będzie jakiś "spot" żeby móc do was wpaść na jeden dzień? :)
Printable View
będzie jakiś "spot" żeby móc do was wpaść na jeden dzień? :)
Ja - wiadomo, mieszkam za płotem to nie będę rezerwował domku, ale będę do was wpadał po pracy:)
urlopu braknie aby ogarnąć cały zlot:D
Łooo.... :O W jakiś weekend na pewno przyjadę! :D
Bedzie opcja z noclegami i bez - pracujemy nad tym... Quattro ! Ty wiesz...... Test
Jeżeli jest to możliwe, to zróbcie opcje weekendowe, żeby Ci z mniejszymi możliwościami urlopowymi też mogli wpaść. Szczególnie w ten pierwszy weekend.
pomyslimy, ale albo bierzemy cały osrodek albo nic
jaki koszt za osobę?
Informacje podamy wkrotce.
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
Koszty bedą wiadome do 15 lutego
a "byłych" alfistów przyjmiecie jak coś ? :cool:
Jeśli będzie możliwość przyjazdu jedynie na weekend lub na sam tor to na pewno przyjeżdżam z Krakowa ;)
Ja na 1000% się piszę . Uwielbiam Bielsko , urlopik też nie problem . Czekam na dalsze informacje :D
A tor gdzie?
Jedyna możliwość to chyba tor FAP w Tychach.
To rozmawiajcie ze sponsorami, a ja czekam na więcej info bo póki co jestem zainteresowany :D
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
No to czekam na info jak z cenami :) bo kusząca opcja na wakacje :)
Pozdrawiam
Damian
No plan zlotu super;) Już odliczam dni ;D
O kolega z okolicy :D
Rafał poleciał z planem to fakt :D aż się boję tych 10 dni :lol:
a może organizatorzy pomyślą coś o miłośnikach ar którzy wpadną na jednodniową wizytę, chcąc pooglądać maszyny i pogadać o nich, na urodzinach w tamtym roku nie było takiej możliwosci...taki np. italian open day hehe, bo mam wrażenie że te zloty mają taki zamknięty charakter
Rok temu nie dało się wpaść na popołudnie? Z tego co pamiętam to wiele osób przyjechało tylko na imprezę integracyjną w sobotę...
Dokładnie i rok temu i dwa lata temu wpadali ludzi czy to na konkretną atrakcje, czy to na grille, ogniska :)
Jadę na cały termin. Raz się żyje :)
I badania alkomatem były. Organizator stał przy bramie ośrodka i sprawdzał. Szczęście, że nie musiał dzwonić na policje, wszyscy zmieścili się poniżej 0,2 promila.
Marylka wy bankowo musicie Być :)
Jakie pieniążki za całość, ewentualnie inne opcje ? :)
Koszty beda podane do 15 lutego :)
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
oo jak to dobrze, że mam nocleg w BB :D
Panowie od kwadratowych Alfa Romeo:P może jakaś powtórka z 2012r.?wiem że raczej nie wykonalne,ale.......może coś koło tego wyniku,albo jedna sztuka więcej:D
Tak było.....
Załącznik 189050Załącznik 189051