Tyle jest hamowni we Wrocku że ciężko się zdecydować, Panowie i Panie;) gdzie warto się udać ? chip mnie nie interesuje, chce tylko poznać koniki i niutki
Printable View
Tyle jest hamowni we Wrocku że ciężko się zdecydować, Panowie i Panie;) gdzie warto się udać ? chip mnie nie interesuje, chce tylko poznać koniki i niutki
jetronik...
Tanio będziesz miał w BMGTuning na krakowskiej 100 za zhamowanie, na poznanie parametrów auta w sam raz
tanio nie znaczy dobrze
Jetronik za jeden pomiar wolaja 300 zl, nie siedze w branzy ale na moje oko ciut za drogo , co do bmg to znam firme ale.... Umowilem sie juz do kogos bardziej pewnego ;)
Ktoś poleci jakąś hamownie w okolicach Dzierżoniowa / Świdnicy?
z tego co się orientuję to tam nic nie ma, najbardziej rzetelny pomiar w województwie to chyba tylko jetronik...
Słyszałem że C-TRONIC jest całkiem niezły zależy jeszcze kto co chce robić . Być może dla naszego klubu niedługo uda się wywalczyć jakieś zniżki . Rozmowy w toku
polecanie firmy w sytuacji, gdy nie miałeś z nimi absolutnie żadnego kontaktu poza "słyszałem że" nie jest fajne... ja np słyszałem o poprawkach po nich, i czy to jest wartościowa opinia? raczej nie. wartościowa będzie opinia człowieka, który pojeździ autem po ich robocie przez np 50k km bez awarii spowodowanej ich pracą. i dobrze by było pojechać na inną hamownię, manipulowanie wynikami przy pomiarze to żaden problem :)
Każdy zrobi co uważa za słuszne może se nawet kupić boxa i może też będzie zadowolony
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Panowie, widzę tutaj opinie o firmie robiącej chipa.
Ja potrzebuję tylko zmierzyć moc, bo mam ostatnio wrażenie, że trochę kucyków mi uciekło. Czy muszę coś kombinować czy wystarczy, że podjadę na jakąkolwiek hamownię?
jetronik jak ma być normalny wynik, jak chcesz coś na papierze(zaniżone lub zawyżone) to jedź gdziekolwiek