przebywac razem ze mną w Brnie :)
UK, wiocha obok Nottingham
Irlandia- Macroom od ponad 3 lat, z Alfą od 2.
ja najpierw 155 przez rok w Edynburgu teraz przez dwa lata 166 mam tu jeszcze kumpla co jest 164 krecimy sie tu z kierownicami po lewej stronie
coventry kolo birmingham.156 ledwo juz dyga ale powazny remoncik juz tuz tuz
Witam ja z antwerpii nadaję ze mną moja kolejna 164ka
Glasgow 3 lata, wczesniej Ira ;-) Od roku 156 i alfadiag (pare razy juz mi dupe uratowal, wiadomo ile serwis liczy) Pozdro
A ja jestem obecnie we Woszech w Napoli. Ale tylko na wakacjach wiec niewiem czy moge sie zaliczac do waszej grupy :-) No i oczywicie przyjechaem tu moja 155.
Teraz mieszkam w West Hallam. DE7 6GZ.
Powoli, najpierw muszę poskładać swoją do kupy.
17 mil ode mnie :D (niby 30min drogi;) moja wiocha sie zwie Kegworth, DE74 2DF :)
zrob to co trzeba w swojej Alfince i zrobmy sobie spocik bo nas juz sie trochu zbiera ;) a juz watpilem ze nikogo ni ma :D
Ja teraz w mojej wymieniam plyny, za tydzien olej + filtry a za 2 tygodnie rozrzad :)
new brighton ch45 2jw
Od roku AR 156 2.0 TS Reykjavik Islandia.
Hei, ja od ponad trzech lat Norwegia (Sandnes) od półtora roku z AR 156 SW 1.9 JTD. Pozdrowionka.:)
Ja jestem w Itali od 2lat AR156 2.4JTD jest zawsze zemna tu ja kupilem okolice Udine:)
Witam, ja już odpięciu lat w Navan, Irlandia. Alfą 156 1.8ts jeżdżę dopiero pół roku
Chełmiec dokładnie.
Ja moją Alfą przepycham się w Monachium pozdrawiam wszystkich...
A mnie można znaleźć w Bergisch Gladbach pod Koln. Pozdrawiam.
Ja jestem w Irlandii, ale Alfa czeka na przyjazdy w Polsce :-(
aldershot w uk,
2 lata 156 2.0 tsik, teraz od roku 1.9 klekotek
gu11 1hr
pzdr
Od wczoraj szczesliwy posiadacz Alfy 156 1.9JTD, juz z szesc lat w UK, obecnie w Hatfield na polnoc od Londynu. Pozdrawiam!
To calkiem blisko mnie, Feda -12 km od Flekkefjord pracuje tam niespelna 3 lata,a od grubo ponad roku podrozuje tam SW 2.4 Jtd.Ostatnia wyprawa z malymi przebojami,padl czujnik polozenia walu przez ktory spoznilem sie na prom,ale mimo wszystko jakos dojechalem.Polecam zapobiegawczo jego wymiane...
Lebara +47 450 98 494
GG 2538481
Wpisz sobie numer fona,moze sie kiedys przyda :) pozdrawiam..
hmm i cisza? ja mam jeszcze jednego alfiste, fajnie by sie spotkac i polatac
Londek Zdrój :) niestety 75 w garażu we Wrocku czeka :( SE8 4QE
Witam i pozdrawiam Alfaholic's z zagranicy. Didcot kolo Oxfordu w swojej Alfie159
a ja smigam swoja 156 w niemczech a dokladniej w Hannoverze:P
ale czesto bywam w PL :D