Witam w samochodzie pod łokietnikiem za ręcznym jest jakiś taki wiatraczek, co to jest? Jakiś zapach? to ma jakoś działac? da sie to wyjąć i wymienic na nowe?
Printable View
Witam w samochodzie pod łokietnikiem za ręcznym jest jakiś taki wiatraczek, co to jest? Jakiś zapach? to ma jakoś działac? da sie to wyjąć i wymienic na nowe?
Daj jakieś zdjęcie, o co chodzi.
Wystukane z Galaxy S5 Neo
Załącznik 189443 jak podniose podłokietnik to pod nim jest coś takiego i tam jakiś wiatraczek i nie wiem co to jest tutaj widze że jest to zaślepione
To jest miejsce na napoje.
O ile dobrze pamiętam na spodzie jest gumowa wkładka.
to dlaczego mam tam jakis wiatraczek? u kolegi jest to samo tylko ze w srodku ma czerwona gabeczkę i tez nie jest zaślepione.
Pewnie brakuje Ci gumowej wkładki, pod nią faktycznie są wycięte jakieś otworki.
Załącznik 189444
My wiemy jak wygląda normalny tunel w 147/GT...
Potrzeba nam zdjęcia Twojego "wiatraczka"
to jest zapach
- - - Updated - - -
:))mam taki wiatraczek tez:))tylko czerwony:))ty pewnie czarny :))złap jakos za to i odkrec jak słoik :))
https://www.google.pl/search?q=dr+ma...Zk7r_qy0zJM%3A taki wiatraczek???
Szczerze wątpię aby był tam jakiś zapach montowany w oryginale. Nigdzie nie ma informacji na ten temat.
Z epera:
Załącznik 189449
Mam takie coś, ale nie wiem co to jest, do czego służy i jak to opisać. Ktoś wie co to jest i do czego to służy?
Pewnie to wiatrak od 3 strefowej klimy ;)
Hehehe trzecia strefa pod podłokietnikowa [emoji4]
Nie neguje, że jest tam taki zapach ale kolega nie wstawił zdjęcia z własnego auta tylko poglądowe.
juz kiedy jeden na tym forum miał wiatraczek:))a okazało sie ze zapach:))
Napęd cyklonowy przewiewu kabiny pasażerskiej ... :edziahaha:
Panowie, w tunelu środkowym jest nawiew, a opisany otwór to jest otwór na napoje. Teraz wpadłem na to, że może to być chłodzenie/podgrzewanie miejsca na kubek. ;)
Zapach w tym "wiatraczku" jest i już. To nie jest wiatraczek, a sposób zamykania.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/01/428.jpg
Potwierdzam, sam wsadziłem tam zapach i siedzi jakby fabryka zamontowała :-)
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Zaraz się okaże, że jest dużo 147 i GT z takim "wiatrakiem" i będzie więcej pytań na forum o funkcję tego urządzenia ;).
Też mam tam zapach od CS - pasuje tak idealnie, że wygląda na fabryczny :D aż teraz ciężko tam paluchy wsadzić żeby go wyjąć :P
trzeba uważać bo może wessać i wydalić przez rurę wydechową
A ja tego nie mam. I problemu z tym też nie mam[emoji14]
Wyryte rantem felgi
jakby AR miała zagrać w horrorze to można tam wsadzić młynek do kawy, wkłada ktoś palce i jest zonk :D
Jakie powazne rozmowy :D Ja nie moge :D hahahah :D Ale sie usmialem czytajac ten temat :D